Sutterne på suttetræet dags dato !

Rejsetips til Bornholm fra en indfødt – de hemmelige af slagsen

Tilspurgt af en veninde om jeg ikke havde nogen tips til hendes families kommende rejse til min fødeø (Bornholm), kom jeg til at tænke på dette indlæg, som jeg skrev for et lille år siden efter vores sommerferie der. Jeg kom til at tænke på, at der er for mange steder, som forbliver kendte for kun de indfødte – og det er synd for så dejlige steder.

Så klik på linierne herunder og læs med og få tips til de (U)sædvanlige seværdigheder… Og jo der er billeder af en lækker dame. Eller to. Faktisk både tre og fire.

Og jo, det gippede lidt i mit hjerte at se det…(but here it goes):

Skærmbillede 2015-07-25 kl. 23.18.50

 

TIPS FRA EN INDFØDT – OPLEV BORNHOLMS (U)SÆDVANLIGE SEVÆRDIGHEDER…

De fleste af jer har nok opfanget at jeg er fra Bornholm. Born and raised – jep! Min far er indfødt bornholmer med rødder fra Hasle – og noget så fancy som den eneste karatmager til morfar! Jaja kom ikke her 😉 Min mor er så fra Syd-sjælland (helt præcist Vordinghul – åhh undskyld Vordingborg…en gammel barndoms joke!), så helt indfødt er jeg ikke. Men jeg har boet der, fra jeg blev født på Rønne Sygehus i januar 1981 til jeg fraflyttede øen et halvt år efter gymnasiet var færdigt i januar 2001.

2 kommentarer

  • Mette

    Åh, her gibber det også lidt for vi når desværre ikke Bornholm i år. Jeg tillader mig lige at komme med et par ekstra forslag til oplevelser på den skønne ø :-).
    En tur ned til Hammerhavnen (Sæne Havn) og her ud på en sejltur (hvis det altså er vindstille) langs kysten ned mod Hammershus. Når man alligevel er der, kan det anbefales at gå et lille smut ind i opholdstuen i de små sorte huse og se billederne fra dengang de brød granitten.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sutterne på suttetræet dags dato !