Køb sko og støvler med rabat, bare i dag

Skal vi lave en lillesøster? JA, med en sæddonor !

Vega vil gerne have en lillesøster. Ja, eller en lillebror for den sags skyld – men helst en lillesøster ! Og efterhånden har hun altså ret godt styr på hvordan og hvorledes, for ovennævnte samtale fandt sted i bilen på vej hjem fra børnehave og netto i dag.

Vi har længe – og i flere omgang – læst den helt fantastiske bog “Hvor er Karlas far” (affiliatelink) hver eneste aften. Første gang den blev hendes yndlings var, da hun var ret lille og næsten lige var begyndt at få godnat-historie og have en mening om hvilken det skulle være. Bogen, som vi fik i gave af min veninde, er den fedeste, bedste og mest fantastiske fortælling om det at være donorbarn ! Den bedste gave hun (vi) har fået !

image

Bogen er skrevet af solo-mor Pia Olsen – og er revet væk fra forlaget ! Og kan ikke skaffes mere overhovedet – desværre (med mindre man kan finde den brugt) ! REDIGERET d 10.11.2016 BOGEN KAN KØBES IGEN HER !! (affiliatelink)

Jeg ville ønske, at alle donorbørn (af/på den ene eller anden måde/årsag) havde denne bog. Den fortæller så fint, simpelt og ret lige til hvordan Karla blev til og hvordan hendes liv i vuggestuen og med hendes mor er. Hun har ingen far, Karla har kun sin mor. Og så er hun blevet til ved at en sæddonor gav hendes mors læge en gave – som så blev til Karla i morens mave !

I vuggestuen har en af pigerne heller ingen far, hun har to mødre i stedet, og er også blevet til ved hjælp af en sæddonor. Helt ligesom Vegs ! Og Charlie – Vegas bedste ven. Det har Vega helt styr på !

Hun er blevet lavet ved hjælp af en sæddonor – og hendes kommende lillesøster (eller lillebror) skal laves på samme måde; ved hjælp af en sæddonor.

Og det skal han/hende jo også – med mindre en mand river benene væk under mig ! Og så er spørgsmålet egentlig “bare” om det skal være med eller uden en ny kæreste. Goddammit – jeg håber stadig, at jeg kan være heldig at møde THE ONE, som vil have et barn med mig, men jeg må inderømme, at jeg ikke altid har is nok i maven til at vente. For uret tikker jo. Og jeg bliver bestemt ikke yngre ! Også selvom mit hovedet sidder fast i gamle flammer !

Mit første move er derfor taget !! Jeg har taget kontakt til der hvor Vegsen blev lavet, og har spurgt til mine gamle blodprøver, for jeg husker nemlig at min ægresserve (AMH) faktisk ikke var prængende…selvom jeg så blev gravid i første hug !!

Kontakten er taget, min egen læge er kontaktet mhp nye blodprøver og så tager jeg den sgu derfra. Biologien vil jeg helst ikke have skal løbe bagom ryggen på mig ! Så må jeg sgu være alene, hvis det er det. Pis ‘os !

En anden bog i Karla serien er “Karla ønsker sig en far” (affiliatelink). Den kan stadig købes bla HER (affiliatelink), men om den er lige så god ved jeg ikke ?! Måske nogen kender den ?? Jeg tænker Vega også skal have den i al fald…

image

Bøgerne forhandles altså her: Hvor er Karlas far ? og Karla ønsker sig en far og Karla leger mor og børn (affiliatelinks)

5 kommentarer

 • Ditte

  Super god anbefaling, og så har jeg lige opdaget, at der faktisk er endnu en bog i serien (som er nummer 2:-): http://www.arnoldbusck.dk/boern-unge/billedboeger/karla-leger-mor-og-boern

  Hvor er det ærgerligt, man ikke kan få den første længere. Min kone og jeg fik en søn ned donor i juni og vil SÅ gerne have fat i den første:-) Jeg må se, om jeg kan finde den brugt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ditte,
   Jeg har lige hørt fra selveste Pia Olsen at hun faktisk – as we speak – arbejder i fulde-drøn på at få den genoptrykt inden jul !!! Så der er altså håb for dig – og mange andre !!
   Jeg skal have købt den der du nævner også !!! Tak for tip 🙂
   KRam

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Ej, hvor godt! Så håber vi, de når det 🙂
   God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sikke en spænende bog
  den burde de da genoptrykke
  håber folk kan finde den evt på bibliotekerne
  har ikke selv børn, men den lyder som noget pædagoger og lærer også kunne have glæde af at have i deres bibliotek.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er en mega spændende bog !!! Virkelig sød. Og informativ…
   De genoptrykker den faktisk og den skulle udkomme påny sidst på året… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb sko og støvler med rabat, bare i dag