Ja til tryghed - nej til milliardbesparelser ! Pas nu på vores børn, Danmark !

Ligger her stadig… galdeblæreexit#3

På 4.dagen ! Ja, 4.dagen efter operationen (fjernelse af min galdeblære) – og ja, jeg panikker sgu lidt. Eller dvs ikke så meget som jeg gjorde i onsdags, hvor jeg nærmest sov dagen væk i en døs og vågnede badet i koldsved om aftenen. Både min mor og jeg var sikre på der var infektion i lortet, men temperaturen var normal, så vi ringede ikke til nogen, men shit jeg var sgu ræd !

I går da jeg for – lige så mage gange som jeg havde prøvet – fik et ildebefindende, da vi var ude på en lille gåtur i luften, blev jeg sgu også lidt nervøs. Hver eneste gang det samme; lavt blodtryk, rysten, svimmel, kvalme… Det kunne da ikke være rigtig !? Efter sedlen fra lægen kunne jeg jo nærmest begynde med sport den næste dag.

I dag panikker jeg stadig over den ansamling, jeg har over navlen og som bare gøre nuller-naller ondt ! Den føles som et åbent sår, der river og brænder. Den gør at jeg ikke kan rette mig helt ud, ikke kan rejse mig uden smerter, ikke kan flytte på kroppen uden smerter og at jeg ikke kan gå. Hævelsen danner en lille pølle, der hælder ud over maven, som en topmave jeg ikke havde før ! Og så gør den ondt.

Og gør mig nervøs.

Jeg er bestemt glad for, at mange af jer andre bare har oplevet røv-nemme forløb efter sådan en operation. Fedt ! Og sådan tror jeg sgu også det er meningen…sådan går det så bare ikke lige her. Om det er fordi, at jeg er “let til smerter” skal jeg ikke kunne sige. Lad mig bare sige at jeg har arbejdet med smerter i mange år. Både dem min krop er kommet med selv (galdesten i 17 år) – og så dem jeg har påført min krop selv. Og JA, jeg sys det var det mest nederen smertehelvede at føde (I alle 19 timer !!), så hvis det gør at man er en tøs med smerter, så ja. Men ellers nej. Jeg er faktisk bare pissenervøs for, at der er noget galt.

Noget gør hvert fald bare pisse ondt. Og det “noget” kan jeg ikke høre at andre har oplevet. Og så kommer alle mine dårlige historier fra diverse patienter fra hospitalet tilbage, og gør mig liiidt mere bange.

Og så tænker jeg nok ikke så klart – og skrev måske heller ikke så godt igår i mit OPRÅBSindlæg om milliardbesparelserne, håber I forstod det alligevel 🙂 Og sikkert ikke i de andre indlæg heller egentlig HER og HER

Og så har Lilletut 39 i feber og hoster som en søløve. Og min søster har taget min tlf med til “Syd for Køge” – paniiik !

Men anygays… Alt godt til jer – og en lækker pinsen <3 <3 <3

IMG_7610

 

14 kommentarer

 • Du skal helt bestemt skynde dig at ringe til sygehuset. Det er ikke sikkert at de vil se dig, men om ikke andet kan de forsikre dig om, hvorvidt det du oplever er normalt eller unormalt. Bekymringer af den slags er ingen tjent med.

  God bedring til jer begge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  For det første ville jeg også lige kontakte sygehuset/lægen – om ikke andet så for beroligelse.
  For det andet så lyder det meget som min omgang i august 2015. Jeg sygemeldte mig i 3 dage inkl. operationsdagen, som det stod i folderen at man skulle. Heldigvis skulle jeg blot til nogle møder efter de 3 dage, så mente ikke at det var det store problem. Men for det første var jeg fuldstændig smadret af narkosen stadigvæk og for det andet havde jeg stadig vanvittigt ondt ved navlen. Mit var også hævet som om jeg havde en ekstra lille topmave (ovenpå den stationære topmave 😏). Jeg nåede til egen læge med det fordi det var så smertefuldt og rødmen omkring bredte sig. Det viste sig at være et kæmpe blåt mærke, der var på vej og heldigvis ingen infektion. Jeg var først rigtig på toppen igen, da stingene blev taget. Så de 3 dage var en underdrivelse for mig 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, hvor er jeg “glad” for det du skriver <3 TUSIND tak for din erfaring, som lyder SÅ meget som min !!!
   "På 5.dagen kan du genoptage let fysisk aktivitet/sport"….ØH WHAT ! Altså såsom at stå ud af sin seng ?!?!?!?
   JEg er målløs på den pjece !!
   Møs til dig, og tusind tak igen for ordene
   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej. Jeg er ked af hvis du misforstod min kommentar den anden dag herinde som om at jeg bare havde haft det nemt.
  Jeg synes også at mine kikkert / robot operationer var hårde at komme over de næste dage men oplevede dog en stille og rolig fremgang dag for dag men dog meget langsomt. Jeg var heller ikke klar til at løbe rundt efter få dage.
  Med hensyn til bulen ved såret synes jeg også at du skal ringe til lægen hvis du er usikker, men mine at bulede også ud og var meget ømme efter operationen men i dag 4 måneder efter er bulerne stort set væk men det var altså noget der tog uger. Men ring for en sikkerheds skyld om ikke andet for at du får ro i sindet. Og ring til afdelingen eller vagtlægen så du ikke skal spekulere helt til tirsdag.
  Da jeg blev opereret anden gang og fik fjernet bl.a livmoder, æggeleder, æggestok og blindtarmen sagde sygeplejersken til mig at jeg skulle huske at selv om man idag kunne operere og fjerne alt med så små ar skulle man huske at man indvendigt var opereret lige så meget som hvis man var skåret op som tidligere.
  Jeg håber du snart får det bedre. God bedring

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Heidi,

   Det var IKKE (og jeg gentager gerne: IKKE) din kommentar, som jeg tog ilde op !! Slet ikke ! Og hvor er det dog nogen sindssyge operationer du har været udsat for !! Tusind gange værre end min !! Og tak for dine erfaringer – jeg er “glad” for at andre også har følt sig ramt !
   Og godt råd det med at man indvendig fjerner ligeså meget som tidligere, selvom arrene er betydelig mindre !! Giver god mening…
   Tak og god weekend <3 <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, god bedring til jer begge – håber det blot er noget forbipasserende med smerterne! Finger krydset 🙂

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MieC

  Uh, jeg blev opereret for galdesten og galdeblærebetændelse for 16 år siden. Operationen tog knap fem timer og det tog laaang tid før jeg kom mig, skulle cirka fire uger efter bære min gravhund i seng (hun vejede omkring seks kilo, og det kunne jeg ikke, så væbn dig med tålmodighed, selvom det selvfølgelig er SVÆRT når du har Tut. Så er det vel heller ikke nu jeg skal fortælle om min nerveskade, efter operationen? Er på morfika hver dag, fordi kirurgen absolut skulle have min betændte galdeblære og kæmpesten, ud gennem det lille hul ved navlen, MEN jeg kender flere der er opereret, som ikke længere har smerter, selvom et par af dem har haft enkelte galdestensanfald, på trods af at de ingen galdeblære har. GOD BEDRING.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wouw, 5 timer ! Det var da noget !! Og ja, selvfølgelig skulle lægen være stædig, men ØV at du fik en varig komplikation :/ Er “glad” for at læse om jeres andres erfaringer – dem hvor det har trukket ud, for shit man ved jo ingenting og tror jo bare på det man får fortalt !
   Og ja, har godt hørt at man kan få anfald alligevel, fordi galdesten blir dannet et andet sted og jo så skal ud alligevel… DAMMM !

   Håber dit morfika forbrug snart slutter – hold nu kæft det er hårdt for kroppen !!
   Kram til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg fik fjernet min galdeblære i efteråret. Jeg fik osse afvide at et par dages sygemeldinger var rigeligt Det skulle det vise sig ikke at være. Der gik ihvertfald en 10 dage før jeg fik min bevægefrihed igen og en 14 dage før mine smerter var til at holde ud. …og ja ift. til narkosen var jeg såå forfærdelig træt i ugerne efterfølgende.
  Så selvom operationen gik som planlagt, var det virkelig en hård omgang at komme ordentligt ovenpå igen!
  God bedring 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhr, det lyder som mig !!! Lige præcis ! Så håber jeg at jeg er klar igen om en uges tid :/ Freaks det er hårdt, ikke at kunne noget rigtigt !
   Tak og knus til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Lillelund

  Kære Kateine
  Håber at det går fremad og du har fået det bedre
  Hvordan går det med din datter ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hey Marianne,
   Det går laaaangsomt fremad – må nok bide i sofaen i en uge endnu !!! Og Vega klarede sig med høj feber i en dag, så var hun klar igen – fraset hoste og snot selvf. Det er nok efterhånden obligatorisk 😉
   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja til tryghed - nej til milliardbesparelser ! Pas nu på vores børn, Danmark !