Om at være tandlægeudfordret - og så alligevel gå fra tandlægen med et kæmpe Godt Smil

Min historie og “Kan man have en karriere som alenemor” ?!

Jeg ved ikke om I alle kender min historie ? Altså om hvordan jeg startede med bloggen, hvorfor jeg blev skilt og hvordan det i grove træk har været siden ?

For et stykke tid siden blev jeg interviewet til et online magasin “Mamabusiness”, hvor jeg bla blev spurgt til min karriere og hvordan jeg egentlig var endt der, hvor jeg er i dag. 2 år summeret op i et interview ! Som jo altså er noget jeg har brugt utallige blog-timer på at skrive om, været med i tv-program omkring og sidst men ikke mindst talt med diverse prof/ikke-prof mennesker om. Men at skulle fortælle om det – nogenlunde – kort, det har jeg faktisk ikke prøvet på den måde før. Men det var fedt. Og jeg fandt egentlig ud af, at jeg er længere end jeg tror.

Tror jeg.

Skærmbillede 2016-04-09 kl. 18.35.27

Nu hvor jeg sidder og læser det, kunne det næste lige så godt være en anden. Men det er mig. Mit liv. På godt og ondt.

Jeg ville faktisk blive glad, hvis I gad læse det – FIND DET HER – og fortæl mig her i indlægget, hvad I synes… Er jeg fair ? Overfor mig selv og de andre nævnt ? (Jeg HÅBER det. For det var bestemt hensigten !)

Skærmbillede 2016-04-09 kl. 18.35.52

Nu vil jeg tage ud og drikke en øl – eller to med min veninde. Ha en lækker lørdag 🙂

Skærmbillede 2016-04-09 kl. 18.36.05

// Billederne med Lilletut er taget af den fantastiske fotograf Dorota der har “Til minde om” 

// Billederne af mig er taget af en pressefotograf i forbindelse med tv-programmet “Nyskilt”

 

2 kommentarer

 • Liv

  Rigtig dejligt og ærligt interview, Katrine. Du “hænger” hverken dig selv eller andre ud.
  Efter at have fulgt dig i halvandet – to år, synes jeg også at kunne fornemme du har fået mere ro i dit hoved og mere overskud.
  Det er dejligt at læse og se 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hey Liv, tusind tak for feedbacken. Og fedt at den er god også 😀 Jeg føler mig også mere “rolig i hovedet” og sys selv jeg ser nogen ting fra et højere perspektiv, så NIIICE at det også kan læses af andre…
   Cool.
   Ha en lækker dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være tandlægeudfordret - og så alligevel gå fra tandlægen med et kæmpe Godt Smil