Jeg blir sgu så træt - af mig selv !

En uge og nu en weekend med knald’å

Jeg har gået på idrætshøjskole i Sønderborg. Altså Sønderborg der ligger så langt nede ved grænsen, at det næste er Tyskland. Og de snakker også næsten tysk dernede. Siger “bon” for slik, “mojn” for hej og “knald’å” når noget har knald på og er vildt.

Vi brugte det meget på skolen; “knald’å” og det beskrev det sgu meget godt altså opholdet på højskolen. Knald’å i alle henseender ! Det var en fed tid, og jeg ville ønske at alle enten har prøvet at gå på efterskole eller på højskole, det skylder man næsten sig selv.

Anygays så har den netop forgangne uge i sandhed haft “knald’å”… You know… Jeg har startet arbejde op igen efter operationen, ikke på fuldtid men en god kombination, hvor jeg også har haft tid til at tage hjem og sove inden Lilletut skulle hentes fra børnehaven. For hold nu op hvor har jeg været smadret. Min krop har slet ikke kunnet hænge sammen, når klokken blev over middag. I tirsdags måtte jeg tage en 45 minutters lur i bilen, inden jeg hentede Tutten ! Og ellers har jeg hver eneste dag taget en lur på ca 2 timer, når jeg er kommet fra job. Trætheden har været så knugende, at jeg intet andet har kunnet end at sove, for at kunne være der for Lilletut bagefter. Især når jeg indtager mad (til frokost) går min krop helt i dvale, som om den har svært ved at nedbryde maden…

Min hjerne er heller ikke helt i omdrejninger endnu, men det hjælper da på det, og lidt ros fra ens patienter er altså en god kickstart til at få selvtilliden tilbage igen. At vi så oven i hatten har fået et kæmpe nyt IT-system på hospitalet, som bare udfordre ALLE og gør tingene tusind gange mere besværlige (her i opstartsfasen), hjælper ikke på min nedsatte hjerneaktivitet. Hold nu kæft hvor skal jeg holde tungen lige i munden for at huske alting.

Siden jeg startede i mandags har jeg haft et slags sidestik deroppe, hvor jeg før fik mine galdestensanfald.. Har nogen af jer andre opererede prøvet det ?? Det variere i “smertegrad” og kan være fra blot en irritation til en decideret smerte. Her i dag har det været turevise krampeagtige “sidestik”, som har trukket helt ned gennem den højre flanke og ned i lysken ?

Udover arbejde har Tutten og jeg hygget os. Morgnerne har kunnet foregå helt stille og roligt, da jeg har skulle møde en time senere, og hvor har det bare været lækkert. Tutti har været mit vækkeur hele ugen – hun vågner mellem 5.15 og 5.30 – og der er altså noget over ikke at skulle sætte alarm (også selvom barnet vågner freaking tidligt!). Så har Tutti haft en veninde på besøg. Tutten og jeg har været på legeplads, nede i gården og lege og har leget picnic på stuegulvet med vores aftensmad. Dét var altså tophyggeligt og Tutti nød det i fulde drag !

IMG_7743

I går var Tutti hos mama og jeg selv vovede at tage ud på besøg kl.20 ! På den tid plejer jeg jo normalt at sove ! Men hvor er det fedt engang i mellem at føle, at man lever lidt…om der så kommer noget godt ud af det, må tiden vist vise… 😉

I dag var en lang dag på jobbet (om det er derfor sidestikket har udviklet sig, ved jeg ikke ?) og Tutten holdt fri fra børnehave sammen med mama. Mama skrev i morges og spurgte om det var rigtigt at vi skulle i legeland i dag, for Tutten havde ikke snakket om andet. Hehe, hun er sød den lille, for nej, vi skal ikke i legeland i dag, selvom hun også havde fortalt ALLE pædagogerne det igår. Vi skal i Sommerland Sjælland på søndag – og det er dér legelandet kommer ind i billedet, for hvordan beskriver man ellers et sommerland for en 3 årig ?! Og at alting så skal ske “imorgen” eller “idag”, er vist også bare en 3årig-ting. Jeg fik mama til at få hende til at fokusere på, at vi lige først skal i Knuthenborg Safaripark i morgen og se på dyr. Og den købte hun heldigvis.

Men ja, det bliver en fed weekend med max knald’å program. Først en tur i Knuthenborg med min veninde og hendes søn på sammen alder som Tutten, og så en tur i Sommerland Sjælland med en anden veninde og hendes søn på 6 mdr på søndag. Og så til noget af det bedste – eller noget andet af det bedste; alle (næsten) mine gamle tøser kommer lørdag aften for at drikke vin og hygge. Jeg glæder mig SÅ meget til at se dem igen ! Vi ses bare ALT ALT for sjældent !

IMG_7727

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg blir sgu så træt - af mig selv !