Ohh JOY - #drænsaveourlife

Weekenden der gak…

Hvis altså I er gamle nok til at forstå sådan en lille én ;D

Ikke at der er noget galt i at være ung – det er konen også, nej det er mere fordi, at så er det ikke sikkert I kender udtrykket! “Ugen der gak” var et satire tv-program for en del år siden på tv2, som med en kvindelig komiker vært ved roret, lavede sjov med ugens begivenheder. Det var rimelig sjovt, erindrer jeg, selvom jeg ikke kan huske, hvad damen hed? Ville kalde hende Lotte Heise, men det ved jeg er forkert!! Nå men anyways (eller anygays som jeg plejer at sige); weekenden der gak (eller gik)…

2014_ 3_30_22_ 8

Mine forældre har været på besøg, primært fordi min kære moster holdt fødselsdags-brunch i lørdags, men sekundært fordi de skulle passe Lilletut fredag aften, så konen og jeg kunne komme ud. Hver for sig!

Jeg skulle til en af mine bedste veninders fødselsdag, og konen skulle til nogen veninder og hygge med drinks. Det er godt nok sjældent, at vi er ude – og derfor endnu mere sjældent at vi er ude sammen eller samtidig med mulighed for at hooke op senere på aftenen. Vi gør det virkelig for sjældent. Før i tiden lavede vi altid alt muligt – både sammen og hver for sig – nu not so much. Hvorfor bliver man sådan en sofakartoffel når man får børn? Eller hvordan finder man energien til ikke at være det? Når vi har lagt Lilletut i seng ved 19 tiden, er vi bare så bombede, at vi ikke ooooooorker meget andet end at stene tv, ipad og gå tidligt i seng. Det der med at vide, at man skal op kl 05 – OG at man skal op 117 gange i løbet af natten motiverer bare ikke til de sindssyge udfoldelser! Hos os i al fald! Måske det er anderledes andre steder?? (Efterlad gerne opskriften på HVORDAN…)

Fødselsdagen hos veninden var super. Dejlige piger, dejlig og masser af sushi (konen hader sushi så vi får det aldrig!!), drinks, livlig snak og sladren og god musik. Alt det en tøseaften skal indeholde. Da klokken blev mange tog vi på en ølbar inde på det hippe Nørrebro, mødte venindes kæreste og hans gutter og drak lidt øl. Man følte sig jo helt ung (og hip) igen!!

2014_ 3_30_22_ 9

Eneste minus med aften (og grund til et styrtdyk i min ellers lykkelige sindsstemning) var en misforståelse med konen. Jeg havde regnet med, at vi skulle mødes senere på aftenen – konen; not so much! Så efter en del telefonsamtaler med konen (på den meget teenage-agtige – og ikke så hippe måde) cyklede jeg alene hjem rimelig sur og skuffet. Hjemme var der lys i hele lejligheden, og min far mødte mig i gangen, og kunne fortælle at Lilletut havde været vågen til 21.15 og igen for en times tid siden, og at hun nærmest lige var faldet i søvn (klokken var 02.15). Ohh dear! Heldigvis sov barnet, så jeg også kunne sove. Jeg sov så tungt, at jeg ikke engang bemærkede, da konen kom og smed sig i sengen kl 04.30 (rapporteret af min far). Det der med at have forældre hjemme, når man kommer hjem fra fest, bliver bare aldrig rigtig fedt – heller ikke som voksen 🙂

 

Men at have forældre hjemme er dejligt, når man bliver vækket af ens barn alt for tidligt lørdag morgen og ikke har sovet særlig meget. Juhu for det! Mormor kom og hentede Lilletut fra soveværelset og ind i stuen, og så ku vi boble lidt videre. Konen havde trods alt på det tidspunkt blot sovet 1 time! Puha, godt det ikke var mig! SÅ ung føler jeg mig dog ikke.

Lørdagen stod ellers på super hyggelig brunch hos min mors søster og det meste af familien på den side. Min ene kusine har fået en lille datter, der er 8 måneder yngre end Lilletut, så der er en potentiel lille veninde der. Virkelig dejligt at der er en i familien, der er nogenlunde jævnaldrene med Lilletut, håber de kan få glæde af hinanden i fremtiden. Ellers gik dagen med hygge, god mad, forsøge at se min ene fætter i tv til halvmaraton, være på legepladsen og snakke. Dagen løb afsted og pludselig var det snart sengetid for Lilletut, og vi måtte hjemad. Lilletut sov næsten med det samme, og vi andre gik også tidligt i seng. Alle var trætte – ikke mindst morforældrene der havde været yderst tidligt oppe.

2014_ 3_25_19_31

Søndag blev brugt på Jensens sammen med min mor, konen og Lilletut. Det var en fest – især for Lilletut der nød legerummet, pastaen, mamas softice (!!) og at rende rundt på gulvet. Man kan sige meget om Jensens Bøfhus, men det er nu altså børnevenligt! Efter frokosten skulle mine forældre hjem til øen igen, og vi måtte sige farvel. “Hej hej”  sagde Lilletut og vinkede og møssede. “MORmor” fik hun lært sig at sige. Dygtige pige.

Da forældrene var kørt, tog vi op i vores gamle fodboldklub og så 1.damerne spille kamp. Så er det for os rigtigt forår. Når man kan nyde solen og luften ude på fodboldbanen, møde venner og bekendte og ellers bare slappe af sammen. Det er skønt. Lilletut var næsten enig! Hun ville allerhelst ind til nogen meget korthårede drenge, der spillede fodbold i et lille “bur”. Og blev stædigt stående lige bag det ene mål med ansigtet trykket helt ind i tremmerne. Ikke det smarteste sted, med mindre målmanden selvfølgelig var rigtig god, Min søster, som ENDELIG er kommet tilbage til København, kom også forbi, og vi fik snakket og hun fik leget lidt med Lilletut. Juhu, at hun endelig er tilbage, og kan begynde at være endnu tættere og mere konstant i Lilletuts liv end før. Jeg glæder mig så meget.

En weekend er gakket. En dejlig weekend med masser af sol. Mere sol, mere glæde, mere hygge, mere at være sammen for konen og jeg, mere søster, mere familie – mere happiness. Kom så…

2014_ 3_14_20_13

Næste indlæg

Ohh JOY - #drænsaveourlife