Farvel og tak - og nu...

Når juicing er nemt; før, under og efter ! Philips centrifugal juicer

Reklame

Vi har været rigtig heldige herhjemme, og er blevet spurgt om vi har lyst til at teste en juicer fra Philips. Og altså hvem ville sige nej til det ?!

Måske nogen der tror, at det er svært at juice ?

Måske nogen der tror, at det tager for lang tid og er mega besværligt ? (ISÆR hvis man har børn med til det)

Måske nogen der tror, at det kræver for meget forarbejde og vaske-op-arbejde ??

Og så måske nogen der tror at sådanne maskiner larmer for meget (for ens barns sarte ører)…

Og okay – jeg vil gerne indrømme, at jeg tænkte på alle de ovenfor nævnte scenarier – og overvejede at sige nej tak ! For var Tutti og jeg nu de der overskuds-agtige juicer-typer ?!?

Egentlig “nej” til de overskudsagtige typer…men okay, dette var da om noget andet tiden til at prøve det. Springe ud i det og så få af- eller bekræftet mine bange anelser…så vi sagde ja tak.

Vi fik en Philips centrifugal juicer (Avance Collection Juicer – HR1869 helt specifikt) ind ad døren. En lækker maskine, der så ud som den kunne alt. Mega tjekket og lidt “Rolls Royce” agtig. Lad mig sige det som det er…den stod i æsken nogen dage, for jeg turde ikke begive mig ud i det – det så for teknisk (og Rolls Royce agtig) ud for mig ! Og altså: “Big mistake” !! Den frygt var da kun juice-dage spildt !

IMG_0930

IMG_0927

For det var jo ikke mega teknisk svært og indviklet. Tvært i mod ! Maskinen var enkel at samle og E.N.K.E.L at gå i gang med og bruge.

Jeg havde Lilletut med fra allerførste fløjt. Hun hjalp med at pakke maskinen ud, vaske den til en start og så samle den – og tænde den ! Og se det er stort for Tutten, som hader alle maskiner der larmer. Hun var da også klar med hænderne for ørerne, da hun tændte for knappen – men de røg hurtigt ned og hun var bare klar til at putte frugt i !

IMG_0936

Og så var den fordom da manet i jorden !! Den larmer ikke mere end sarte barne-ører kunne klare det. Og er nem at gå i gang med.

Vi havde mormors æbler og pærer i frugtskålen sammen med lidt lime og spidskål og ingefær i køleskabet – så sådan en juice skulle vi starte ud med. Eller jeg skulle. Lilletut fik børnevariationen, som vi nemt kunne lave først UDEN at behøve nogen rengøring indimellem ! Og det er altså et WIN for en (doven) børne-mor som mig.

Først kom Tutten pærer og æbler i – nemt. Jeg førte “nedpresseren” – mega nemt. Alle frugter gik nemt gennem tragten. Og i princippet havde vi ikke engang behøvet at halvere frugterne, tragten er så stor at de går lige ned. Ret hurtigt efter havde vi fyldt en hel dunk med lækker æble-pærer juice til Tutten.

IMG_0932

Og uden rengøring eller tømning af frugtkødsbeholderen fortsatte vi med min juice…flere pærer og æbler, og så også ingefær, spidskål og lime. Nemt, nemt og nemt.

Faktisk fik vi lavet over 1 liter juice, bare med de frugter vi havde – og maskinen kan lave helt op til 2.5 liter juice ad gangen. Nemt ! Og behøver jeg at pensle ud at mine bange anelser med sværhedsgrad, lang tid og besværlighed blev manet laaangt væk; vores juicer kan både Tutti og jeg håndtere.

Da både Lilletuts og min juice var færdig skulle der vaskes op. Og her elsker jeg vores juicer endnu højere…de aftagelige dele kan gå i opvaskeren !!! Fedt ! Men faktisk slet ikke nødvendigt, da Lilletut faktisk glædede sig lige så meget over at få lov til at vaske delene op i hånden ! Og det tog heller ikke lang tid – altså hvis vi regner med den ordinære vasketid (og trækker lege-vaske-tid fra), for frugtsien er lavet i noget blankpoleret materiale, der gør at frugtkødet ikke sætter sig særlig godt fast. Og så har maskinen Quick-clean funktion ! Med denne funktion kan man enten lige let rengøre maskinen i mellem to forskellige juicer – uden at rengøre fuldstændigt, eller man kan bruge funktionen til sidst for ligesom at “skylle af” og minimere den egentlig rengøring. Smart !

IMG_0940

Vi er fan !

IMG_0942

Og kan da kun anbefale at juice med børn – med så lækkert udstyr som en centrifugal juicer fra Philips. Hurtigt, nemt, enkelt og lækkert ! Og med minimal opvask. Lige noget for en børnefamilie – også den lidt dovne af slagsen 😉

Du kan bla købe juiceren HER 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel og tak - og nu...