Ferie med Tutten alene - hvad er et must ?

Bloggerhygge med bloggerbarn

I ugens løb har Tutti og jeg været inviteret (Kald det REKLAME events) ud hele to gange, 2 dage i træk og så på en (to) “school night” ! Ikke noget der sker hver uge, men ikke desto mindre hyggeligt når det sker.

I en lang periode har jeg (desværre) måttet melde fra til en hel del hyggelige arrangementer i forbindelse med bloggen, da de som oftest ligger i “den normale arbejdstid”, hvor jeg jo altså må opfylde min (Florence Nightingale) pligt på Herlev (hospital). Nogen gange kan jeg tage fri, men som regel dutter det ikke. Så da det i denne uge var events, der lå om eftermiddagen, ja så var jeg på. Og så var det mega lækre arrangementer oven i hatten.

Tapas, vin, bobler…

Lege-danseevent med en masse unger og en god solcreme.

Whats not to like ?! Jeg var på. Vi var på – for Lilletut skulle med.

Også selvom det første event med bobler og lækker pølse tapas, måske – ved første øjekast – ikke var så børnerelevant. Men VUPTI det blev det ! En is i ventetiden fra afhentningen i børnehaven til arrangementet startede, og så var vi ellers mødt ind til skiveskåret tapas-pølse og dame-hygge i lange baner.

IMG_8361

IMG_8317

Vi kom først, Tutten og jeg; enten kommer man for sent eller også for tidligt med børn – hvert fald mit barn ! Så vi fik sagt ordentlig HEJ til vores værter fra både Kompas (PR) og fra Aalbæk specialiteter (dem med pølserne – der er mega smarte til to-go tapas. Eller bare tapas der skal være nemt og nice). Tutti fandt vist allerede her sin nye stjerne, Helene fra Kompas, som nu efter hendes mening skal med os til Norge på søndag ! Den er og bliver altså svær at få hende fra !! Lilletut altså 😉

IMG_8349

Bartenderen på Vinhaven var så betænksom, at han straks, da han spottede det 3 årige islæt rundt om blogger-tapas-boble bordet, kom med Tuttis helt egen børnechampagne i et lige så fint glas som os andre. Det var et hit. Tutti elsker at være med – sån rigtig med.

IMG_8321

IMG_8324

Lilletut fandt lyn-knud-børge hendes yndlings tapas spegepølse, Landsby Salami og spiste løs. Jeg fandt hurtigt nogen søde damer at snakke med – og ligeledes en masse god pølse. (Som man siger det – eller…) En helt igennem fed aften med masser af voksenhygge til mig, lækker tapas og en ny veninde til Tutti. Da Tutten blev træt, skyndte vi os at sige “farvel og tak for en lækker eftermiddag” og cyklede hjem. Selvfølgelig skulle Tutten cykle selv…så træt vi hun dog ikke. Måske så I på snappen (Lilletutogmor.dk / Katkarojo) hvordan turen gik, men på en super befærdet cykelsti kan det godt give en mor lidt stress, når barnet absolut skal cykle selv !

IMG_8357

IMG_8358

IMG_8359

Dagen efter havde Kompas – og Helene – igen inviteret til event nu med P20. Denne gang fuldstændig i børnehøjde, omend det startede lidt sent i forhold til vores normale puttetid. Der var toplækker frugt, børnesmoothies, wraps og så deres helt egen danser, Maria, der tog børnene på eventyr med forskellige danse og noget børneyoga. Jeg skulle først være med, men til sidst turde Tutten selv, og det var så hyggeligt at se hende danse rundt med de andre unger.

IMG_8365

Hun ville have så godt af at gå til noget snart. Altså at skulle indgå i en gruppe, stå på egne ben og lave noget motorisk, som hun bliver bedt om. Både mama og jeg er jo fodboldpiger, så fodbold skal hun helt sikkert have prøvet af – men gymnastik, dans eller lignende vil jeg også gerne have hende til. #mommygoals

Eftermiddagen var som sagt arrangeret sammen med solbeskyttelsen P20, som altså er min – dovnemor.dk – all time fave ! At smøre sig ind én gang og det så holder 10 timer…det er da cool. Engang – hørte jeg i min øresnegl – var solbeskyttelsen (desværre) fanget på en dum liste pga dens UVA-filter. Noget der senere blev godkendt i Danmark alligevel, og som en masse andre solcremer jo altså også indeholder, og P20 skulle være “frikendt” igen. Jeg er i al fald fan af dens holdbarhed.

IMG_8386

IMG_8368

Og har I forøvrigt hørt, at det er en skrøne at solcreme skal smides ud efter et år ?! Det kan altså sagtens holde faktoren også sommeren efter…omend man selvfølgelig altid kan eftersmøre lidt oftere, hvis man er i tvivl. Jeg smider hvert fald ikke mine ud længere, bare fordi at sommeren og solen er væk…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie med Tutten alene - hvad er et must ?