Lilletutogmor.dk er mit lille hjertebarn opstartet i oktober 2013. I August 2014 blev bloggen en del af det fantastiske blognetværk Bloggers Delight og ligger som premium blog i mommy-blogger segmentet.

Bloggen er i konstant frem-march og har mange sidevisninger og besøg om måneden. Mine mange læsere er yderst trofaste og aktive – de kommer igen og igen og igen, kommenterer flittigt og gør det hele meget mere værd.

Har du noget der kan berige min blog så kontakt mig gerne på mail: Kat_56@hotmail.com (eller vores annoncerings afdeling hos BD på annoncering@bloggersdelight.dk) 

Og så skal det nævnes at selvom jeg anmelder ting og produkter for andre vil meningerne altid være mine egne. Hverken Lilletuts smil og glæde samt mine meninger kan ej købes for penge eller ting. Ligeledes er billeder og materiale her på bloggen mit, og må ikke gengives af andre uden min tilladelse.

På forsiden er billederne fra sidebaren taget af den dygtige fotograf Til Minde om (Dorota Beres) i anledning af et fotoshoot for tøjmærket Magic Robes. Al ære og rettighed til billederne til Dorota 🙂

Der kan være affiliate links i indlæggene. Disse indlæg vil være markeret – og så skal du vide at det ingen indflydelse har på dit køb. Du handler bare som normalt 🙂

 photo 2801E008-CAD4-47DD-A153-8D0759FEFBC1_zpsq3yy3jay.jpg