Babykontrakten - DET MED SMÅT!

Fine fine ting – en masse billeder…(og ønsker)

I dag lørdag havde jeg fået lov til at planlægge en hyggelig (nok mest efter mit hovedet) eftermiddag for os alle tre. Marie gik med til planerne så længe det var okay, at hun var træt imens. Hun var ude i går aftes (og nat) og havde ikke sovet mange timer. Det kompromis gik jeg hurtigt med til, både fordi jeg hungrer efter fine ting (og faktisk har givet mig selv lov til at købe lidt i dag) men også fordi vi simpelthen skal have en større autostol til Lilletut nu.

I formiddags, da jeg lige skulle have lidt tid til at gå mens Marie sov, gik jeg i netto, da jeg havde fået nys om noget fint keramik julepynt de skulle have. Jeg købte nogen af de fine hvide stjerner til ophæng, og fandt en plads til dem blandt mine yndlings folde-diamanter. Netto har altså nogen gange nogen fede ting til billige penge.

Da Marie var stået op, og Lilletut havde grovædt sin egen, min og Maries mad (tror hun tanker op efter hendes 2 ugers sygdom), kørte vi afsted i puntoen mod Lyngby. Man krydser altid lidt fingre for at overleve Lyngsbys parkeringshelvede, men vi var heldigvis senere ude end alle andre. Velankommet til Lyngby og deres Babysam skete der det vildeste. Vi blev enige om en ny autostol, og fik den afprøvet i bilen inden for ca 15 minutter! Vi har haft en Maxi Cosi Pebble (0-13 kg) med deres family fix isobase, som vi købte på dba i god tid før Lilletut blev født.
En fantastisk stol som Lilletut har kunnet sidde i helt indtil nu – knapt 13 mdr gammel. Det er altså ret godt gået, da jeg har flere veninder, der har måttet købe autostol nr 2 langt tidligere. Maxi Cosi er brede med et godt siddekomfort, og kan varmt anbefales (og jeg er altså ikke sponsoreret af dem eller noget (desværre)).
Vi købte altså storesøsteren til vores gamle stol Maxi Cosi Pearl, med 10 % fordi det var udstillingsmodellen. Vi havde først overvejet at købe en til forsædet, men Marie ville ikke gå så meget på kompromis med sikkerheden alligevel. Jeg ville helst have en bagudvendt til bagsædet, men i vores lille fiat punto er der simpelthen for lidt plads til det. Så det blev altså en fremadvendt. Og en lækker en af slagsen. Også babyen i den…

Da autostolen var i hus (eller i bil) gik turen endelig til Magasins boligafdeling. Heaven. Tænk at jeg før overhovedet ikke har interesseret mig for det. Crazy. Jeg ønsker mig alt neden under…
 Kählers lysby
 Lyngby vaserne der har fået deres skønne renæssance
 Hay tapeholderne – jeg vil have den med plads til 5 ruller maskingtape
Kubus4 by Lassen, must have.
Mit problem er, at jeg helst vil have alle farverne
Kubus bowl ohh yes 
Mens jeg gik drømmende rundt og fandt alt godt til den lidt optimistiske ønskeseddel, havde Lilletut lynhurtigt fundet et sted lige for hende. Et helt skab fyldt med små fine dyr fra Seventy tree (mener jeg det var).

 Der blev delt rundhåndet ud af dyrene,
 alt skulle ud

Jeg elsker Ferm Living og Bloomingville. Så da jeg fandt deres standen, gik jeg nok lidt i selvsving, for hold nu op der var mange fine ting.

Jeg elsker marmor
…og huse

 og marmor og kobber
 og grafisk print (her på pude og tæppe)!

Lilletut har også næse for god stil!
  
 Huse i beton holder også! 
 Smukke ting – billedet kom med hjem.
Jeg skal bare have en kurv fra Ferm,
spørgsmålet er hvor stor?
Pludselig var Marie og Lilletut væk og lige stille nok…??
!!
 !

Lilletut elsker åbenbart også Hay bokse!

Marie havde lige en lille hilsen til mig…

Søde kone…

Den er da sej, faktisk lidt fys.agtig…
Vi mangler en kaffekande – altså en fra Stelton – åhh kobber…
 
Seventy Trees mønstre er bare for lækre!
 Nu gad Marie altså ikke mere, så jeg måtte vist hellere skynde mig at købe et par ting, og så gik vi ned og fandt noget at spise. Og ja, så fik Lilletut smagt fritter for første gang (ikke friturestegte dog) – men det er jo også grøntsager!

det var et hit…

 

Hun kunne lide det, selvom størstedelen endte på gulvet. Marie nød det også. Og endelig fik jeg de to mor krus fra liebe med hjem. Det er jo lige Marie og jeg. Slut på en hyggelig dag i Magasin – også selvom det ikke helt er Maries kop the med shopping.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babykontrakten - DET MED SMÅT!