...og så var det fredag - ugen der gak !

Vi ses på den anden side – forhåbentlig !

I dag er det dagen før dagen. Bevares; det er også Mors dag – det har nok ikke gået nogens snude forbi (eller det skulle da lige være mamas, men lad nu det ligge ;)). Tutti er nemlig hos mama, og ikke engang en lille opringning og et held og lykke med i morgen kunne det blive til. Ikke så meget fordi det er mors dag, faktisk er det mest pga operationen at jeg SÅ gerne ville have set min lille pige idag. Allerhelst givet hende et knus – for HVAD NU HVIS jeg ikke får muligheden for det igen efter imorgen ?!?

For jeg er så mega nervøs for min operation og især min fulde narkose. Jeg bliver helt panisk ved tanken, om at skulle trække vejret indtil jeg falder hen. Og til at kroppen bliver tung, og man bare er 100 % i andre menneskers varetægt. Til man er helt hjælpeløs. Jeg HÅBER og BER til at alle på min op-stue har en god dag i morgen !

Og jaja, jeg ved godt at langt de fleste operationer går godt. Og at min operation ikke er i den voldsomme ende af skalaen, 4-5 huller i maven, punktering af galdeblæren og så ud med den, men jeg arbejder jo på et hospital og har bare for mange skræmme historier i baghovedet. Der er jo risici ved alt, og narkose er hårdt for kroppen.

Min mor kommer her om lidt og tager med mig i morgen på hospitalet. Jeg var tæt på bare at ville gøre det alene, men det er sgu nok meget rart lige at have en back-up, idet jeg ved, at jeg ikke rigtig tåler morfin og bedøvelse. Lilletut skal i børnehave imens og så henter min mor hende bagefter. Kommunikationen med mama om at skubbe dagene, så Tutti ikke skulle opleve mig (formentlig) rigtig dårlig, glippede, så nu bliver det mormor, der tager sig af Tutten. Og mig.

Om jeg er forberedt ? Altså både ja og nej ! Jeg har i hvert fald tænkt tusinde tanker igennem, panikket og panikket lidt mere. Men jeg har faktisk ikke lavet noget testamente mht Tutten, HVIS worst-case nu skulle ske. Mellem os så tænker jeg at min søster eller Ditte, min veninde, vil tage sig godt af hende. Sammen med mama selvfølgelig. Og så var jeg jo lige så smart at dele to flasker rødvin (og nogen øl) med min veninde i fredags, for lige at ryste hovedet for diverse tanker… Og alkohol før en op (operation) er altså rimelig no go ! Så yeps, typisk mig, lige at fucke det en lille smule op lige før det går løs. De to flasker krævede en dag på langs igår, lørdag, men idag søndag har jeg da været oppe og i gang. Og fået lidt ordentlig mad og drikke ned i kroppen, så der ikke bare flyder rødvin ud, når de åbner…

Puha, jeg har ondt i maven… Altså af spænding.

Vi ses på den anden side. Måske jeg er at finde på snappen (Lilletutogmor.dk) og IG før jeg tjekker ind her igen…

IMG_7241

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...og så var det fredag - ugen der gak !