En uplanlagt weekend

Ting der (mest) sker i mit hovedet…

  • at jeg svarer på mine SMS beskeder. Hvad sker der for at jeg altid glemmer at svare folk fysisk tilbage, selvom jeg jo har svaret dem i hovedet ?! Jeg har fået utallige balder af veninder, familien og (gamle) kærester på den bekostning gennem tiderne.
  • at jeg er venner med mange af mine blogger-instagram-kollegaer. Man føler sgu man kender hinanden – eller jeg føler hvert fald, jeg kender mange af dem. Og tænker også til tider at vi bare passer godt sammen, og at det ville være fedt at lave ting sammen. Men af en eller anden årsag blir jeg sgu lidt introvert i mange af deres selskaber ?! Selvfølgelig hjælper det ikke, at jeg til de store SoMe-begivenheder tropper op med max tømmermænd oven på de vildeste fester med folk jeg kender fra Real Life. Så kan jeg jo godt forstå, hvis jeg virker lidt kedelig og akavet – eller sådan føler jeg mig i hvert fald. Tømmermænd og udadvendthed er svært for mig. Og så er det jo ikke altid, at man bliver inviteret med ud en anden god gang. Andet end inde i hovedet altså 😉
  • at jeg får vasket gulv. Need I say more ?!
  • at jeg får lavet en masse gode blog indlæg – og får skrevet om alle de andre fantastiske mennesker der er rundt om ude i blog-, SoME-, og Real Life- land, og alle de emner der popper op i hovedet på én, når man mindst venter det. Inde i hovedet får jeg det gjort – på en fed måde.

 

Kender I det ??  

IMG_7592

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uplanlagt weekend