Vi ses på den anden side - forhåbentlig !

Operationsmodtagelsen #live

Så er det ikke bare dagen før dagen, men selve DAGEN ! Og faktisk næsten også TIDEN. I hvert fald er jeg allerede blevet godt modtaget af en sød sød sygeplejerske – som selvfølgelig lige måtte lægge “skuldre” til min angst om ikke at vågne op igen eller modsat at vågne op midt i det hele. Og ja, jeg græd – mine tårer irriterer mig sgu nogen gange, jeg har bare ikke styr på dem !

Nu sidder jeg så i det næste venterum med alt udstyret på – pænt engangstøj, onesize futter, store mormortrusser og stramme støttestrømper. Og jeg har haft den søde sygeplejerske til at tjekke min behåring på låret og …. et andet sted !? Tænk at det er procedure til en galdeblærefjernelse – og tænk sig at hun sku bli den første efter exen 😛

Okay, lame joke – men det er sgu nok niveauet i dagens outfit, massiv tom fastemave og med operationen i udsigt…

Og så tænker jeg næææsten ikke på opvågningen, som jeg næstefter at sku bli lagt til at sove, også frygter. Både det at vågne op efter at være blevet skåret i i maven, men også det med ikke at have nogen kæreste til at tage sig af en. Min mor er sgu en knag at hun gider komme og hjælpe, men det er jo ikke heeeeelt det samme… Og lige frem at sidde med Tinder eller lignende fremme i modtagelsen her, dutter sgu nok heller ikke. (Selvom jeg da får nogen super likes og matches as we speak – damm you notifikations!)

Håber jeg vågner fra narkosen og har fundet ro i hovedet mht exkæresten, exkonen og livet generelt… Det er vel ikke for meget at forlange 😉

image


 

8 kommentarer

 • Marianne Lillelund

  Søde Katrine det hele skal nok gå godt du bekymre dig alt for meget
  Pas godt på dig selv 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Håber det er gået rigtig godt og glæder mig til en opfølgning, jeg skal nemlig opereres (også galdeblæren) på onsdag og er ved at skide grønne grise 😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle…læs det kommende i indlæg ! Hvis du tør! Kort opsummeret: Av for en i helvede ! (Og der må godt bandes !!!)
   ❤️😘✌🏼️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Michelle, tror da du er skræmt fra vid og sans efter at have læst Katrines beretning om operationen. For mig virker det vildt overdrevet, men folk har nu også forskellige smertegrænser..Jeg har selv fået samme operation med 4 kighuller og kan overhovedet ikke genkende Katrines skrækscenario. Jo det gjorde lidt ondt de første par dage, men ikke mere end et par pamoler kunne gøre noget ved. Tænker Katrine at du skal prise dig lykkelig for at du kunne nøjes med 4 kighuller. Min søster vågnede op og var blevet skåret helt op da det var umuligt at trække igennem hullerne. Efterfølgende gik der infektion i såret.. Og mht lilletuts seperations angst, den har du selv skabt. Det er ikke normalt at et barn ikke vil have mormor til at hjælpe sig når mor er syg..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Hej Camilla!
   Jeg klarede den og er rimelig ok allerede her på anden dagen. Men synes godt nok jeg havde ondt i går! Det hjælper nok heller ikke med en knapt 2 årig, der ikke kan forstå hvorfor mor ikke kan lege/bære osv. Heldigvis er jeg ikke så nem at skræmme, man kan finde mange værre ting når man googler end Katrines beretning, hellere være forberedt på det værste. Tak for din bekymring 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Du godeste for en kommentar… Nu er jeg personligt blevet opereret mange, mange gange – på den samme måde, og oplevelsen har været SÅ forskellig fra gang til gang. Den første gang var forfærdelig, de næste tre gange var piece of cake, men den fjerde gang var sørme endnu værre end første! Og det selvom den var langt mindre omfattende end de to første. Bare fordi man selv har prøvet samme operation, så betyder det på ingen måde, at man ved, hvad den anden går igennem. Og selv hvis du mener, du ved det – kan du så tillade dig at skrive en sådan kommentar? Det mener jeg ikke. Men folk har nu også forskellige høflighedsgrænser…….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • TAK Amalie <3 Jeg gik også helt i sort !!!
   Tak, tak og mere tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi ses på den anden side - forhåbentlig !