Jeg har fundet en ny !

Perspektiv: Har du råbt af en medtrafikant i dag ??

…og evt sat en hel bus fuld af udflytterbørnehavebørn (og pædagoger)’s liv i fare ???

Hvis JA: Seriøst SKAM DIG !

Hvis chokeret og et stort rungende NEJ: TAK !

Er der ikke nok død og ødelæggelse i Verden for tiden ?!?!? SKAL nogen flere uskyldige menneskers liv også sættes i fare her i Danmark ?!? For hvad ?!?! En trafikregel, en lov – fordi du har travlt og har haft en hård dag ?!? Tænk dig om mand(M/K) bag rettet !

Jeg får stadig gåsehud på armene, når jeg tænker over episoden i går på vej hjem fra job på Lyngbyvejen ved IKEA. Jeg blir gal, og min puls stiger lige en tand ! Og jeg får lyst til at ruske fornuft ind i manden ! Fortælle ham, at den der bus (fyldt med børnehavebørn), som han “overfaldt” og udsatte for fare, lige så vel kunne have indeholdt min mening med livet ! Min elskede lille pige !! Og alle hendes børnehavevenner og pædagoger !!

Vegas bus kører på helt samme strækning, på helt samme tidspunkt, der hvor han igår valgte at tabe hovedet ! TÆNK hvis hans hasaderede kørsel havde “gjort det han gerne havde villet” ?! Forskrækket / skadet / SLÅET buschaufføren IHJEL ?! For når man gør som han gjorde…så strejfer det altså “agtsomt manddrab” i min bog !! Aldrig har jeg set noget lignede i en bil på en overfyldt myldretrafiks hovedvej…. Den forsmåede mand i den store orange firehjulstrækker (som kørte af igen ca ved Kildegårdsvej), kørte først massivt chikanekørsel på mig for at komme op på siden af buschaufføren, for så at køre så tæt på hans vindue, så han næsten kunne læne sig ind over eget passagesæde, rulle hans vindue ned og BANKE på bussens vindue !! Og det er altså ret tæt !! 10 cm var der nok…. Han kørte sån i mange mange hundrede meter; råbende, dyttende, truende, givende fuck-finger og knyttet næve og slingrenede ind og ud mod bussen for VIRKELIG at skræmme buschaufføren….OG ALLE UNGERNE I BUSSEN !!! WTF !

HVORDAN kan man få sig selv til det ??? På en dag hvor allerede 10 børn er blevet dræbt af en stor lastbil natten før ? Hvor yderligere 52 børn er hårdt såret !?!?! Seriøst I get it NOT !

Havde han kørt ind i bussen og fået den væltet i grøften med de der 80 / 90 km i timen, den kørte, tør jeg da ikke gætte på deres skæbner ?! Og havde bussen væltet hans bil ind i vores andres (fordi bussen trods alt var tungere end hans store lækre bil) ja så var der da kæmpe et trafikuheld og harmonikasammenstød med alle de andre person biler i de to andre baner, der på Lyngbyvejen ca kl 15.15…. !! Så tænker man sig sgu ikke om !!

For at komme først ind på en sammenfletning ?!

Hvornår har det været grund nok til at tage så mange liv ?!?!?

PERSPEKTIV TAK !!!!

Havde det været Lilletut – som kunne være endt under et ligtæppe med hendes dukke ved siden af – så ved jeg slet ikke hvad jeg kunne have gjort ! Vi er så mange forældre, der hver dag sender vores små elskede ud af byen i busser, for at de kan få en god og naturfyldt dag ! PAS NU LIGE PÅ DEM !! Også selvom du har haft en dårlig dag, har en lille tissemand, ikke har fået sex i en uge (I hear you !!), har fået en ridse da du parkerede eller ligefrem har fået en dårlig nyhed på hospitalet – kør pænt alligevel ! Det kan få så fatale følger – også for dig selv (hvis det er din eneste vej ind til din fornuft !!! ) !

TAK !

IMG_7670

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fundet en ny !