Jeg får lidt hug med på vejen...

Græsenkens dagbog (#sandhedenomathavebørnefri)

Jeg har været græsenke siden i fredags! Hvis altså det hedder det når ens kone og barn har været væk, og man har været helt alene! Og som i seriøst helt alene – selv Anton var med. Huset har været tomt, og næsten for stille – hvis altså man minusser naboernes larm og døre der smækker konstant. Primært er det nok Antons evige og konstante snorken, pusten og stønnen man lægger mærke til ikke er her. Det er rart, men også lidt tomt og trist på en måde. Jeg føler mig lidt forladt?!

2014_ 6_22_20_ 1 (2)

 

Jeg kommer en lille smule til at tænke..”hvad nu hvis de aldrig kommer tilbage? Tænk hvis mama har bortført min Lilletut til hendes eget hjemland (aka Jylland)? Hvad hvis jeg aldrig ser dem igen medmindre jeg får fat i ham den flotte Janus Bakrawi og tv?? Hvad nu hvis de har et andet liv derover allerede nu og aldrig kommer hjem?? Alle tankerne drøner igennem hovedet med ca 5000 km/timen, og jeg bliver en anelse forpustet og kun lidt hyper af at tænke dem!

2014_ 6_22_20_ 2 (3)

Må jeg gætte at 4/5 af jer tænkte som allerførste tanke: NYD DET!!! Hvis altså ikke det var jer allesammen. Og ja det har jeg også gjort, men ikke så meget som jeg kunne have gjort tror jeg! Jeg har ikke fået set nogen af veninderne, jeg har ikke flyttet rundt på noget, jeg har ikke hængt noget op! Jeg har sovet! Helt seriøst; jeg sov hele lørdag og stod op kl 17.30 ish, Måske var det alt søvnunderskudet fra Lilletuts 1.5 årige liv samlet sammen og skudt af på en gang?! Eller også var det bare fordi jeg er blevet for gammel til at gå i byen og komme hjem kl 05.30?

2014_ 6_22_20_ 1

Fredag aften stod nemlig i festens tegn sammen med mit arbejde og vores afdeling, da vi holdt den årlige sommerfest. Et brag af en fest med fri bar og dansegulv og løjerriger som kun en ortopædkirurgisk afdeling kan slippe afsted med. Håber ikke nogen af jer brækkede foden (eller det der er værre) og skulle lappes sammen lørdag hos os 😉 Jeg havde, som heldig blogger, fået et lille drinks kit af de kære folk på Kompaskommunikation fra Heering. Temaet var derfor drinks med Heering Cherry – på alle tænkelige og utænkelige måder. Jeg havde bragt det med til vores lille fys-før-fest (jaja man er jo nede med de unge), og det bragte bestemt opmærksomhed. At jeg så var den eneste der ville drikke det betød jo bare mere til mig 🙂

2014_ 6_22_20_ 1

2014_ 6_22_20_ 1 (1)

Festen var smuk, og jeg skal nok lade være med at kede jer med fulde-historier, som helt sikkert alle ville slutte med: “…man skulle nok have været der!?” Men det var sjovt, og for én gangs skyld tog jeg ikke først hjem og havde ej heller dårlig samvittighed over at blive ude så længe. Helt mærkeligt hos os er det nemlig altid konen der er ude til 08-09 dagen efter og mig der skynder mig hjem nærmest inden festen er gået ordentlig i gang!

Straffen for den sene fest-exit meldte sig som sagt om lørdagen! Min mund var udtørret som selveste Sahara, jeg var så mega træt og kunne ikke tage mig sammen til noget. Mens jeg lå og tog den ene lur efter den anden havde jeg mega dårlig samvittighed overfor konen og Lilletut. Tænk at de havde så sløvt et menneske i deres liv!! Pisse irriterende selv at have dårlig samvittighed når de ikke var hjemme, og netop havde forladt etablissementet så jeg netop bare kunne stene tømmermænd! Typisk mig! Eftersom jeg er i behandling for min MRSA smitte har jeg gang i en 5-dage lang rengøring af lejligheden, og den var jeg jo nød til at stå op for at få gjort. Og spise pizza. Hård dag!

2014_ 6_22_20_ 1 (1)

 

2014_ 6_22_20_ 2 (1)

I dag søndag sov jeg til 10.30!! Jeg er da næsten helt flov over hvor meget af weekenden jeg har sovet væk?! Men det må have været nødvendigt! Rengøring af lejlighed, tøj og mig selv i forbindelse med MRSA blev gjort, og så har jeg det meste af dagen hjulpet to naboer med at gøre vores gård lidt lækker. De af jer der kan huske dette indlæg ved at vores gård er temmelig tarvelig, men nu er den altså shinet op. Billeder må lige følge…

Og det var så min græsenke jomfruweekend. Altså jomfru fordi det var første gang jeg har måttet undvære dem begge to på en gang!! Men de har nydt hinanden og bedsterne – se selv (billeder fra konen og bedstemors tlf, undskylder kvaliteten) Og jeg har… sovet!

2014_ 6_22_20_ 2

2014_ 6_22_20_ 2 (2)

2014_ 6_22_20_ 2 (4)

2014_ 6_22_20_ 2 (6)

2014_ 6_22_20_ 2 (5)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skal DU ikke være den første til at skabe lidt liv...?

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg får lidt hug med på vejen...