Ligger her stadig... galdeblæreexit#3

Dagen mod homofobi ! Og om selv at have det engang imellem…som biseksuel/lesbisk

Ligger i skrivende stund på sofaen og er sgi ikke engang frisk endnu ! Det holder hårdt – på alle fronter.

Jeg keder mig, men kan samtidig ikke rigtig lave noget og så står min hjerne stille mht bloggen, så kan ikke engang rigtig få arbejdet igennem her heller. Jeg tjekker facebook og instagram virkelig tit – og I lægger jo slet ikke nok ting op folkens 😉 – men faldt lige over at dagen i dag er “Dagen mod homofobi, transfobi og bifobi”og det fik mig til at tænke på mig selv…

Skærmbillede 2016-05-17 kl. 12.06.37

At det egentlig er sjovt, at jeg selv har det engang i mellem. Altså sån lidt homofobi ! ? !

Jeg har virkelig svært ved at se mig selv som “lesbisk”. Faktisk.

Siden jeg som ca 25-26 årig var sammen med den første pige, har jeg altid været “til piger”. Aldrig “lesbisk” inde i mit hovedet. Nogen gange skriver jeg det, fordi det er kortere og et tillægsord, men jeg tænker aldrig, at det er mig. Og så har jeg altid også følt mig som værende til drenge også. Forestillingen om at ende op med en fyr findes stadig, og er til tider dét jeg forsøger at gå efter. Men at “gå efter noget” i seksualitetens tegn er sgu lidt svært. For mig i al fald. Min hjerne og hjerte løber ikke altid parløb.

Jeg ved godt hvilken type fyre, som jeg er til. Og kan NEEEEMT like en masse i diverse dating-apps. Men jeg gider egentlig ikke rigtig gå efter dem. Så det bliver ikke til andet end likes – og måske et vagt svar på deres indbakke-beskeder. Om det er fordi jeg egentlig ikke er til drenge eller bare fordi jeg ikke er klar til at date overhovedet, ved jeg ikke ?!

IMG_7087

Jeg ved (næsten) hvilken type piger jeg er til, men jeg kan SLET ikke finde ud af at like nogen i de førnævnte apps. Eller jo, det kan jeg godt, men jeg mangler deres personlighed, som er den jeg i første omgang falder for. Og med pigerne kan jeg sleeet ikke svare på deres beskeder i min indbakke, jeg tør jo slet ikke mødes med dem !!?

Så min egen konklusion må være: “ikke klar” for ellers er der jo ikke mere at vælge imellem ?!

Selvom jeg har fået Lilletut med en anden pige (jeg bar og fødte), synes jeg stadig det er lidt pinligt at nævne det for andre ! Jeg prøver stadig at vige udenom, når mine sætninger ellers burde indeholde et “hun”, min “ex-KONE”, “hendes” osv altså alle de ord, der indikerer at det er en anden pige jeg snakker om. På 10. – 11. år synes jeg altså stadig, at det er pinligt og er bange for hvordan folk dømmer mig ?! (suk)

Jeg kan også stadig synes, det er pinligt at se to af samme køn holde i hånd på gaden – mig selv inkl. selvfølgelig. Og er også her bange for folks reaktioner ! Lidt pinligt at skrive egentlig, men ikke desto mindre sandt.

For mig har det ikke været nemt at have en pigekæreste (= “at springe ud”). Jeg har i dén grad fået at vide, at det var ulækkert, pinligt og uacceptabelt. Jeg har skulle lyve om det i mange år, holde det hemmeligt og opdigte et paraelle liv. Jeg har følt mig forkert, uelskelig og ulækker i mange år – og det kommer man sig bare ikke så nemt over. Åbenbart. Men jeg prøver stadig. Også ved at skrive et indlæg som dette. Så idag skal vi altså ikke være bange for hverken at se – eller være – homoseksuelle, transkønnede eller biseksuelle. Lets embrace it <3

homo

Skærmbillede 2016-05-17 kl. 12.55.14

Skærmbillede 2016-05-17 kl. 12.55.40

 

 

7 kommentarer

 • Tine

  Jeg vil egentligt ikke sig så meget andet end, at jeg har det på nøjagtigt sammen måde.

  Kærligst
  Hende der også “bare” er til piger på 12. år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • På mange områder har jeg det på samme måde, selvom jeg har været i fast forhold med min kone i 14 år. Hvis vi gik fra hinanden, kunne jeg lige så godt ende ud med en mand. Jeg kalder hende ofte “min bedre halvdel” fremfor min kone, selvom jeg på ingen måde skammer mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er egentlig lidt betryggende at vide – at andre også har det sådan. Også dem der har været sammen med piger i lang tid 🙂
   Håber det går godt med din blog ?! Kigger ind engang i mellem – men sys tiden er for knap til alle de gode blogs <3
   Møs

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg synes også det er pinligt, selvom jeg har haft det nemt…

  Hilsen en 24 årig der nu har været kærester(wtf?) med en pige i snart 9 mdr. og stadig ikke kan tage det helt så seriøst.

  Jeg er i øvrigt også pissenervøs omkring alt det der med at skulle stifte (regnbue)familie, så er lidt glad for jeg har fundet din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhr Pernille – velkommen til 😀 Hvor er jeg glad for “endnu en” ombord !!! Kan godt savne at høre fra folk, der har det lidt svært…ikke at jeg går og håber at folk har det svært. Men you know … 😀
   9 mdr…det er sejt ! Tillykke med det 😀
   <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærer

  Hej Mor/Lilletut.

  Sådan set meget interresant læsestof. Dog ser jeg en mangel på det grammatiske niveau. Der er plads til forbedring.

  Karakter: 4

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ligger her stadig... galdeblæreexit#3