Bodyfitness Verdensmesteren og mig... En status

Venner er den familie du selv vælger

I min hverdag kan jeg til tider godt føle mig noget ensom. Og dét selvom jeg har masser af veninder fra way-back, en fantastisk søster (og hendes familie), søde kollegaer og så min familie. Men det der med at have delt sin hverdag så indgående med én; altså at have været gift (og at havde været i andre seriøse forhold), gør bare at eftermiddagene, aftenerne og især weekenderne ikke er de samme længere. Jeg savner sgu en at dele dem med. Ikke bare én for at der skal være én; misforstå mig ej – jeg ELSKER at være alene, og har et ret stort behov for det. Men jeg savner én at være tæt med – én at være familie med (sammen med Tutti også selvfølgelig). Og én at lave hyggelige familie-ting med – og vilde (eller knapt så vilde) kæreste-ting med.

IMG_8273

(Nåhr ja, lige nu savner jeg også nogen at gå i byen med, men det er en helt anden side af single-sagen;))

Mine way-back veninder og min søster har alle deres egne familier at være tætte med og da mine forældre bor på Bornholm, så er det bare Tutti og mig i weekenderne…hvis ikke vi da selv kobler os på nogen af familierne. Og det gør vi faktisk relativt tit. Vi er tit nede hos min søster og rigtig tit oppe hos min veninde i Helsingør. Og som jeg tænkte det her i weekenden: “Venner er den familie du selv vælger”!! For det er min veninde og hendes kone i den grad ! De allerbedste venner/familie som Tutten og jeg kunne ønske os.

Når vi ikke har vores egen familie-idyl at nyde herhjemme i lejligheden, så er det max lækkert at kunne køre nordpå og så være en del af deres. Jo, jeg føler til tider at vi trænger os lidt på, når de fx har inviteret hele familien på grill lørdag aften, og vi så spørg om vi må komme på uanmeldt besøg og sove der… Men vi må altid, og de forsikrer os om at vi ALTID er velkomne – uanset hvor mange de er.

Og det er så skide hyggeligt. Og jeg føler lige et øjeblik, at det er min egen lykkelige familie med to voksne, børn, hund og en (formentlig) lykkelig fremtid, der hænger ud med resten af familien.

Og sådan var det således også i weekenden.

Lilletut vågnede feberfri lørdag MORGEN (hvordan kan man have vågnet med kæmpe feber så mange gange i løbet af natten, og så stadig vågne frisk kl 06…Ohh teach me Great Master !!) og var klar på en dag med aktivitet. Jeg var en kende træt – og havde max hold i nakken og hovedpine efter de mange opvågninger ! Vi havde brug for “noget at lave”. Tutti ville enten besøge min ex-kæreste (nu “veninde”) og gå med hendes hund eller hen til Charlie og Ditte (som hun jo skulle have været oppe hos om fredagen og overnatte, da jeg SKU ha været til fest #snøft). Jeg fik snakken hen på “Ditte og Charlie” og vi facetimede dem for at prøve lykken. De var på vej til loppemarked, men bagefter måtte vi da gerne komme derop – også selvom de skulle have hele familien på grill om aftenen <3

Tutten og jeg tog på det samme loppemarked – hvor jeg havde for lidt tøj på og hundefrøs (og har inkasseret min vanlige halsbetændelse for det i skrivende stund, thank you!). Lilletut havde FYI masser af tøj på – barnet havde jo lige været sygt. Og har faktisk altid masser af tøj på. Tit kan min hjerne kun tænke for én – og det er ALTID hende !

Efter loppemarkedet (med dyre priser og ringe udvalg) pakkede vi sammen og kørte mod nord. Med autopilot på – jeg skal ikke have flere fartbøder; 2 (TOOOO) på en uge ! Oppe i Helsingør var der liv og glade dage for både børn og voksne ude i haven. Min venindes søster og hendes søn var der også, så der var legekammerater med fut i til Tutten. Lidt for meget fut til Tutten nogen gange ! Det er bare SÅ sjovt, hvor pige-agtig hun er i forhold til de to drenge taget i betragtning af at hun har to drenge-piger til mødre ! At hun går under navnet “Prinsesse Vega” deroppe kommer helt naturligt. Men Tutten elsker at lege med især Charlie – og vise versa. De nyder så meget hinandens selskab, også selvom det er to forskellige lege-verdner, de befinder sig i.

IMG_8245

På trampolinen er de dog begge i samme verden, selvom Tutti ikke er så øvet og slår sig temmeligt, hver gang hun vil lave Charlies tricks. Men de elsker at hoppe rundt derinde – også med os. Og så er der gratis bækkenbundstræning til os !

Om aftenen var der mega grill sammen med Charlies mormor og morfar, og de havde en pose fyldt med prinsesse-udklædningskjoler med til Tutti, som mormoren havde fundet på loppemarked til hende. Lige i Tuttens ånd – og bare et bevis på hvor søde de er <3

IMG_8244

Om søndagen var der mere hygge i haven, kaffe i solen, hop på trampolinen og så kørte vi ud for at plukke jordbær. Virkelig hyggeligt i fuld sol – og med lækre jordbær med hjem. Charlie og Tutti synes det var en fest at være med til at plukke – og spise. På vejen hjem tog vi forbi en planteskole, som havde nogen skildpadder i et bassin og en masse undulater i et bur. Ungerne synes det var en fest at se på dyrerne, og løb frem og tilbage mellem dem. Og mere skulle der jo ikke til, før at de syntes formiddagen havde været god og udfordrende – Lækre næsten-gratis og børnevenlige glæder at opfylde sin søndag med.

IMG_8255

IMG_8259

IMG_8262

Efter frokost i haven tog Tutti og jeg turen (på autopilot) tilbage til København og lavede en lille picnic i Classenshave med vandmelon og jordbær.

IMG_8266

Har I haft en god weekend ??

4 kommentarer

 • Tilde

  Hvor har du købt den vildt fede gule adidas t-shirt du har på?? :-O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en rigtig skøn weekend. Der er ikke noget bedre end rigtige venner!
  Jeg overvejer også at tage ud og plukke jordbær og ærter, med min søn i weekend. Hvis vejret altså arter sig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gør det Sanne. Vega snakkede om det så sent som i morges: “Moar, jeg vil ud og plukke jordbær med Ditte og Charlie igen…” Og det er da max hyggeligt – og man får lækkerier med hjem. Faktisk var det også en af de ting, som jeg selv fandt mega hyggeligt med min egen mor (og søster) da jeg var lille….
   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bodyfitness Verdensmesteren og mig... En status