Hvordan det egentlig går...

I “haven” med strækmærker, hår på benene, utrolig korte shorts og ar – men intet barn !

Jeg har ingen have selv, så jeg låner Classens Have ligesom så mange andre i kvarteret. Det er en rigtig hyggelig lille park gemt inde bag nogen høje og lange bygninger, man skal nok kende den for at finde den, og tænke på den. Men den er hyggelig. Der er fodboldbane, legeplads, stisystem, græsplæne og i midten en bakke og et “vildt” landskab, hvor børnene kan lege skov og vildtnis – inde i byen.

Lilletut og jeg er der tit; “vores legeplads” kalder hun den. Vi bor lige over på den anden side af Classensgade, så ja, det er jo nærmest vores.

I dag var jeg der også, men alene uden barn – lidt mærkeligt egentlig, og lidt som om jeg havde glemt noget. Men det var også rart. Og grænseoverskridende. Jeg skulle både flashe nye ar, et crazy maveskind i bikini (!), sorte hår på benene og usandsynlig korte shorts. Så jeg måtte selvfølgelig lige snappe (Katkarojo / Lilletutogmor.dk) det, som det jo hedder og bør sig 😉

IMG_8147

Og jeg tog et billede af maven. Selvfølgelig når man ligger der, så går maven lidt indad, så det ser nok ikke så slemt ud mht “flæsket” (som da også er blevet mindre efter min nye kostplan), men strækmærkerne er der helt sikkert. Egentlig havde jeg mest badedragt på sidste år for at undgå at de fik sol – men; Who am I kidding…badedragten var selvfølgelig også for at skjule mit forrevne og noget slappe maveskind, som især er slemt, når jeg sidder ned.

IMG_8139

Men idag blev det altså flashet i haven sammen med alle de andre.

Jeg ville gerne kunne sige, at jeg overhovedet ikke bekymre mig om hvad andre synes, men faktum er vist snarere at det gør jeg altså – nogen gange i hvert fald. Men jeg vil da gerne være ligeglad hele tiden – og nok vigtigst af alt; bare være tilfreds med mig selv. Og dét helt uafhængigt af hvad andre synes om mig og min krop.

Nu er sommeren her jo endelig, og det blir sgu så varmt at rende rundt med alt tøjet på…

Hvordan har DU det med sommer, bar hud og “små-skavanker” (som det jo ikke er, men you know…) ???

6 kommentarer

 • Mette Rysz

  Jeg har ikke været i badetøj siden før jeg fik børn, for jeg tænker også alt for meget over hvad andre synes. Til trods for at jeg ligger på normalt BMI, så synes jeg stadig at jeg har ALT for meget på mave, hofter og lår. Strækmærker har jeg ikke rigtig, så de genere mig ikke, men dellerne genere mig så rigeligt!!!! 😕 Ville ønske jeg var i stand til at gå i svømmehal med mine børn, men der er jeg bare ikke. Har dog umiddelbart et mål om at komme i bikini i år, så løb starter på mandag og så skal den have fuld gas! 👊🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bikini er et godt mål !! Det hepper jeg på ! Og støtter dig i. Det skal du da. Er helt sikker på at du ser knald godt ud 🙂 Og løb er en god plan – godt det dog ikke er mig der skal 😉
   Weeee <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har intet mindre end 12 ar fordelt over min krop. 4 ar på hver fod som påminder mig om fejloperationen som satte mig i kørestol permanent, 2 ar på min ryg efter en SCS-operation, 1 ar efter et akut kejsersnit og 1 ar efter en jeg fik fjernet blindtarmen. Hmm.. Ærligtalt så forstår jeg godt forfængeligheden men nu er der ski så mange at jeg har opgivet at se “normal ud”, efter et vægttab på 20 kg ja så er der også en del strækmærker.. Men mine ar gør mig ikke længere pinlig næh.. De minder mig om mine kampe og at man ikke et øjeblik skal tage livet for givet for pludselig så ændrer det sig 😊 I øvrigt så er det kun kørestolen folk ser. De glemmer sgu helt at se på arene hi hi 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åhh, 12 ar og en kørestol ! AVS ! Shit man, en fejloperation som satte dig i en kørestol ! Ejj, altså ! Hvor er du sej, at du også har smidt 20 kg ! Og ja, dine ar må bestemt være tegn på kampe i dit liv, så kan godt forstå at de “skal” være der. Jeg ser faktisk også mine strækmærker som tegn på (kampen med) Vega (Lilletut)…men i og med at jeg tabte min daværende kone, er de ikke kun tegn på noget dejligt, som Vega jo er. Det minder mig også om at jeg blev forladt til fordel for en anden (i en periode)… Og jeg har svært ved at vise dem til nye partnere :/
   Kæmpe kram til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes, du er skide sej! Og ikke fordi der er noget som helst i vejen med din mave, som den ligger fint der i solen, men fordi du overvandt dig selv og gjorde noget, som var grænseoverskridende for dig 🙂 Jeg har selv mange ar, der fylder meget og plejer at have det ganske fint med dem selv, men i weekenden var jeg i bikini med mennesker, som jeg ikke kender særlig godt og der ramte alle gamle usikkerheder bare. De kender ikke mig og hele min historie endnu og det er som om, når man viser sin krop med alle små og store ‘skavanker’, så viser man også en del af sig selv? Egentlig ret interessant!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak søde Anna ! og ja, du må også have en hel lille samling selv – shit du har også været meget i gennem. Men er jo bare så top-sej….og i NY !! Misunder dig stadig på den gode måde for det <3
   Men ja, det er sjovt som man lader ting – og fremmedes – meninger gå en på….
   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan det egentlig går...