Når laktosefri joghurt nemt bliver til smoothies og is

Når det at være alene-mor kræver sin mor #sygdom

For hede-hule-helvede ! Man må altså godt bande, når man er nede med “The Flu” – helt sikkert version 1.0 ud af alt for mange ! Tror jeg har brug for et shot – altså influenza-shot hvis arbejdet giver det ud – nu hvor man nærmest allerede har opbrugt sin “good will sygdomsperiode” for de næste 6 mdr på blot et par uger ! Damm-you offentlige – og damm-you sarte og skrøbelige immunforsvar.

Og nej, jeg er bestemt ikke nede-med-de’ – eller jo det er jeg jo, men shit det er ikke sjovt, når man oven i hatten har et lille menneske at være mor overfor !

Jeg føler mig uden tvivl, som den værste überlorte mor, der findes ! Legeaftaler der måtte flyttes til veninderne, aftensmad der har bestået af leverpostejsmadder (og en donut), rod rod og atter rod i hytten, en mor der nærmest ikke har kunnet stå op om morgenen fordi kroppen har skreget med feber, utilpashed, snot og ondt i halsen, masser af iPad om morgnen – og om aftenen fordi mor bare liiiiige har skullet ligge lidt (også med lukkede øjne)…

Jeg VED jo godt, at Tutti ikke har lidt overlast – ej heller nærmest ænset at hendes mor har været ved at falde fra hinanden; der har været No Merci: “Mor, hent lige noget vand”…”Mor, jeg er sulten”…”Mor….” Næh, Tutti har hygget sig bravt, især om morgnen liggende under mors dyne på sofaen med nattøj – og spist morgenmadder (med leverpostej) imens hun har set iPad. Hun ELSKER det ! Men i mit ego har jeg altså græmmet mig lidt ! Det er ikke sådan en mor, jeg vil være. Hele tiden ! Jeg vil lave ordentlig mad. Sidde ved bordet når vi spiser – uden iPad. Have overskud. Være opdragende på den søde og spelt-agtige måde. Ish.

Men det er sgu hårdt, når man egentlig kun har kræfter til at ligge i sin seng. Punktum.

Men når man er alene-mor, skal man jo stå op om morgnen kl 06.00 – og om natten (Tutten vågner stadig mellem 1-5 gange om natten) – lave morgenrutiner OG følge i børnehave selvom man tænker, at det overlever man ikke. Men det skal man – for det ville “være endnu værre” hvis barnet var hjemme hos én en hel dag, når nu man er syg. Ynk !

Weekenden hvor Tutti og jeg lavede så sindsyg mange fede ting, føles som milelangt væk. Og at hun skal afsted til mama i morgen er lige dele forfærdeligt, fordi jeg gerne vil “råde bod for sygdommen” og lige dele tiltrængt.

Er I der derude ?!? Hvad er ynk for jer ? Giv mig lidt at læse på (og husk konkurrencen om skater-cykelhjelmen HER hvis I er til den slags)

img_1491

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når laktosefri joghurt nemt bliver til smoothies og is