Weekenden der gak...

Sur, sur, sur, Lilletut er sur….

…inde i zoologisk have mangler de en gnaven abe. Sur, sur, sur, Lilletut er sur!

2014_ 4_ 2_21_24

En sang der tit spilles inde i mit hoved for tiden. For hold da op det gik hurtigt med at Lilletut blev 14 år og crazy sur teenager!? Jeg kan nærmest ikke engang huske hendes første skoledag og konfirmation!

Ikke at det er fordi, hun er for længe i vuggestue og dermed træt, for nu er reglen, at hun bliver hentet tidligt, men hun er bare så temperamentsfuld og så meget i en tidlig trods alder. Ohh my… Flitsbue, kasten sig bagover, stampen og trampen i gulvet samt gråd og skrig høres lidt for tit i lejligheden – eller hvor vi nu befinder os – når den kære Tutti ikke får hendes vilje.

“NEEEEEEEJ” og “AAAAVVVVVVVV” råbes gerne sammen med en flitsbue, og følges af en masse tårer ned ad kinden. Og hvor fedt er det lige at ens barn råber “NEEEJ” og “AVVVV” efterfulgt af skrig og skrål? Folk tror jo, at vi mishandler hende!

2014_ 4_ 2_21_25

Når vi kommer hjem fra vuggestuen er Lilletut meget sulten. SÅ der skal “MAAAAAM” til. Og det kan kun gå for langsomt! Her den anden dag – da vores køleskab var lidt for kedeligt tomt – måtte jeg ty til johurt med havregryn. Jeg troede det var for kedeligt til damen, men hold da op hvor var det et hit. “NE, NE, NERE” blev råbt taktfast og meget utålmodigt, hver gang den lille skål var tømt (for havregryn). Gulvet, stolen, bordet og Lilletut blev mere og mere smurt ind i stadset, og selvom maven blev fyldt, var Lilletut ikke yderst tilfreds. Hvad hun egentlig ville have, er der nok ingen (inkl, hende selv) der ved.

2014_ 4_ 2_21_24(2) 2014_ 4_ 2_21_24(1) 2014_ 4_ 2_21_23 2014_ 4_ 2_21_23(1)

Er der nogen gode ideer til eftermiddagssnack? Gerne lidt let men stadig rimelig mættende, så hun ikke skal være så sur på den bekostning i al fald hele tiden. Og så må det gerne være sundt uden at det behøver være fanatisk…

 

 

 

4 kommentarer

 • Tanja

  Yougurt med havregryn (blandet ikke ovenpå), en grovbolle med ost (smøreost), digestive kiks, banan, en lille pakke rosiner. De ting virker her. Og tro mig, i er ikke de eneste med en præteenager 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Gode ting! Så er vi da måske ikke helt ved siden af! Man (læs jeg) er bare så bange for ikke at gøre det godt nok; skal hun have mere eller mindre, sundere, lettere, tungere mad…. Men dejligt at vide at I andre giver nogenlunde det samme. Og så er der da lidt gode nye ideer i mellem.
   tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Åh gud.
  Sådan en periode havde Alvin også. I sådanne Ca et halvt år…. det er en fase, det er en fase, det er en fase!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Åhh, de faser der altså!!! Men heldigvis betyder det jo så, at de slutter igen!! I like!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden der gak...