Fødselsdag bare os to

Langsom lørdag

Tit er vores uger og weekender ret proppede. Jeg kan godt li at ha planer og aktivere Tutti med forskellige ting, og – Lets face it – formentlig er jeg også en smule bange for at kede mig og (nu kommer hemmeligheden)…lege alt for meget !!

Selvfølgelig leger jeg med Tut, men jeg kan altså også rigtig godt li ikke at gøre det 😉 og få lavet nogen ting i stedet for. Jeg har været typen der i laaang tid ikke lavede noget for mig selv, når Tutti var vågen og altid legede med hende…ikke engang et bad tog jeg!

Faktisk kan det nok stadig tælles på én hånd, de bade jeg har taget, mens hun er vågen og i lejligheden…

Og et af dem var så i dag ! Og det føles altså stadig som en overdyngende luksus, hver gang jeg laver noget for mig selv, samtidig med at jeg har Tut !!

Forstår sgu mere og mere hvor indviklet jeg må have været at være kæreste og kone med…?!

Men altså var i dag uden planer, eller nok nærmere uden aftaler med andre mennesker, for planer var der masser af…

Vi skulle have købt ind til børnefødselsdagen i morgen (den sidste ud af de tre som har fejret Tuttens 4.år – de to andre HER og HER), bagt boller, lavet kage og så bare de 117 andre hygge ting som vi kunne gå i krig med.

Det er også lidt typisk mig at have 30 planer i baghånden, hviiiis nu…

Og så skulle vi bare starte stille og roligt langsomt ud ! En langsom lørdag ! I love it ! I nattøj, på sofaen, morgenmad når vi havde lyst og så bare leg, iPad, Mads og Monopolet, hygge…

Og Nåhr ja, lidt oprydning, masser af kaffe og hvad der ellers lige måtte falde mig ind…

En bObles bane var noget af det første Tutten fik stablet på benene. Hun elsker hendes bObles, og elsker at hive dem frem – ud over hele gulvet – i stuen og lave diverse (vilde) baner (se bla deres nye tumlebogstaver HER). Med eller uden vores rutschebane, som hun også stadig elsker og bruger næsten dagligt. bObles, rutschebane og gyngen er nok de bedste legetøj vi har – og så selvfølgelig alle bamserne.

img_2038

Tutti fik lidt computerarbejde gjort (købt HER), og jeg fik gjort klar til indkøb, kage og boller til fødselsdagen i morgen med alle veninderne og deres børn. Måske liiiidt mere mit behov end Tuttens, men tænker hun får en fest alligevel. Og hun glæder sig til at fylde 4 år en gang mere, lege med alle vennerne. Og hænge pinataen op, og få flere gaver.

img_2042

Efter vi havde handlet, ville Tutti så gerne hjælpe til med bollerne og kagen, så det fik hun lov til – selvom det så lige tog lidt ekstra tid – for det var jo hyggeligt, og egentlig vildt at de bliver så store at de reelt kan hjælpe til.

Bollerne og kagerne (vi puttede dem i muffinforme i stedet for en stor) blev færdige, vi fik leget lidt og pludselig var det forlængst aftensmad tid. Shit en langsom lørdag kan gå hurtigt…

For Tutti sluttede dagen på normal vis, og for mig blev det med et glas rødvin og DMA i tv.

(og så trækker jeg konkurrencen om et oplevelses gavekort i morgen i stedet)

img_2031

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag bare os to