Fra alene og tom til fuld og så ædru igen...

Skal du ha et puf for at være krea ?

reklame

Det skal jeg nemlig… Altså jeg har rigtig mange kreative tanker i hovedet, og ting jeg tænker at mig og Tutten skal lave. Problemet er så bare, at jeg ofte ikke lige får købt ind til det. Og i hvert fald får jeg sjældent købt det hele ind på en gang, og så mangler der noget, når vi endelig skal i gang.

Og her kan de (travle, ikke-så-planlæggende, spontane og hvad der ellers kunne være i vejen) mødre hjælpes på vej ! Der er sgu da også hjælp for så meget nu om stunder 🙂

Little Krea er nemlig en af dem, der udbyder en helt fantastisk og lækker kasse fyldt med krea-lækkerier, som man på månedsbasis kan få sendt lige hjem på dørmåtten. En hel kasse fyldt med ideer – og materiale – til 2 kreaprojekter (hvor et er et “natur-projekt”), som man kan lave sammen med ungerne, når tiden byder sig. Kasserne kan fåes fra 3år og op og 6 år og op. Tingene i kasserne er æstetisk pæne, og kan bruges som legetøj eller pynt på legeværelset om man vil.

Tutten og jeg fik lov til at prøve en af Little Kreas 3+ kasser, og vi er allerede fans. Vi fik lov til at prøve en af aktiviteterne til de større børn også, og den røg lige ind hos mig…

img_1517

Hyggelige timer fik vi brugt sammen med at lave lege-is ud af foam clay, og vi startede ud sammen med vægtæppet; og jeg afsluttede det selv en alene-aften…

img_1438 img_1447 img_1495 img_1475 img_1472 img_1480Faktisk har vi stadig lidt tilgode i den smukke Krea-kasse, da vi mangler at lave sten kaktusser. Noget jeg faktisk glæder mig ret meget til at se resultatet af…

img_1419Nu glæder jeg mig bare til næste mdr’s kasse kommer, så vi kan være kreative igen. Får I været kreative derhjemme ? Og har I nogen yndlings sysler eller gode ideer til os andre ??

Og nåhr ja, hvis I selv vil prøve Little Kreas kasser, så har de givet mig en rabat-kode til jer, der skulle give 20 % på prisen af den første kasse: lilletut

img_1417

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra alene og tom til fuld og så ædru igen...