Forfængelig.forfærdelig.mor.dk

Jeg får lidt hug med på vejen…

Og det kan man vel ikke undgå?! Altså som en blogger der stikker næsen og hovedet lidt for langt frem engang i mellem?!

Generelt får jeg ros og søde ord med på vejen. De gør mig oprigtig glad – og nogen gange helt euforisk og lykkelig fordi jeg så tænker at min blog da ikke er helt ved siden af! Noget af det bedste er når I kommenterer og giver dels jeres egne erfaringer og meninger med på vejen. Det er så fedt, for I gør mig virkelig klogere. Helt seriøst jeg bliver et klogere – og måske bedre?? – menneske af det her!

Nogen gange trykker jeg “udgiv” med et sug i maven. Nogen gange er jeg decideret også lidt bange – som fx da jeg postede det sidste indlæg “Forfængelig.forfærdelig.mor.dk“! Jeg vidste jo godt, at der helt sikkert var nogen af jer – som exp. den sødeste og sejeste Lisbeth – der har oplevet ting, der er 3 millioner gange værre end at ens barn skal have briller. Syge børn, meget syge børn og børn der lider den mest utænkelige og frygtelige skæbne af alle, findes jo. Og deres forældre findes jo også – og måske læser nogen af dem med her!? SHIT tænkte jeg, hvad nu hvis de finder mit indlæg pisse overfladisk og pisse arrogant, og bliver stødt over at jeg tuder over noget så ligegyldigt som briller til mit barn?! PUHA, tænkte jeg så, det håber jeg IKKE de gør. Jeg håber de kan genkende min sarkasme, og ved at det her er en måde hvorpå jeg nogen gange beskriver problemer. Altså noget der er problemer i mit lille hovedet efter min målestok! Jeg håber, at de ved at jeg ikke er et lortemenneske selvom jeg måske fremstår lortet!!

2014_ 6_ 8_21_15

Jeg konkluderer at de fleste af jer godt kunne forstå mig i sidste indlæg. Søde Lisbeth kunne i al fald – tak (og pyyyha) 🙂 Følg hende forøvrigt på IG på @lisbethwilhelmsen Skønne børn, skøn hverdag og mega sej mor. Men der var også nogle af jer, der følte jer ramt og provokeret! Til dem kan jeg kun sige undskyld! Min blog er mig der prøver at skildre mine messed-up problemer. “”Sandheden om at få børn” – MIN sandhed om at få børn. “En regnbuefamilies dagbog” – MIN families dagbog over begivenheder, oplevelser, sygdomme, udfordringer, problemer, selvværd og alle min messed-up tanker om alt det nævnte! Måske er det vand i forhold til manges problemer og udfordringer, men det er aldrig for at gøre andre kede af det eller ulykkelige…slet ikke! Så når Sofie giver mig hug med på vejen i hendes kommentar til indlægget, så rør det mig. Jeg bliver ked af det – jeg bliver ked af at jeg har gjort hende ked af det og frustreret, for det var bestemt ikke meningen at træde hende over tæerne. Men jeres tæer ER svære at se herfra hvor jeg sidder og skriver, så tilgiv min klodsethed når jeg engang imellem træder på dem uden at se dem. Det er ikke for at være et ondt og ledt menneske.

2014_ 6_17_ 9_17

Og her tænker jeg at følge en opfordring den kære Andrea (en ung sød fast læser UDEN børn) kom med for nu lang tid siden… I får lige lidt facts om messed-up mig 😉

På IG er jeg nemlig blevet tagget mange gange i både “20 ting om mig”, “10 ting der gør mig lykkelig” og senest den der florere nu. Jeg får aldrig taget mig sammen til at svare, men nu får I svarene her. Del meget gerne lidt om jer selv i kommentarfeltet eller på jeres IG (og tag mig) også…det kunne være så rart at vide lidt mere om skønne jer:)

2014_ 6_20_ 9_34

1. Jeg er 33 år (er jeg ikke?? Er fra 1981 i al fald)

2. Jeg er cirkus 175 cm høj.

3. Jeg har blå øjne (mange af mine (ældre) patienter roser dem, og siger at de er meget smukke og klare blå;))

4. Mit hår er kedelig leverpostej, men har både været helt afbleget og helt mørkt. Efter min graviditet (og ingen penge) er den mørke farve ved at vokse stille og roligt ud…

5. Min livret har altid været frikadeller…nu er det også sushi som konen selvfølgelig hader!!!

6. Min yndlings farve er lige nu mint, lyserød og gul

7. Mit yndlings dyr er en hund. Især Anton og Louie (Louie er vores første hund, som bor i pleje hos mine forældre! Den er ret sensitiv og har særlige behov ;P)

8. Mine bedste venner: Min ex-kæreste, min søster, nogen fra diverse mødregrupper og mine tøser som jeg har spillet fodbold med i mange år. Desuden har jeg også mange rigtig dejlige kolleger, som jeg nyder at dele mange ting med (måske for mange synes nogle af dem helt sikkert;)) Og konen selvfølgelig.

9. Yndlings drik: KAFFE!! Helt livsnødvendigt med et barn der aldrig sover!! Glæder mig hver aften når jeg ligger i min seng til alle de kopper jeg skal drikke næste dag. Da jeg under min graviditet ikke kunne klare hverken duften eller smagen af kaffe havde jeg faktisk lidt krise!!

2014_ 6_20_ 9_35

Jeg bliver lykkelig når: Lilletut sir “MOAR”

Jeg bliver lykkelig når: Lilletut krammer og kysser mig (og mama….og andre dejlige mennesker i hendes liv)

Jeg bliver lykkelig når: Jeg gør en forskel for mine patienter på arbejdet

Jeg bliver lykkelig når: Konen viser at hun elsker mig og at jeg kan stole på hende

Jeg bliver lykkelig når: Vores familie fungerer

Jeg bliver lykkelig når: I tager godt imod min blog, mine indlæg og mine billeder

Jeg bliver lykkelig når: Jeg er sammen med venner, veninder, familie og andre dejlige mennesker

Jeg bliver lykkelig når: Anton ikke har pisset eller skidt på gulvet, i sengene eller i sofaen når jeg kommer hjem

Jeg bliver lykkelig når: Jeg drikker kaffe (men den skal være varm og med mælk og mormor-tabletter)

Jeg bliver lykkelig når: Jeg kigger på mit elskede Østerbro (eller byen i det hele taget) og mærker dens larmende og travle RO

 

Hvad gør dig lykkelig??? Og hvem er du???

2014_ 6_15_21_26

11 kommentarer

 • Jeg skrev engang noget om min infertilitet på facebook. Noget jeg ellers har holdt facebook fri for, men lige der valgte jeg altså at ytre, at jeg faktisk syntes, det var pisse synd for mig! En veninde svarede tilbage, at hun kendte en gravid kvinde, som netop havde mistet sin mand – om jeg mon misundte hende? Mit svar var ‘ja’. Jeg misundte hende for evnen til at kunne blive gravid. Naturligvis misundte jeg hende ikke hendes ganske forfærdelig tab, men hendes tab gjorde ikke mit ‘tab’ lettere at håndtere. Og hvis jeg vælter på min cykel, så kan det godt gøre rigtig ondt – også selvom der er børn i Afrika, der sulter!
  Ja, du er da skrup skide skør, Katrine:) Det er da komplet tosset at bekymre sig om Instagram og bloggen i den her sammenhæng, men det gør du – og du deler dine tossede tanker med os i et glimt øjet;)
  Hvis vi kun må beklage os, når tingene er allerværst, så kommer vi ud i den der, jeg lagde på IG i går med at smile gennem smerten. For der er altid nogen, der har det værre! Jeg synes eksempelvis det er benhårdt, at Ane er i dp fra 8-14.30 hver dag – jeg ved, at I har det værre. Jeg brokker mig sgu alligevel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Haha, elsker du sir jeg er skrup skide skør!! MEn du har helt ret egentlig! Og især med det med glimtet i øjet, for det har jeg i høj grad! Og ja, vi må vel alle brokke os over det vi selv føler for…og det vil altid forskelligt fra person til person! Kender flere der kan få lavet en hel beverli hills over deres liv, og selvom vi andre måske ikke kan det, kan vi da godt have problemer 🙂
   Egentlig en rimelig hård sammenligning hende veninden på facebook kom med….?!

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg er virkelig virkelig virkelig glad for at mine kommentarer giver eftertanke og at du kan bruge dem. Og jeg er sku glad for at du synes jeg er sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth

   Jeg er enig med Elisabeth det er jo ikke en konkurrence om hvem der har det værst, og hvordan gør man egentlig det regnestykke op?????

   Jeg elsker at følge med og elsker at du er så helt igennem uperfekt perfekt, og ikke et ligegyldigt glansbillede!!!!

   I krise tider har man 2 muligheder. Man kan lægge sig ned tage nej hatten på, og vente på at tingene ruller ind over eller vælter en

   ELLER

   Man kan rejse sig, rette ryggen og tage ja for faen hatten på. Beslutte sig for at tage styring.
   Jeg er et levende bevis på at ja for faen hatten kan bringe en langt.
   Vi fik i 2006 afvide at vi skulle begynde og forholde os til at vi aldrig ville få børn. Nu har vi 3 dejlige piger

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   TAK søde Lisbeth! Jeg gider nemlig ikke være et glansbillede – de går sgu så let i stykker også…!! 😉 Det er jo netop min mission…at alle der ikke har 37 kubus og RC ting at stable kan få vished om at DE ikke er de forkerte…livet er bare andet og ofte værre ting!
   Og det er bare så fedt at I snød videnskaben og fik de tre dejlige tøser <3

   kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Det giver de bestemt – det kan jeg – og det sys jeg !!!

   :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Ej jeg kan altså ikke finde ud af at få hele min kommentar med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Jeg synes du er sej, at du tør skrive om både up’s and down’s, og vise, at livet ikke altid er super idyllisk med blomster og spelt over det hele.
  Jeg er Natasja, jeg er 24, og opdagede din blog efter kreakælder-hæklearrangementet i juni.
  Og hvornår er jeg lykkelig?
  – Når jeg ser min bror smile. Ægte.
  – Når jeg kan se at min kæreste elsker mig. Uden at sige det.
  – Når jeg kan mærke, at jeg nok skal klare det, selvom min mor ikke længere er her til at passe på mig.
  – I de øjeblikke hvor det går op for mig, at livet ER værd at leve, og det faktisk er ret fedt at være til.

  // Natasja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   TAK Natasja! For det er faktisk lige præcis min agenda!!! JEg vil bryde med alle de blogs og ig der kun viser hvide gulve og kubus skåle og stager!!
   Jamen Hej Natasja 🙂 Hvor hyggeligt…og nu skal jeg lige tænke om jeg så ved hvem du er?!? Jeg er altid så max forvirret og distræt når jeg er nye steder, så husker generelt ikke så meget :/ Hvor sad du? Kommer du næste gang 3.juli????

   Tak for info 🙂 Du er da vist den eneste der lige delte det…det er jeg glad for.

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hallo Katrine.

  Jeg er som du ved ikke altid enig med dig, når du skriver og jeg skriver det gerne til dig, som du ved.
  Jeg vil dog sige, at jeg beundre dig for, at du står ved og du ikke ændre dig voldsomt, fordi du får modgang.
  Det er flot og bliv endelig ved med det <3

  Mht indlægget omkring brillerne (som jeg desværre ikke lige fik kommenteret, men dog læst) Ja så grinede jeg bare af det. Det er jo bare som du er og jeg tror også du var ærlig i dit udtryk for dine tanker og fred være med det.
  Vi har alle modgang og det der virker stort for en, kan være ganske småt for en anden. Jeg synes ikke man skal sætte sig til herre over om hvad andre føler, er rigtigt eller forkert. Så kan vi jo også begynde og sætte og til herre over, at hende som har ET barn der er dødeligt sygt, at hun ikke kan være det bekendt, når en anden kvinde i krig måske har mistet alle sine børn og set sin søstre blive voldtaget (grusomt eksempel). Min pointe er, at alle oplever noget de oplever som grimt, og skal vel ikke altid sammenligne sine følelser, før man må føle noget.

  Føl du blot og vær dig selv fjollede Katrine 😉

  Kh Camille Milk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Aber Hallo die Camille 🙂

   Ja, det ved jeg du ikke er og at du gør 😉 Og jeg elsker dig for det! Medløber kan man altid være!! Og tak! Je prøver i hvert fald at være tro mod mig selv, og det jeg skriver og tænker… Og er glad for du fandt det sjovt…det var jo egentlig meningen…lidt for at dække over mine frygtelige og forfængelige tanker 😉 Og vild sammenligning du kommer med – men jeg er med dig!!

   I will….

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forfængelig.forfærdelig.mor.dk