Gode råd til pleje af børns hud - og VIND så din egen lækre Decubal Junior creme

En alenemors mandag morgen

Jeg tænker, at der er flere af jer der kan nikke genkendende til dette…om I så er solo-, single-, alene- mødre eller “bare” er mor i et parhold (gift/ikke-gift). Men måske mine med-fellow-alenemødre mest af alt kan nikke genkendende til at…

mandag morgen seriøst kan være REDNINGEN !

Redningen efter en max pakket weekend ene og alene efter barnets behov…

Redningen til at tænke to selvstændige tanker – SAMMENHÆNGENDE – uden et: “MOAAAAR” eller et “VRÆÆÆÆÆÆL”…

Redningen for at snakke med andre voksne mennesker…

Redningen til at nyde sin frokostpause I FRED (hvis kollegaerne lader en/forstår hintet med næsen nede i ens telefon)…

Redningen til at få en kop kaffe – VARM – uden et “MOAAAAAAR, skal vi ikke lege My-Little-Pony-far-mor-og-børn-og-du-var-babyen-og-jeg-var-moren”…

Redningen for at få lidt fred og ro – på og med sit arbejde (!)…

Redningen til at gøre noget man rent faktisk føler sig pisse god og kompetent til (omend man ikke får løn derefter ;))…

Redningen til at få lidt alenetid/migtid (nåhr ja, ude på toilettet but who counts)…

Min mandag morgen i går var lige præcis alt det ovennævnte !! Tutten og jeg har haft en pisse hyggelig og lækker weekend, det har vi virkelig. Men shit jeg har også været på. På med forældre-stuff I know. Men stadig på, helt alene – og i lige præcis Tuttis tempo, efter hendes behov, følelser, mood-swings og lyster. Og kald mig bare egoistisk skilsmisse-mor (Lola Jensen!), men det er altså hårdt !!

I dag tirsdag har jeg ikke flere ressourcer. Jeg har fortsat knaldende hovedpine på 3.uge (bevares, der har været gode dage. Især når jeg ikke har været på arbejde, men tungheden i næse/pande/bihuler og øjnene er der stadigvæk), mine ambulante patienter kræver en del af mig, mit kærlighedsliv er en rodebunke…og “vi” har en legeaftale her lige om lidt. Jeg kunne seriøst sove til på torsdag ! Igen er jeg bare træt, træt og træææææææt, og har mest lyst til at gå i seng FØR Tutti. Om jeg er inde i samme rille som før jul (læs HER bla), ved jeg ikke helt – ellers er det måske “bare” hovedpine ganget med rod inderst inde, der dræner mig fuldstændig…

Så weekenden var egentlig god og fyldt med hyggelige ting; den har skam “bare” drænet mig… Og Halleluja for ens arbejde så…

img_3362

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode råd til pleje af børns hud - og VIND så din egen lækre Decubal Junior creme