Når ens arbejde gør en syg !

#METOO

#Metoo

Måske Verdens korteste indlæg til dato fra mig… Men så meget mere plads til jer – måske ! Del ENDELIG i kommentarfeltet hvis I har lyst <3

fullsizeoutput_2382

Jeg kan desværre også være med på hashtagget – ligesom så maaange andre. Selvom jeg er vant til at dele meget, så har jeg faktisk ikke lyst til at dele dette… Ikke endnu i hvert fald – måske ændre jeg mening efter jeres historier…

Det fyldte ekstremt meget i mine unge år på gymnasiet og efterfølgende – og ødelagde meget. Mine venner fra dengang kan (måske) nok huske det… Dengang var konklusionen fra mine drenge- (og nogen pige-) venner, at han skulle tæves igennem: dét fortjente han ! “Heldigvis” gav jeg dem ikke lov…for måske var det alligevel min egen skyld ?!?!?!

Dét var det selvfølgelig ikke !! Slet ikke ! Jeg sagde – og råbte (og slog og sparkede) – NEJ mange gange !!

Frygteligst af alt kender jeg en anden, der kan være med på hashtagget også – en der formentlig går i graven med sine langt mere FORFÆRDELIGE overgreb ! En der burde have meldt sin pædofile (homoseksuelle) overgrebsmand til politiet MANGE GANGE – den dag i dag (mange mange år efter) overvejer jeg stadig hævntogter ! Jeg har dog givet et løfte, som jeg har holdt indtil videre af respekt for offeret <3 Ikke at jeg synes det er den rigtige beslutning, men det er ikke min beslutning. Jeg hader den mand og ønsker ham kun ALT ondt her i livet !

Alt – burde – være LOVE <3

1 kommentar

  • Christine

    Jeg synes det er så beundringsværdigt med alle de kvinder, der finder modet til at fortælle deres historier, men samtidig synes jeg det er frygteligt så mange kvinder har været igennem disse ting. De må være så meget stærkere end de tror, for sikke en bagage at have med. Jeg har i alt det her tænkt meget på at jeg jo heldigvis ikke har en sådan historie med i bagagen – men samtidig er jeg blevet bevidst om alle de “episoder”, hvor mænd klart har overtrådt mine eller veninders grænser, men som desværre er blevet opfattet som normalen af os, da vi alle har været det igennem. Det er også tankevækkende synes jeg!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når ens arbejde gør en syg !