Alene

Alene efter en dejlig dejlig ferie med min sødeste Tut og mine forældre. 3 generationer afsted sammen – noget der i mit tilfælde tit er “knald eller fald”. Og ikke dén slags knald….! Måske er jeg blevet ældre og mere rolig – og derfor ikke får så meget knald 😉 – ej, jeg laver fis…måske er jeg blevet ældre, og derved rummer ferie med mine forældre bedre; ja faktisk nyder den… For det har jeg nu ikke altid (i mine først-voksne-år) gjort. Mit temperament kan i den grad komme på prøve…men ikke så meget mere. Ikke i den her ferie i al fald. Læs om ferien HER og HER hvis I missede det.

Vi har bare alle sammen nydt hinanden – og haft knald på. Altså som i gang i den med Tutti og alle de oplevelser vi gav hende; og ikke som en af mine følgere gerne ville have haft gang i med gang i den i Næver. Det var jeg sgu bare for træt til. Ja, gammel kalder man det vel også ?! Så, Im sorry Julie !

img_1713

Tutti skulle torsdag afsted til mama og på ferie med hende hos bedsterne, så siden i går morges har jeg været alene. Altså når jeg ikke har været på arbejde, som jeg både skulle i går og i dag. Arbejdsdagen gik i dag med først at være til møde på Rigshospitalet omkring det nye IT-system, som vi har og allerede bruger på Herlev, og som skal rulles ud på Rigshospitalet her til november. Der var MANGE “børnesygdomme” da vi fik systemet rullet ud i maj, og jeg håber virkelig at det meste er rettet til nu, hvor speciale-hospitalet over dem alle skal stå for skud ! At starte med (en af) Danmarks største cancer-hospitaler (Herlev), for så at tage det allerstørste speciale-hospital er altså vovet !! Go’ sundhedsportalen !!

Men nu er det weekend, og der er tid til (endnu mere) afslapning, men heldigvis også tid til hygge med nogen veninder. Både de gravide af slagsen og dem der skal drikkes rødvin med ! Skal forsøge ikke at lave pinlig fulde-dokumentar-snapstory i morgen aften (but I promise nothing) !

Jeg hviler mere i mine alene-dage, selvom jeg måske synes, at jeg er lige lovlig ineffektiv og benytter sofaen lige lovlig meget. Men jeg nyder det faktisk. På en helt anden og mere dybfølt måde end tidligere. Og jeg føler mig bestemt mere klar til at bruge alene-tiden sammen med en anden. Mere klar end jeg nogensinde har været.

Håber I får en dejlig weekend – afslapning, effektiv, festlig eller hvordan I nu vælger at bruge den… Måske vi ses på snappen ? I kan jo også snappe mig, hvis I lyster (Lilletutogmor.dk // Katkarojo // eller skan koden her)

IMG_0398

2 kommentarer

  • Liv

    Hvor ser du godt ud, Kat.
    Og skide værre med om du er inaktiv og sidder og triller tommelfingre og piller bussemænd hele weekenden. Du er alene i hverdagene, så det er dig sgu velondt med noget alene/jegbehøverikkelaveendyt tid.
    Rigtig god weekend 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferie med børn (og bedsteforældre) på Sydsjælland i Danmarks Borgcenter Vordingborg og Geocenter Møns Klint