I dag var det mandag

Og i dag var det tirsdag…

…hvor jeg igen kommer alt for sent i seng. Klokken er jo 22.03 i skrivende stund.

…hvor Lilletut havde en legeaftale med en af hendes bedste børnehaveveninder, og de har hygget sig så godt. Rodet dækker stadig hele gulvet på hendes værelse. Og halvdelen af stuegulvet. Og klokken er nu 22.05 – lets face it; det bliver ikke ryddet op i dag !

…hvor jeg fik snakket lidt begravelse med nogen af pædagogerne fra børnehaven. Den havde været afsindig smuk og velbesøgt. Jeg ville faktisk gerne have været med. Det har jeg brugt meget tankevirksomhed på idag, altså at ærgre mig over det. Men det kan jeg ikke lave om nu. Desværre. Jeg hædre hende – og siger farvel – på andenvis.

…hvor jeg fik snakket med nogen om det. Tuttis venindes mor og min veninde. Det hjalp. Også selvom jeg måtte google kendsgerningerne fra nyhederne igen.

I dag er det tirsdag lidt endnu, men i morgen er det onsdag. Jeg kan ikke helt beslutte med mig selv om “Opturs-onsdag” er for tidligt ?! Sidst jeg skrev et opturs-onsdags indlæg var det uvidende om ulykken… Det skurrer lidt i mig.

I al fald skal jeg til TANDLÆGEN for første gang i Gud-ved hvor lang tid !! Jeg er lige dele spændt, nervøs og pisse bange; men stay tuned for details 🙂 Og så skal mama og jeg med Tutten på Riget til hendes tjek på Dansk BørneLungecenter, som vi stadig er tilknyttet efter al hende sygdom i livet.

Jeg håber, det bliver en redelig onsdag – også selvom jeg skal på arbejde fra 14-20…

IMG_5891

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag var det mandag