OPRÅB: Pigemødre; tag jer sammen !!

Farvel og tak – og nu…

et indlæg der skal forsøge at sprede lidt glæde – om ikke andet så i mit eget sind.

Helt kort – og uden at svælge – så har jeg endnu (en fucking) gang sagt farveller til min ex-kæreste. Den samme yesyes – og det samme yesyes. Hvordan det kan være så hårdt version 4.0 – og uden at der er et forhold i bag denne gang, I do not know.

For helvede, pis og lort. Og WHYYYY…

Så er det sagt. Dagens vin er drukket, tårerne har trillet, trådene arkiveret, jeg er blevet blokeret og så kører vi igen. Ish ! Fucking ish – og I wish !

Men Tutti har også været i børnehave i dag – selvom hun har hostet som en sindssyg (og gjort mig sindssyg) de sidste tre nætter. Pisse godt ! Ingen feber nogen af dagene – yeah WIN ! Og i nat sover hun hos mama, så jeg skal sove en hel nat uden host. Sætter min tlf på lydløs (all-ready done) hvis nu diverse natbeskeder skulle tikke ind. Lets face it – sådanne beskeder i weekenden var ikke af de heldige slags. Skål ! En nats søvn må da sprede glæde – uden spark og en fyldende stor lille pige.

Og så har det i den grad været en lækker weekend (i øvrigt). Tutten og jeg har både været ude og shoppe lidt, været på besøg hos min veninde og været ude og heppe på løberne til Copenhagenhalf igår. Hele Østerbro var endnu engang fulstændig spærret af og lukket inde (det er altså i den trælse ende, men lad nu det ligge) og Tutten og jeg pakkede en picnic madkasse og cyklede ind til min anden veninde og hendes børn. Hele området omkring Parken var shinet op og der var linet op til det helt store heppe-orgie ved målstregen – og masser af familiehygge inde i Fælledparken. Rigtig hyggelig faktisk. Tutti fik hoppet på hoppeborg sammen med to af min venindes  børn og deres oldefar. Der er Tutten altså ikke bleg for bare at følge med, selvom hun ikke kendte dem særlig godt.

Min venindes mand løb sig til et mega flot resultat, og vi fik heppet “KOM SÅ CHRISTIAN…” Jeg fatter ikke, at han ikke kunne høre min meget høje og skingre stemme ?! Det kunne alle andre i al fald !

Og jeg måtte virkelig synke og blinke kraftigt med øjnene for ikke at være alt for rørt, da en af løberne faldt sammen lige før målstregen – og en random forbipasserende løber samlede ham op og tog ham under armen henover målstregen. ELSKER når mennesker er gode ved hinanden.

God karma til folket.

IMG_1167

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPRÅB: Pigemødre; tag jer sammen !!