Siden sidst med skoldkopper, ferie og dårlig-karma-cykel

Hun blev bare så glad

Siden “vi sås sidst”…altså os her på domænet, dig og mig (og de andre) i fredags, er der ikke sket alverden. Det er trods alt blot et par dage siden…men alligevel er der da sket lidt, og et par tanker eller tusind er røget gennem knoppen på mig. Jeg har været alene, meget alene, hvilket på en måde lader mig op og den en anden måde tapper mig lidt. Jeg vælger det jo 110 % selv, glæder mig til det skal ske og nyder det mega meget. Men jeg savner også lidt selskab, når jeg er midt i det. Har lyst til at skrive til alle (der er i nærheden – og det er altså aaaalt for få veninder nu om stunder!) – og så alligevel ingen.

I går lørdag, var jeg faktisk ikke ude fra lejligheden ! Jeg hader egentlig når det sker. Men på den anden side, så gad jeg ikke noget andet, og prøvede at tænke på alle de mange (hårde) dage alene med Vegs, hvor jeg ville ønske, at jeg netop bare kunne gøre det. Slappe af, lave intet og bare være. Min indre udmattethed og evige træthed forsøger jeg at komme til livs, tror jeg. Eller jeg håber, at jeg kan. Så igår så jeg SKAM hele dagen. Og jeg mener HELE dagen. Jeg fik også badet (for anden dag i træk !!), vasket op, vasket tøj og ryddet lidt op…men primært lavede jeg ikke dagens gode gerning.

Egentlig havde jeg lyst til at finde nogen at drikke øl med, men da jeg jo netop havde været ude fredag til den fedeste Suspekt koncert, synes jeg egentlig at det var liiiiige alkoholisk nok. Og om jeg var virkelig game, kunne jeg ikke helt finde ud af. Så jeg lod den ligge – og drak en øl for mig selv i stedet. Og hvad sker der lige med den der forhøjede lyst til at drikke en øl ?! Er det foråret ? Troen på det gode ? Den mistede tro på det gode ? Eks-kæresterne ? Følelserne ? Og om det er fordi tingen skal druknes eller forstærkes ?? I dont know, men kunne det faktisk igen i dag. Bare lige drikke en øl – og da helst i godt selskab. Jeg gider bare ikke helt opsøge selskabet, for jeg er ikke helt sikker på hvilket det skal være. Kender I det ? Kunne det ikke bare komme dumpende ? Enten fysisk eller bare på sms ??

Men i fredags…det var en god fest med gode øl – og en enkelt GT. Suspekt med gode venner, som jeg ser for sjældent ! Så ja: Hun blev bare så glad ! Helt inden i egentlig. Vi skrålede med – til både “Kinky Fætter”, “Sut den op fra slap”, “Hun blev bare så glad” og så den der…”Hvor mange har kneppet til den her sang”…I ved det er jo Suspket…og det kan godt bli vildere !! Så vi havde en fest – bare os tre. Egentlig havde jeg en billet mere, men hende den var ment til…skulle så ikke med alligevel (hmm) og billetten blev solgt videre. Og hvor er det egentlig lidt mærkeligt, at min anden eks-kæreste også var derinde. Nogen meter (en del meter men stadig) fra os uden at vi løb på hinanden. Verden er stor. Irriterende stor engang i mellem.

img_3582 img_3566 img_3583

I morgen står den på arbejde igen til og med torsdag, ikke mere ferie, øv. Østerbro gør klar til FCK kamp, kan jeg se fra min plads på Trianglen. Og jeg drømmer en smule om at skulle med derind – for liiige at drikke en kold fadøl i solen. Det kan da ikke være forkert 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst med skoldkopper, ferie og dårlig-karma-cykel