Når cancer medicinen æder alle de varme hænder

Ugen på…

Sad lige og fik lyst til en lille opsamling – et tilbageblik – på ugen der gak… Om I så synes det er spændende, det kan I jo så fortælle mig i kommentar-feltet til sidst, hvis I har lyst <3

På bloggen kom der 3 indlæg frem i ugens løb. Jeg er inde i en periode, hvor det for mig ikke giver mening at blogge hver dag, så jeg har nedjusteret egne forventninger og tænker nu blot noget i stil med hveranden-hvertredje dag. Ellers får jeg stress, præstationsangst og det der ligner. Og det skal jo være sjovt det her, det skal jeg en gang imellem liiige huske mig selv på…

I tirsdags ramte faktisk hele TO indlæg bloggen ! Det sker så nærmest aldrig, men da det ene var et sponsoreret indlæg med sjove Magnus Millang og hans bror i en video, blev jeg altså nødt til at poste weekendens tanker også.

skaermbillede-2017-03-26-kl-20-27-13

Læs indlægget HER hvis du missede det 🙂

skaermbillede-2017-03-26-kl-20-27-30

Læs så dette indlæg HER hvis du ikke fik set det

I fredagshavde lige fået besked på arbejdet om at Region Hovedstaden I(fucking)gen skal spare maaaaange millioner. Og at det IGEN skal gå udover patienterne og os der arbejder direkte med patienterne. Flere “varme hænder” skal lynhurtigt skæres væk, så budgettet for i år (som der allerede er skåret 340 millioner på) kan forsøge at balancere. Hvem kan være tilfredse med dette ? Hvem kan snart overleve dette ?? Mit hovedet krævede en løbetur (!!!!) oven på en max stresset dag med aaaalt for mange patienter til aaaalt for lidt tid – men helt clearet blev hovedet altså ikke, for dette (lidt vrede) indlæg blev heftig tastet inden jeg skulle ud og spise burger med en veninde…

skaermbillede-2017-03-26-kl-20-26-39

Læs det HER hvis du missede det – det er VIGTIGT <3 (og så må vi se om jeg (igen) skal til samtale…)

Min SNAPCHAT er blevet ret stille, har I måske lagt mærke til ?! Jeg har – som så mange andre formentlig – fundet “Insta-Stories” på instagram, og er blevet lidt vild med den…og har lagt mærke til at over 5 gange så mange af jer, kigger med der (på insta), så jeg tænker at jeg for tiden vil lægge mit (manglende) krudt der…. FØLG MED DERINDE…man kan også ret nemt smide kommentarer til det man ser. Det er så MEGA hyggeligt – håber vi ses <3

Og så er der det almindelige instagram, derinde har jeg heller ikke ligefrem spammet jer, men lidt er der da blevet plads til…

skaermbillede-2017-03-26-kl-20-45-40

En sjov reminder (synes jeg selv) omkring det med at stille uret frem natten til idag, en lille sød video med Tutten med et spørgsmål omkring en bagemaskine og så billeder af min Tut.

To fra den fede premiere, som vi var inviteret til sidste lørdag, med Skønheden og Udyret i Park Bio. Virkelig gennemført arrangement med lækker kage-lækkeri fra Strangas og så “den rigtige film” – med dansk tale. Tutten holdt ikke hele filmen, men hun elskede alt det hun så og har snakket meget om det efterfølgende. Den søde veninde er Emmas Asli, som Vega virkelig nyder at være til arrangement med…”min gamle veninde Asli” omtaler hun slev hende <3

Så et billede fra da hun pludselig i tirsdags midt under en legeaftale blev rigtig syg og feberen steg til 40.3. Hun var så skidt hele natten, og jeg sov nærmest ikke. Torsdag eftermiddag var hun nogenlunde frisk igen, og vi kunne opretholde samværet hos mama fra torsdag-mandag, som jo er normalen for den lille pige hver anden uge. Hos mama hyggede vi med pandekager og påskeklip inden jeg smuttede hjem.

Det søde smilende billede er vist fra mandag aften, hvor jeg gerne ville have lidt billeder af hende, som jeg kunne sende ind til et muligt fotojob. Hvor hun har fundet hendes forskellige poses fra, ved jeg virkelig ikke, for vi tager nærmest aldrig opstillede billeder herhjemme ?!

Herhjemme er der også sket lidt. Og selvom det egentlig ikke er noget, jeg har delt særlig meget med jer, mens det stod på, så kan jeg nu sige, at det er slut. Det forhold jeg havde til en ellers sød pige. Som jeg skrev lidt om HER, så blev tingene lige pludselig lidt knudrede i mit hovedet…

Og så har jeg løbet TO ture i det lækre vejr, og meldt mig ud af fitness.dk ! Jeg brugte det simpelthen for lidt ! Så nu skal den stå på “næsten træning” i form af løb, fodbold (sæsonen starter om lidt – håber min fod teer sig!) og måske fodbold-fitness ?! Tænker jeg hellere må følge ham hjertelægen fra Rigets råd om at “ALLE skal lave noget cardio..” Jajaja….!

Har I haft en lækker uge, weekend, dag, timer ?? Eller får I en lækker uge ??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når cancer medicinen æder alle de varme hænder