Sponsoreret video - at flyve er at rejse. Og man kan få vand !

Jeg har fundet en ny !

…header 😀 Er den ikke fiiiiin ?

Og var det så ikke lige en skide-irriterende overskrift – for så at læse første linie i indlægget ?! “Click-bait” må det vist kaldes i bedste reality- og nyhedsagtige stil. Jeg hader egentlig selv de dersens Click-bait, altså indtil jeg selv lige får mega lyst til at være sjov. (Eller det der minder om…)

For nej, jeg er bestemt ikke kommet videre i mit liv på kæreste-fronten, og har IKKE fundet en ny der. Endnu ! Sukker stadig efter ex-kæresten. Lidt endnu. Øver mig meget i at komme videre – og jeg er blevet så meget bedre !

Min søster siger, at jeg skal oprette en dating-profil – et seriøst sted (!) – men dér er jeg nok heller ikke lige helt endnu. For det vil jo formentlig mene, at man så skal møde dudes’ne før eller siden – og nok snarere før end siden. Det der med at være pennevenner forsvandt vist sammen med 90’erne. Desværre.

Så jeg venter bare. På der dumper én ned i min turban – jeg har egentlig altid haft en kæreste og aldrig rigtig været den i familien, der blev inviteret til de store ting med et “Kære Katrine og _______ ” – hvor man så selv kunne udfylde navnet, når dagen nærmede sig. Det var mere min søster joken gik på dengang, jeg havde altid en fast. Men nu er det så mig…

(Ingen stress – at all….) !!!!

I aften skal jeg ud med 75 (femoghalvfjers) bloggere til vores store (årlige?) bloggernetværksmiddag, og jeg glæder mig. Jeg har fået fri i morgen, da der ikke er så travlt “hjemme” på akut-hospitalet, så i teorien er der “open gate” for bare at gi gas ! Og jeg har ikke tømmermænd (som jeg ellers plejer at troppe op med) !! Hvis du vil med på løs linie, så vær’ sikker på at tjekke min snap-chat (eller måske IG ligefrem) i aften, hvor vi altså alle sammen fra Bloggers Delight (CPH Edition) indtager først köd på Vesterbro og siden en bar (med FRI bar !!)

IMG_0388 Find mig via koden på billedet (det er de små prikker rundt om spøgelset…) eller via Lilletutogmor.dk eller Katkarojo 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponsoreret video - at flyve er at rejse. Og man kan få vand !