This is a remix... (DWBH - part 3)

Drømme for børn – med rabat

Gode drømme og god søvn til en billig pris – ja tak, hvem vil ikke have det?!

2014_ 3_17_21_51

Lilletut har aldrig været særlig god til at sove – hverken dag eller nat. Men jeg er faktisk lidt mere end sikker på, at hun dog sover lidt bedre og lidt længere i pænt lækkert sengetøj i hendes fine seng. Jeg synes hvert fald, at det er lidt sjovere at skifte sengetøj og redde seng med lækkert sengetøj. Og jeg forestiller mig, hvor lækkert det må være at ligge og putte i sengetøj i lækker blød kvalitet. Lilletut har helt sikkert deluxe sengetøj i forhold til os. Jeg synes bare, at der er så meget fint.

Og så elsker jeg hendes seng. Det har jeg vist gjort lige siden jeg blev født. Hendes seng er nemlig min egen gamle originale juno-seng, som min mor og far købte brugt for 150 kr, da jeg blev født to uger for tidligt d. 5 januar for 33 år siden! Mine forældre er af den afslappede, ikke så planlæggende type og havde ingenting købt, så mens min mor lå brak efter et akut kejsersnit i ca 14 dage på hospitalet (jeg lå med hovedet nedad, fandt de ud af efter hun helt selv var GÅET hen på hospitalet efter hendes vand gik tidligt om morgnen) kiggede min far desperat brugt-børsen i avisen igennem efter en babyseng. Han fandt en lyseblå lidt slidt en, men billig og den kunne hentes med det samme. Det blev den – heldigvis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var altså sådan Vegas seng kom til vores verden. Min lillesøster har også sovet i den, og den er virkeligt et dejligt barneminde for mig, og jeg har altid vidst at mit første barn skulle ligge i den. Det har været aftalt længe med min mor. Min mor gemmer alt – heldigvis i dette tilfælde – så den har i alt den tid min søster og jeg har været færdige med den, ligget skilt ad hulter til bulter oppe på vores loft. Jeg har selv sat den i stand; eller dvs fået en sød mand på Lolland-Falster til at lime bunden sammen og finde nogen ekstra skruer med gevind, ellers var den fuldkommen. Efter at have købt en skum madras i ikea, som jeg skar til, har sengen fungeret til upåklagelighed. Lige undtaget at Lilletut ikke er den bedste sover. Men det er ikke sengens skyld. Tror jeg 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

I min graviditet faldt jeg over firmaet “Dreams for Kids”, en dansk familieejet mindre virksomhed omkring Søborg, som solgte de fineste ting til brug ved sengetid.

IMG_0131

Jeg elskede at de turde slå sig fast på at have et emne for deres shop, og så blev jeg hurtigt benovet over de fine ting og fede mærker samlet på et sted. Jeg har flere gange klikket ting hjem, men det vildeste var nok den torsdag eller fredag eftermiddag, hvor jeg lå hjemme på sofaen (jeg led af slem hyeremesis) og klikkede en god blanding bodyer, heldragter, sengetøj og bamser hjem. Jeg betalte med mit dankort, og lagde mig til at slappe af. Pludselig – ca 1½-2 timer efter – ringer det på døren. Jeg aner ikke hvem det er, og er lige ved at være for doven til at lette mig. Jeg gør det dog, og bum, der står den sødeste mand med mine varer. What? Beløbet var nærmest ikke trukket fra min konto endnu. DET er god service. Alt var pakket fint ind, der var et lille kort med slik, og alt i bestillingen var som det skulle. Rasmus (som den søde mand hed) havde skyndt sig at pakke den, og syntes at han lige så godt kunne aflevere den til mig personligt, når nu han alligevel skulle på posthuset med andre pakker – så behøvede jeg jo ikke vente til efter weekenden med at få mine ting. Nice!

De andre gange har leveringen ikke været så personlig, som med en sød mand på dørtrinet, men altid utrolig hurtige og meget pålidelige. Alt har været korrekt, lækkert og fungeret. Man bliver godt informeret pr mail, og så har de lutter gode anmeldelser på Trustpilot. Og så er jeg altså lidt en sucker for et fint håndskrevet kort – og chokolade.

2014__3_10_14_58(7)[1]

Jeg kan kun anbefale dem. Og så har jeg været SÅ heldig, at få lov til at belønne jer også. I får rabat! Rabat på god og smuk søvn i skønne omgivelser. Kan man be om mere? Næh, eller det skulle da lige være at vide, at I vil komme til at spare 23% på ALT i webshoppen – også de helt nye ting. Alle de lækr mærker ligefra Soft Gallery (min favorit), Småfolk, Danefæ, Sebra, Joha, Holly’s, Fjolletrold, AlbaBaby, Hevea, nature zoo, Okker-Gokker med flere endnu er samlet her. Og hvor kan man ellers købe de helt nye varer med rabat?? Ikke mange steder – gå amok piger, damer og lækre kvindfolk (og mandfolk selvfølgelig).

Brug koden Lilletutogmor23 når du har klikket varerne ned i kurven, og skriv koden i feltet med plads til koder til gavekort. Så bliver rabatten automatisk fratrukket med det samme, og du kan se din nye dejligere pris 🙂 1, 2, 3 Shop amok i har til og med torsdag d 20/3 2014… Hjemmesiden finder du her: http://dreamsforkids.dk/

Det eneste lille aber-dabei…Meld jer til at følge mig på bloglovin, så er I søde…jeg elsker at se tal vokse sig større – og får ikke lov til at se dette på min bankkonto – så vil I ikke nok gøre mig den tjeneste at melde jer på bloglovin, så jeg kan se det her… http://www.bloglovin.com/blog/11901337

Og skriv gerne en kommentar i feltet nedenfor med hvad I har købt eller vil købe. Det er så dejligt med inspiration. Jeg tror nemlig, jeg skal have købt lidt mere nemlig…

2014_ 3_10_14_58

Sidst købte jeg dette lækre og yderst pæne sengetøj fra Soft Gallery i farven Coral. Det er så blødt, at jeg ville ønske jeg selv kunne sove i det. Vi har dobbeltdyne, så desværre kan jeg ikke det. Men måske kan du, hvis du har en alm voksendyne, for det fåes nemlig også til voksne. Nice!

2014__3_10_14_59[1]

2014__3_10_14_58(3)[1]

Udover sengetøjet til Lilletut flottede jeg mig også og købte et nyt pusleunderlag. Jeg har længe ønsket mig et nyt, siden at vores gamle fra Jysk er blevet helt trykket flad. Der kunne man virkelig fornemme at kvaliteten på et billigt underlag er derefter – dårlig. Nu har jeg købt et fra Sebra og hvilken forskel! Det nye pusleunderlag er tykt og lækkert fast-blødt i skummet. Har en dejlig overflade, der er nem at vaske af. Og så er det så pænt! Og jeg elsker de der oversize mærker, som Lilletut kan ligge og pille ved.

 

2014__3_10_14_58(8)[1]

I samme ombæring købte jeg også nogen gaver til min venindes dejlige søn, som snart fylder et år. Han – og hans mødre – bliver helt sikkert lige så glade for deres nye lækre sengetøj fra bla. Småfolk, som jeg blev for vores. Det er altså lækkert med fine ting – i sær med rabat 🙂

2014__3_10_14_58(1)[1]

Det eneste problem er der kan forekomme må være følgende…

2014_ 3_14_20_11…men så er det heldigt, at du kan få lov til at vente med at betale til d.1 i måneden 🙂

 

Næste indlæg

This is a remix... (DWBH - part 3)