“Lilletut og mor” er en blog omkring mit liv i København som alenemor til Lilletut. Bloggen handler om Tutten – som rigtigt hedder Vega Le, er 3 år og er regnbue(donor)barn – og om livet med og omkring hende. Men den handler også om mig – faktisk ret meget om mig ! Og hvordan jeg prøver at balancere en hverdag med et barn og mig selv… Sidstnævnte ikke altid let at have med at gøre… Særlig ikke efter at jeg blev gravid, blev gift, blev skilt indenfor nærmest bare 2 år.

Bloggen er stedet, hvor jeg sætter tanker, ideer, hverdag, oplevelser og drømme på skrift. Hvor jeg gerne ligger op til en sober diskussion eller vidensdeling, og hvor jeg gerne viser nye tendenser.

“Livet er godt og fyldt med kærlighed” – og det skal min blog som grundfølelse også udstråle. At det også kan være hårdt, irriterende og forbigående ulykkeligt er emotioner, der gerne må blusse op, men som for alt i verden ikke må definere bloggen – eller mig.

Jeg elsker nemlig mit liv, min blog og min delte familie; også selvom at sidstnævnte startede ud som en hel familie (med min nu ex-kone) – og nu blot er en del af den moderne skilsmisse-statistik. Jeg redefinerer mit liv og mit syn på sagen lige nu – læs med og vær en del af rejsen; jeg vil så gerne have dig med… 

Møs !

#godkarma

Min instagram @lilletutogmordk findes HER

Min Facebook side “Lilletutogmor.dk – en livsstilsblog fra en alene-mommy på Østerbro” er HER

Min Bloglovin side er HER

Min Snapchat Lilletutogmor.dk / Katkarojo

– I er så hjerteligt velkomne derinde… photo 012ec3ed-b8e0-48f3-8285-189620d42e3e_zpsc91af8ae.jpg