Anygays...anyways...

Sponsoreret video – at flyve er at rejse. Og man kan få vand !

Da Lilletut og jeg var i Norge for nu et par uger siden, fløj vi derhen. Allerførste gang for Tutten – og første gang for mig at jeg havde Tutten med til hendes første flyvetur. Det var science på højt plan. Især for mig ! Jeg prøvede ivrigt, at fortælle mit 3 årige barn om HVOR fantastisk det er, at man kan sætte sig ind i en “blik-dåse”, som gasser voldsomt op – og så letter den ! Bevares Tutten syntes den kørte hurtigt flyveren, men det allermest fantastiske for hende, og det hun har snakket suverænt mest om siden, var; at hun fik en kop vand undervejs !! Helt deroppe over skyerne, med rumlen i ørerne, dér kom en dame og gav hende et glas vand !!! Et glas vand som hun kunne drikke! Og hun fik også et på hjemturen !!

IMG_0004

Ar’men altså ! Mere skulle der ikke til for at imponere Tutten – barnlig glæde er sgu da det bedste 🙂

Men det er da også mærkeligt, at man helt oppe i luften kan drikke sig et glas vand. Abstrakt. Ligesom at Tutten nu er helt sikker på at Norge ligger dér helt oppe, højt oppe i skyerne, oppe i himlen…

Hvad var dine børns reaktioner, da de skulle flyve første gang ? Eller når de har prøvet det et par gange og måske bedre har kunnet stillet spørgsmål til det ?? Og er “at flyve er at rejse” også et begreb, du kan nikke genkendende til ??

Og er det så ikke en ret sød lille video fra KLM lige her:

Indlægget er sponsoreret af KLM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anygays...anyways...