Den omvendte udvikling i vores soveværelse...

Det HELT rigtige (søges)!

Først og fremmest vil jeg gerne sige tak til alle jer, der har reageret på mit tidligere indlæg omkring “udviklingen i vores soveværelse”. Det er virkelig dejligt – og jeg bliver faktisk helt rørt – når der er nogen, der giver en reaktion på et af mine indlæg. Det varmer helt ind, og jeg bliver virkelig glad (og stolt) af at nogen gider tag sig tid til mig. Tak. Desværre er der en del, der ikke kan lægge en kommentar her, fordi de ikke har en google-konto – øv siger jeg, men tak fordi i læser med og giver svar på sms, på mail og pr telefon 🙂 Møs (og en lille kage) til jer alle.

Ingen har endnu sagt at jeg er en dårlig mor – kun tvært imod. Tak for det. Så langt så godt. Og det føler jeg mig nu heller ikke generelt som, men jeg kunne godt mærke på mig selv, i takt med at jeg skrev forrige indlæg, at tanken alligevel bankede på. 
Louise skrev et godt svar på indlægget (læs den nederst under hele indlægget), hvor hun både bragte samsovning og “…at gøre hvad der føles rigtigt for den enkelte familie” frem. 
Som jeg svarede Louise, kan jeg intet ondt sige om samsovning. Jeg har dels læst meget godt om konceptet. Og så gjorde jeg det også i nogen udstrækning selv. Altså sov hos mine forældre, da jeg var lille. Det var vist mest, hvis jeg drømte noget uhyggeligt og ikke kunne sove. Men jeg er ret sikker på, at jeg sov der meget – det har de hvert fald sagt. Min søster gjorde det også, og det var da top hyggeligt. Dengang havde det ikke noget navn, som samsovning, og jeg er ret sikker på at mine forældre ikke tolkede særlig meget på det. Det fungerede, og så gjorde vi det. 
I vores tilfælde med Lilletut fungerer det hvert fald ikke nu. Hun kan ikke falde til ro i vores seng, og tror vist mest af alt at der er dømt tumletid, når vi alligevel forsøger. Jeg synes ellers det kunne være top hyggeligt. Elsker duften og følelsen af hende tæt på. hun er jo det dejligste når hun sover.
Jeg skal ikke afvise at vi kunne finde på det, hvis tiden pludselig blev til det – og at vi fik en større seng.
 Lilletut i smørhullet – træt, not so much!
Det andet Louise bragte på bane rammer egentlig ret godt plet: 
“…at gøre hvad der føles rigtigt for den enkelte familie”. 
For det er jo det jeg (vi) forsøger at finde, men shit hvor er det bare enormt frustrerende, når man ikke helt ved hvad man kan vælge i mellem, og i hvilken retning man vil gå. 
For jeg vil det hele. Alt det der føles rigtigt og godt. Og alt det der lyder rigtig godt i teorien. Problemet er jo så bare, at der er tusind teorier, koncepter, ideer og erfaringer med børn man kan vælge i mellem, og hvor skal man lige starte og slutter. For hvad nu hvis man vælger rigtigt helt til start, men så bliver en masse erfaringer fattigere? Og hvad nu hvis man kun vælger rigtigt til sidst, og så har trukket sin familie igennem håbløse forsøg på at finde det rigtige. Har man så gjort mere skade end gavn? Og tænk hvis man – worse case senario – ikke vælger rigtigt overhovedet?
Når jeg kigger mig omkring på facebook, instagram og andre sociale medier, bliver jeg for det meste bombarderet med alle de familier og personer, der åbenbart bare har valgt rigtigt hele tiden. Lutter idyl, smil og smukke billeder, der som et glansbillede album promoverer det ene mere lykkelige øjeblik efter det andet. 
Og jeg tror ikke på det. Jeg tror folk lyver – om ikke andet, så for dem selv. Alle MÅ stille sig de samme spørgsmål som mig, bare på et tidspunkt i livet. Og alle MÅ da også have revet sig i håret en gang i mellem og bare ønsket det hele ad H til nu hvor alt alligevel er ødelagt. 
Jeg er hvert fald ikke 100 % sikker på, at vi har fundet den helt rigtige løsning m.h.t vores sove situation. Men jeg ved, at vi er nød til at prøve denne lidt endnu. Også selvom jeg til tider kan være noget flyvsk, og hurtigt gerne vil videre fremad (måske i modsatte retning). Lige nu føles det 110 % rigtigt, men hun er også stadig syg og det er ikke rigtig “dagligdag” endnu. Så jeg har sagt til mig selv (og Marie), at nu prøver i det af i et stykke tid – måske nogen måneder og så må vi jo revurdere. 
Hylden, som sad over puslebordet da det stod i soveværelset, har vi ladet sidde. Så helt endegyldigt er det ikke.
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den omvendte udvikling i vores soveværelse...