Ganni Tee's - hurtigste køb til dato

Bedre end Rihanna

For tiden er jeg lidt tosset. Gør lidt tossede ting og hører lidt tosset musik. Noget mere harmløst end andet og noget med større konsekvenser end andet…

I morgen skal jeg fx noget, der helt seriøst får mig til at skide i bukserne, kaste op og få max kvalme af skræk ! Nogen gange føles det som om, jeg er ekstremt tæt på at få et angstanfald hver eneste gang jeg tænker på det – og jeg håber lidt det er en ond drøm ! Jeg ved ikke om det er for gennemtænkt, for impulsivt eller bare alt for åndsvagt. Men tiden er bestilt (af mig selv jo) – kl 08.00 går det løs og evt ses vi ikke igen før om laaaaang tid ! Altså andet end på skrift. På skrift kan vi godt ses, regner jeg med. Måske I må være lidt med på snappen imorn….det finder jeg lige ud af 😉

IMG_0398

Og så hører jeg ekstremt meget CityBois’ sangen “Bedre end Rihanna” – den giver mig lyst til at holde ferie, drikke et glas (/en flaske) hvidvin, danse og have det sjovt. Eller bare hyggeligt – det er også nok. Uden Tutten jo altså !! For hun er her ikke – hun er hos bedsterne i Jylland og holder de sidste dage af hendes uden-mor-ferie. Så jeg drikker vin – og Somersby – uden hende, griller, tager på stranden, ser film og sover ude. Altså ikke udenfor men “ude” – you know. Jeg gruede egentlig lidt over min ferie, der skulle afholdes alene, men indtil videre (altså siden i fredags) har jeg da haft selskab. Mega hyggeligt. Også selvom det måske også går uden kategorien “tossede ting” nævnt øverst…

Først var det helt crazy at tænke på, at jeg skulle undvære Tutten i hele 6 dage…nu er det som om de er fløjet afsted og jeg slet ikke har nået det jeg gerne ville. Altså på nær det med vinen, selskabet og det i den dur… Jeg mangler stadig at støvsuge bilen, male en væg, købe et skoskab, vaske mit gulv, få en tatovering (ønsketænkning) og rydde op diverse steder. Ting jeg formentlig aldrig når – med mindre det imorgen helt automatisk fjerner mig fra offentligheden. Der er sgu da også en “win” i alt 🙂

Til gengæld har jeg allerede i min ferie (som jo startede fredag eftermiddag) nået at: have voksent selskab, sidde ude hver aften og hygge, grille, træne, løbe, lave den der aftale i morgen (!!!), spise på café med min veninde (coming up i aften og jeg glæder mig), læse en bog (!!), vaske bil, være på stranden og ha ligget og solet i parken 2 gange. Bør egentlig allerede kunne udråbe ferien, som en succes !

Det er sgu da “Bedre end Rihanna” ! Og btw undskyld til dem af jer, der skulle høre på mig (på snappen) en smuuuule fuld i fredags dansende ned af Amagerbrogade til netop den sang for at finde Somersby ! Og JO, jeg havde lidt tømmermænd lørdag !

“Bedre end Rihanna” er ISÆR alle de lækre billeder af Tutten, som bedstemor sender til mig <3 De hygger SÅ meget – shit hun er lækker den unge, og jo jeg savner hende.

IMG_0476

Håber I har nydt solen, selskabet og alt det andet i tilværelsen – håber det hele er blivende for jer <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni Tee's - hurtigste køb til dato