Ohh my, ikke igen!! (igenigenigenigenigenigenigen)

4. gang pencillin er lykkens gang??

…eller noget?! (en lille update på fredagens lægebesøg som lovet)

Og her snakker vi jo altså på sølle små to måneder. Lilletut altså – hun bliver da immun overfor pencillin, hvis dette skal fortsætte. En lille mellemørebetændelse eller en generel infektion var nemlig vores læges dom i fredags, da vi var hos lægen igen efter endnu en omgang høj feber. Vores læge bryder sig bestemt ikke om alle de mange gange, hvor Lilletut har haft høj feber, og hun bryder sig heller ikke om alle de gange hun har fået pencillin. Men er der betændelse (infektion) skal det vel behandles – fordi hun får så høj feber og bliver så dårlig med risiko for feberkramper. For vi er enige om, at pencillin ikke bare skal sprøjtes ud. Dilemma!!

Denne gang har vi fået et andet pencillin præparat (amoxillin), hvor vi ellers de andre gange har fået imacillin. Konen og jeg har en lumsk mistanke til at imacillin ikke virker ordentlig på hende, da hun hver eneste gang er blevet mere syg (med høj feber) efter en kur med netop imacillin. 3 gange imacillin inden for halvanden måned med feber og sygdom efter hver gang, og så prøver vi altså amoxillin i stedet. Umiddelbart har det en god effekt, selvom hun faktisk selv her på 2-3. døgn efter starten på præparatet, har en let forhøjet temperatur (på 37,5 og lidt derover). Hun elsker begge præparater hende Lilletut. Drikker det med største velbehag, og kunne helt sikkert drikke mere end de ml hun får tildelt. Lille pencillin-gris.

Og de ører der, gad vide om der har været mellemørebetændelse hver gang og gad vide om der er væske derinde? Hver gang vi har skullet bestille en tid til efterkontrol hos en ørelæge, så er hun blevet syg igen. Så sidste tjek hos ham var tilbage i maj/juni 2013. Vi lurer nemlig lidt på, om det er grundet noget væske derinde, at hun ikke sover mere end et par timer eller tre i træk om natten, og om det er derfor hun siden maj 2013 på ingen måde vil have vand i ørerne og i hovedet. Pigen der ellers elskede babysvømning og dykkede lystigt, ville pludselig slet ikke end ligge på ryggen i vandet. Hårvasken er også en kamp herhjemme, ligesom at bad generelt i perioder sker under skrig og skrål.

Men nu skal vi jo som sagt på Riget imorgen formiddag og snakke med dem, og så må vi se hvad de siger. Immundefekt, uheldigheder eller hvad? Vi er godt nok spændte på, hvad vi skal, og hvad hun nu skal udsættes for af dem i de hvide kitler. Desværre kan konen ikke komme med, da hendes arbejde ikke vil give hende fri til det. SÅ irriterende og en stor kontrast til mit arbejde, der bare er så forstående og vil os alt det bedste. Men sådan er det ikke i supermarked-branchen, der skal de tjene penge (undskylder lige min lille finke!). Heldigvis tager min svigermor med, så er vi to til at høre hvad de siger, og huske alle vores spørgsmål. Håber det bliver en god oplevelse, og vi får svar på nogen ting – om ikke andet, så bare at der ikke er noget svar!

Skriv en kommentar

  • Anonymous

    Held og lykke med i morgen – eller hvad man nu siger. Gid I er klogere når I går. Og ellers: tag til ørelæge! Dræn kan sagtens være lykken! Både ift nattesøvn og sygdom..Kh/Sofie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ohh my, ikke igen!! (igenigenigenigenigenigenigen)