Fra Idrætsmedicinsk årskongres til Reality Awards show på under et døgn !

img_2818Yep, livet kan bringe en frem og tilbage relativt tosset hvis det vil. Jeg skulle til at skrive “mor-livet”, men ved nærmere eftertanke har mor-livet vist ikke rigtig noget med det at gøre. Altså andet end at jeg er en mor her i livet…

Men altså min medvirken i tv-programmet “Nyskilt” for snart to år siden, har mere noget med det at gøre…og så faktum at jeg er en fysioterapeut med idrætsmedicinsk erfaring og interesse.
For lige nu sidder jeg sammen med 500-600 andre idrætsfysioterapeuter, idrætsmedicinske læger, professorer og forskere og hører om det seneste forskning på området til dette års idrætsmedicinske årskongres på Radisson Blu hotellet på Amager. Og det er pisse spændende. Jeg elsker at høre om forskning, og jeg elsker at tage det med hjem på jobbet og forsøge at implementere noget af den nyeste viden. Og jeg ville elske at kunne blogge omkring det…men lige pt kan jeg ikke rigtig finde linket mellem mit liv som “mor” og så dét…men måske det kommer…?!
Og så flash til at jeg imorgen aften, har planer om at droppe dette års kongres galla til fordel for de damer, jeg deltog med i Nyskilt, for at deltage i dette års Reality Award show !!
Jeg synes selv, at det er crazy – og lidt sjovt ! MIG til et Reality Award show ?!?? Sammen med alle dem man ser i tv – hos Dybvaaaaaaad !?
“Hvad så Cirkus bygningen, er i OKAYYYYYYY ?!?” !!!
“Det plejede far at gøre…” og “Kærlighed ?! Det har jeg. Haft. Mistet !” !!
Og så Gustavs helt fantastiske måde at være vært på sidste år…jeg er da bare slet ikke klar ?!???
Jeg har alle mulige tanker om at live-streame fra begivenhederne…men om min blog kan trække det, aner jeg ikke ?! Men ellers så hook op med mig på Snappen…og hold øje med bloggen i løbet af aftenen også 😉

Idag – og imorgen indtil om aftenen – vil jeg dog først fortsætte som “speciale ansvarlig fysioterapeut” og høre på alle de nye studier og fund indenfor idrætsmedicinen ! Mens bedste passer Lilletut, en forkølelse/influenza prøver at få mig ned med nakken, CIFFkids kører i Forum og jeg slet ikke skal se en helt særlig person før om aaaalt for lang tid.

Mommylife is diverting 🙂

img_2814

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Støj, børn og støvsugere - ting der NU hænger sammen med Bosch ProSilence Allergy støvsugeren ! Vi er fan og DU kan VINDE en her...