She was a skater-girl, she said See You Later Girl(Boy)... Og VIND en skater-cykelhjelm til dit barn/dine børn !

Når laktosefri joghurt nemt bliver til smoothies og is

Sponsoreret

IMG_1139

Eftersommeren har længe vist sig fra den absolut pæneste side med en masse sol og varme. Humøret får lige en tak op – hvert fald hos mig – og det samme gør is-lysten – hvert fald hos Lilletut.

Lilletut elsker is og kan snildt spise 7 eller 8 (og sikkert flere) om dagen, hvis hun fik lov. Og at 7-8 is er rimelig realistisk, fik jeg (lettere uønsket) indblik i, da mama en dag kom til at afsløre det efter de havde været en tur hjemme hos bedsterne – og altså spist is i store mængder. Men altså, hvis ikke hos bedsteforældrene…hvor skulle man så få lov ?!

Herhjemme får Tutti selvfølgelig også lov til at spise is – omend i et noget mindre omfang. Og allerhelst sodavandsis – og allerhelst dem vi selv laver af gode råvarer. Så ved man både hvad der er kommet i dem (og at sukkerindholdet er minimeret), og det har været sjovt at lave dem. Winwin !

Jeg kan bedst lide at lave isene med en masse frugt, og så joghurt for at få en god konsistens. Så egentlig er det “bare” at lave sin yndlings smoothie, fylde den i nogen isforme, fryse den og vupti; lækker sundere is.

Sidst vi lavede is var det med Valios joghurt med fersken, hindbær og abrikos og så tilsat en ordentlig gang selvplukkede danske jordbær. Joghurt og jordbær (og en enkelt dråbe flydende sødemiddel – Tutti elsker det sødt) ned i vores smoothie-blender, blendes godt og så ned i isformene. Mega let – og mega lækkert, når det er frosset. Også for moren kan jeg godt afsløre. Og så er de jo altså sundere end diverse andre is – og for min mave (der jo ikke tåler laktose) er de tilmed gode. Ja, næsten nødvendige !

IMG_0728

Idag er Lilletut på legeaftale hos hendes gode veninde, og jeg sidder alene og arbejder lidt. Og nåhr ja, nyder stilheden lidt 🙂 I aften skal jeg blot lave mad til mig selv, og min appetizer er allerede lavet og nydes i eftermiddagssolen i vinduet…

IMG_1151

En kold cremet smoothie lavet af den lækre banan/vanilje joghurt fra Valio sammen med en frossen banan, frosne jordbær og rabarber og lidt mandler. En super lækker blanding, der ikke tager mange sekunder at lave og kan nydes som både morgenmad, eftremiddagssnack og dessert…

IMG_1142

IMG_1148

IMG_1147

IMG_1149

Valios laktosefrie produkter har en super lækker ren smag. Ingen smag af kunstige sødestoffer, og så er de nænsomt tilsat D-vitamin og fedtfattige. Du kan se alle de forskellige lækre produkter samt læse hvor du kan købe dem LIGE HER PÅ DERES HJEMMESIDE 🙂 På Valios FACEBOOKSIDE er der en masse tips at hente – så hop endelig ind og bli’ inspireret…

På Facebooksiden er der også links til mine og de andre dygtige ambassadør-bloggeres opskrifter og ideer til brugen af Valios lækre produkter.

Mine andre indlæg kan du også bare kigge på herfra:

Vi anbefaler: det lækre, sunde og laktosefrie alternativ Kefir fra Valio

Børnevenlige, laktosefri og lækre opskrifter på koldskål og amerikanske pandekager med Kefir

Hurtig, lækker og laktosefri morgenmadsstart efter ferien med Valio – og så med is til senere !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

She was a skater-girl, she said See You Later Girl(Boy)... Og VIND en skater-cykelhjelm til dit barn/dine børn !