Lilletut er strid ved mormor

Efter en ny indlæggelse #galdeblæreexitpart4

Som nogen af jer måske kunne følge på min Snapchat i torsdags, gik dagen ikke ligesom planlagt.

Det rutinemæssige tjek med sting fjernelse hos min egen læge endte ud med endnu en indlæggelse på Herlev Hospital. Det var som sådan ikke akut-akut, men min læge mente, trods alt at jeg skulle skannes den samme dag for at udelukke et brok omkring min navle. Bulen/knuden over arret var blevet større og gjorde stadig rigtig ondt, og det kunne på 10.dagen ikke være rigtigt.

At skanningen så ikke allerede var blevet lavet om lørdagen, hvor jeg også måtte en tur ind på akutmodtagelsen, kunne min læge kun undre sig over.

Da jeg kom ind på modtagelsen, var det egentlig meningen at jeg skulle ses på af en bagvagt, hvilket var den aftale mim læge havde lavet telefonisk. Men det kunne (selvfølgelig) ikke lade sig gøre, og på trods af de adskillelige lægebesøg og den direkte henvisning skulle jeg triageres (prioriteres) som alle andre. Og selvfølgelig var det dagen, hvor ingen bagvagten mødte i modtagelsen og de to forvagter og ene mellemvagt, der var, stort set heller ikke var at finde dernede. Så først brugte jeg 4-5 timer i venteværelset, for derefter at blive lagt i en seng og vente 7 timer !! I tell you det var ude at skide ! Ingen læger til at “betjene” patienterne – andet end dem der kom ind med ambulance – i 5 timer. Ingen kommunikation, ingen tidshorisonter, ingen planer fra lægerne til os patienter ! De stakkels sygeplejersker spændede rundt og sku ha snor i den ene forvagt, som så var til stede. En helt ny en, som ikke kunne prioritere eller lægge planer (eller tage stilling)!

Hold nu bøtte hvor er det et flaskehals- system uden ende! Planlagt og opfundet af en der HELT sikkert ikke har arbejdet på et hospital ! 1813 min bare !!!

At it-systemet til at bestille portører så også havde hængt sig, og at hospitalet generelt havde besluttet at lave om på det fælles log-in så ingen kunne komme på computerne, det er så en anden side af sagen.

Jeg havde sidst spist en lille rugbrød kl 11.15 og endte således med at faste fra der til kl 00.00 hvor jeg blev løsladt efter min skanning !!!!

Jeg havde tørstet siden kl 18, så mit hovedet gjorde max ondt efter alle timerne uden væske og så med kontrast stoffet til skanningen oven i hatten.

Skanningen som endelig kom i stand kl 21.30, fik jeg svar på af tre omgange (Da de selvfølgelig ikke havde svaret på det rigtige) og fordi lægen lige havde glemt at holde det op imod mine blodprøver.

Men ingen brok der sku opereres med det samme – jubiiiiii – og fortsat blot et OBS på om blodansamlingen blev til en abces ! Og så måtte jeg endelig tage hjem efter 12 timer i modtagelsen – og uden mad og drikke (ej fik lige halvanden liter inden jeg tog hjem)…

Så hurtigt kan sådan en torsdag gå. Eller langsomt 😉 Uden en oplader og en død telefon !!!

image

 

1 kommentar

  • Michelle

    Øv hvor synd for dig! Og hospitaler er fandme op af bakke, jeg har også problemer efter operationen og brugte 7 1/2 time på en stol på Hvidovre hospital i søndags, for derefter at have en byld som nu bare vokser….. Suk!
    Håber du snart er frisk igen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lilletut er strid ved mormor