En alenemors mandag morgen

Ahahaha, kan en bob’EL redde klimaet ? Eller har du andre gode ideer ?

Sponsoreret

Jeg er fan af god humor. Sort humor that is ! Og så nogen gode “sayings”, som man kan bruge i hverdagen og som ens venner bare er med på. En af dem, som jeg er ret vild med sån humor-wise er Magnus Millang… Jeg elsker hans “Ahahaha…det’ lige meget…det køber vi bare…” fra Danish Dynamite og egentlig bare stort set alle hans karakterer.

Og så er jeg vild med gode ideer ! Især de der vilde ideer, man enten får sammen med ens kammerater når man er fuld, eller dem man får med max tømmermænd dagen efter ! Hold nu kæft hvor har jeg planlagt mange rimelig hjernedøde ting med en god brandert på eller med en retur ! Alt virker bare så fedt – og nemt !

Og prøv så at blande de ting – altså sjove Magnus Millang sammen med de pisse gode ideer…OG spice det så lige yderligere op med et så vigtigt tema som klimaet ! Det er nemlig lige hvad SE Energi og Klima har gjort (tjek deres kampagnesite ud HER). I stedet for de mere vanlige (læs: kedelige og tørre) oplysningskampagner, prøver de at sætte din, min og de andres tankegang i sving på en lidt mere fresh måde. Dét er der så kommet nogen ret sjove videoer ud af med netop Magnus Millang og hans bror Emil…

Jeg grinede rimelig højt til den her med Bob’EL bilen… For den minder mig om tidligere BRAND-GODE ideer 😉

Og yderligere findes der en video, hvor Magnus og hans bror Emil prøver at redde Manoloskoven og videoerne sluttes af med denne hvor Redningsplanen findes… Det er altså ret sjovt – og så er budskabet så vigtigt…og svært for: #WTFgørvimedklimaet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En alenemors mandag morgen