VIND Valgfrit Oplevelses Gavekort og Disney Goodiebag med prinsesse Elena

Fødselsdag bare os to

I går var det så Vegas rigtige fødselsdag – Lilletuts rigtige fødselsdag. 4 år ! Jeg fatter det stadig ikke…!?

Hvordan kan fire år gå så ufatteligt langsomt og mega hurtigt på én gang ?! Hvordan kan ens liv gå fra b-dur til e-mol på nærmest ingen tid og en million år på én gang ?!

Anyways / anygays Vega er blevet 4 år. Hun har levet i denne verden i 4 år nu; og har beriget så manges liv. Engang var jeg nok fristet til at sige, at hun var kommet imellem mama og jeg og havde skilt os ad ! MEN…det ved jeg jo nu, at hun ikke gjorde ! Det klarede mama og jeg helt selv !

Tutti er blevet en stor pige. En kærlig pige der viser sine følelser, og øser ud af dem i stor stil. Hun krammer og kysser dem, hun kan lide. Hun fortæller gerne dem hun elsker, at hun elsker dem. Og gerne mange gange om dagen. Hun er blid og mild, og elsker prinsesse- og pigeleg. Hun fascineres og omfavner.

Hun ELSKER. Og bliver elsket retur med mange daglige kys, kram, “Jeg elsker dig” og ros. Selvfølgelig bliver hun også irettesat, sat grænser for og til tider skældt ud.

Og så har hun selvfølgelig (som alle børn) hendes udfordringer. Hun har nemlig tendens til at bruge sin følsomhed imod hende selv…forstået på den måde, at hun får sat sin egen kærlighed (eller andres kærlighed til hende) ind i ligningen med ting hun ikke må/ikke må lege med/ikke får opmærksomhed fra… “Elsker I mig ikke mere ?” spørger hun, når familien kigger “for meget” på Elvilde (hendes lille nye kusine) eller siger til hende, at hun ikke må noget… Hun siger det også til mig: “Elsker du mig ikke mere, mor” når jeg skælder ud/siger hun ikke må/holder Elvilde. Hendes følsomhed skal man bestemt passe på og formentlig hjælpe hende nænsomt med…

I går blev hun så 4 år helt rigtigt (Vi holdt jo første fødselsdag i søndags sammen med mama og begge familier HER) – og det fejrede vi alene. Bare mig og Tutten. Altså efter hun havde været i børnehave og blive fejret, og vi begge havde været til ballet (Vegas ballet). Egentlig var det lidt en dag som alle andre, men jeg prøvede da mit til at gøre den speciel alligevel med lidt små ting…

fullsizeoutput_1b3b

Aftenen før havde vi snakket om, at hun skulle vækkes med en fødselsdagssang og have gaver. Dét glædede hun sig så meget til, at alene det var specielt nok. Så fik hun lov til at tage yndlings-prinsesse kjolen på (som hun normalt ikke må få på i børnehave; den smukke Wheat Disney kjole med diskret Elsa på, køb den HER (affiliatelink)). Så glædede hun sig til at dele slik-poser ud i børnehaven. 27 slikposer var således i fællesskab lavet aftenen før, med – forsøgt – ikke for meget og ikke for lidt slik i ! At jeg formentlig satte mit ry på spil i 2100 spelt, var jeg helt klar over 😉 Barnet ville dele slikposer ud, så det fik barnet med ! Og børnehaven er rimelig loose med deres egentlig (0-)sukker-politik.

fullsizeoutput_1b40 fullsizeoutput_1b39

Efter børnehave havde jeg besluttet, at vi skulle til det vanlige ballet og så hjem til flere gaver og aftensmad (og facetime med diverse forskellige). Balletten var spicet op med en cykelturs-snack-pose med lidt godterier i (Vega elsker snacks og madposer), og aftensmaden måtte hun selv vælge…altså pasta-kødsovs fik moren gelente byttet ud med pizza med pepperoni, som hun til gengæld selv bestilte hos pizzamanden (altså jeg var med, men hun sagde det selv).

Vi hyggede med gaverne, som “bare” var dem som jeg gav hende. En fed legetøjscomputer i træ (købt HER (affiliatelink)), farvekridt til den fra Søstrene Grene, en CD-afspiller købt på DBA og så hendes “gamle” cder, som hun aldrig rigtig har hørt, fordi vi ikke har haft nogen cd-afspiller. Alt vakte glæde. Computeren har allerede været i brug mange gange, og cd’erne er blevet spillet og beundret med et “Hvor synger hun bare fortryllende ! Så fortryllende vil jeg også synge en gang…” !

img_2018 fullsizeoutput_1b38

At maven og hovedet også gjorde lidt ondt på fødselsdagen, og at hun havde svært ved at sove om aftenen, ødelagde ikke det store billedet af en hyggelig dag. En speciel dag – en 4-års dag – spicet op fra en helt almindelig dag alene med mig.

Skilsmisse på godt og ondt…men mest godt <3

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND Valgfrit Oplevelses Gavekort og Disney Goodiebag med prinsesse Elena