Når følelsen blot er... - part 2 "Planen"

Mellemspil – semi-udførelse…

For jeg har udført noget af planen – det jeg selv var herre over at kunne få ført ud i livet. Jeg faktisk både ringede og skrev til lederen – hun tog ikke telefonen så måtte skrive en mail mens jeg var “in the mood”. Svaret kom først mange timer efter, og jeg nåede at tænke mange noia-tanker inden:

– Måske lå hun (lederen) og græd under sit bord velvidende at hun havde fejlet og skabt en vuggestue fra Helvede.

– Måske stod hun og slog pædagogen over fingrene med linealen alt imens hun råbte “DU ER FYYYYYRET – UT AF MIN BUTIK”!!

– Måske var hun ved at google mig og screenshotte alle billederne fra facebook hvor jeg som skibums bunder først den ene øl og så den 217.øl! For slet ikke at tale om alle Skjold (min gamle fodboldklub)-festerne med alle de crazy ølstafetter, kysselege, øl-jeopardy runder og diverse andre sindssyge ting. Uegnede ting er der sikkert nok af. Efter billedeserien var downloaded var den med garanti videresendt til familieforsorgen (eller SBS-net att. casting til De Unge Mødre).

– Måske kunne jeg slet ikke få lov at hente Lilletut når jeg – alt for sent – senere på dagen ville forsøge.

2014_ 6_ 3_21_25

Så jo der var lidt krise indtil svaret kom – kort og godt. “Det er helt tydeligt at vi skal have et møde nu. Jeg foreslår følgende datoer 4, 10 eller 11/6. Meld tilbage hurtigst muligt”

Og efter svaret var der også lidt krise. Lå en googling mellem linierne? Stod der at billederne var videresendt, Lilletut allerede hentet og på børnehjem, og derfor var mødet “rigtig vigtigt” og meget “akut” – om en uge? Panik – og typisk mig også: flovhed og generthed!! For hvordan skal jeg nu være nede i vuggestuen? Skal jeg sige noget til pædagogen? Kan jeg gå ud fra at hun også får min mail at se, nu hvor denne går ret personligt går til stålet (hun så jo min den første)? Skal jeg sige undskyld eller kræve at hun gør det?

Og hvad har jeg gjort de sidste to dage: ingenting!

2014_ 6_ 1_21_30

T Y P I S K mig. Lidt farlige ting = jeg prøver liiiige at undgå det for så sker det ikke i virkeligheden! Heldigvis er mailen sendt og mødet booket i kalenderen, så konfliktsky-mig ikke får lov at trække halen mellem benene og løbe. Og det er jo altså mit barn det drejer sig om og ikke en gymnasie-stil med for lav karakter (tænkt eksempel)! Så selvfølgelig skal kampen kæmpes, som alle jer dejlige damer også har sagt og understreget. Jaja, jeg skal nok! Og jeg har tænkt mig at være forberedt. Jeg skriver punkter ned, og masser af argumenter og tanker omkring min usikkerhed, og den gennemgående utilstrækkelige følelse jeg får hver gang noget har med vuggestuen at gøre. Jeg føler mig som en lort det sted. Som Verdens Dårligste Mor dernede…og det gider jeg altså ikke. Livet er for kort til at komme steder man ikke kan lide. Steder der dræner en i stedet for at fylde en op! Positivt i stedet for negativt tak, og glæde frem for sorg endnu mere tak!

2014_ 6_ 1_21_30

For helt ærligt det sted vækker stress i mig. I eftermiddags eller nærmest aften/nat ren vuggestuetid var jeg nærmest ved at eksplodere i hovedet på en stakkels posthus-medarbejder, der måtte fortælle mig at den pakke jeg havde stået og trippet i 20 min for at hente (kunne have hentet min datter 20 min før!!!!) var blevet gennemrodet da de havde haft indbrud her den anden dag – OG MIT W-KRUS VAR BLEVET STJÅLET!? Hvem fanden skal bruge et W-krus?! Helt seriøst mit stress-niveau nåede uanede højder og jeg var SÅ gal. Måtte storme ud derfra (gadedrengen ville gerne have haft slået på noget), og kaste mig ind i bilen og i vrede køre til vuggestuen KAMPKLAR! Jeg vidste bare at jeg ville få skældud, da den jo var lidt meget over 16!!! For helvede jeg havde det som dengang jeg forsvandt fra en gymnasiejulefrokost og kun dukkede op efter skoletid næste dag – EFTER min mor havde styrtet rundt på gymnasiet, kimet alle ned, væltet rundt ude foran det hus jeg rent faktisk var i (men ikke ville findes i) OG troppede op nede i kirken (der var juleafslutning) midt i altergangen. OMG! Og jeg er nu 33 og har et barn! Som jeg har ansvaret for og skal passe en del år endnu!

2014_ 6_ 1_21_31

Og selvfølgelig var pædagogEN nede i vuggestuenbare skide sød, og Lilletut kunne slet ikke lade være med at kramme hende. Hun fortalte så glad om Lilletuts gode dag; hvor mange venner hun havde og hvor kærlige de var mod hinanden. Hvordan hun havde hygget med at putte en dukke der kunne lukke øjnene, og hvordan hun havde ville sidde på toilettet med de store. Åhr min Lilletut – i den dejlige vuggestue – med den søde pædagog!! De havde så også kun været 5 børn på stuen idag, om det har hjulpet på tingene ved jeg jo så ikke. Yderligere fortalte hun også at der på fredag kom “halv af hver” (halv vuggestue og halv børnehave) så Lilletut var selvfølgelig velkommen! Hmm…burde man lugte lunten lige her?! Har hun mon læst min mail? Og er det egentlig fair, at lederen bare sådan viser det jeg jo nu engang har skrevet til hende (altså lederen)?

2014_ 6_ 1_21_28

Jeg er glad for at Lilletut har haft en god dag, og umiddelbart er hun hvert fald ikke brugt som voodoo-dukke eller blevet forsømt overhovedet! Så nu er jeg bare endnu mere i tvivl om hvad jeg mener og gør? Måske er jeg for impulsiv og udadreagerende? Altså ikke fordi jeg slår på nogen, men jeg tænker meget højt – og meget?!

Ej jeg holder fast. Et møde ER nødvendigt. Et hurtigt akut møde om en uge. Vi skal have renset luften, jeg skal have min tiltro tilbage, jeg vil vide deres visioner og så vil jeg sgu have hjælp til at planlægge min datters dag bedst muligt, hvis ikke de synes den er i orden nu. Ja sgu!

8 kommentarer

 • Jeg er bare nysgerrig 🙂 Ved du om pædagogen læser med på bloggen?
  Kh Henriette // blondinemor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Hej Henriette,
   ;an må altid være nysgerrig 🙂 Nej, det tror jeg ikke hun gør. Ingen af dem derover ved at jeg blogger eller er på instagram. Tror slet ikke hende pædagogen er til “sådanne ting”.

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla L

  Skønt og sjovt indlæg!!
  Dejligt I har fået arrangeret et møde, og ja.. Du holder selvfølgelig fast!!
  Mht om pædagogen har læst mailen, så ja.. Det har hun nok 🙂 Hvilket jeg også synes er helt fair. Var der kommet en “klage” mail på mit arbejde, havde jeg også fået lov at læse den.. Glæder mig til at høre om mødet!
  Camilla (og Liva)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Jamen tak søde 🙂
   Og det giver selvfølgelig god mening at man må læse hvos der kommer en klage over en. Synes måske godt hun kunne have ventet med at vise den, men på den anden side kan vi jo nu høre hvad hendes bevæggrunde har været.
   Skal nok vende tilbage efter mødet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg synes også, at du skal holde fast. Pædagogen har garanteret set din mail, og det skal hun også. Hun skal jo kunne forholde sig til “anklagen”. Men det er da dejligt, at hun har reageret ved at være sød og rar frem for at være sur og skælde ud. Det ville hun nok heller ikke få så meget ud af i virkeligheden. Men så længe oplevelserne med hende plager dig – og de er det helt tydeligt, at de gør – så synes jeg, at du skal komme til det møde med lederen (måske pædagogen også er til stede?) så I kan få renset luften og finde ud af, hvad der skal til for at I føler jeg trygge ved at aflevere lilletut hos dem.

  Ps. jeg er ny på bloggen og kommer ovre fra instagram. Jeg er fan af din ærlighed! Har en lille datter på lilletuts alder, så selvom jeg ikke har lignende oplevelser med hende, kan jeg alligevel relatere til nogle af dine ting. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Hejsa Karen, Hvor fedt at du kommer fra IG og vil læse med her 🙂 Jeg håber meget at du bliver hængende 🙂 Jeg bliver sq så glad 🙂 Meld dig endelig til bloglovin også, hvis ikke du allerede har gjort det 🙂
   Jeg skal nok holde fast. Nu glæder jeg mig snart til at komme igang med det møde, så jeg kan få hørt lederens mening. Jeg håber virkelig ikke hun deler den samme “anti-institution”s mening som pædagogen…men kan dårligt forestille mig det. Jeg tror at mit løsningsforslag kunne være at skifte stue. Men om det er muligt og smart i situationen ved jeg ikke… Men nej, jeg føler mig ikke tryg ved den stue med de pædagoger.

   God aften, kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Lund Sand

  Hej Kat. Fik bare lige lyst til at skrive til dig, at du er en pisse dygtig blogger! Og det med gymnasie julefrokosten er jo FOR sjovt, husker det som var det igår ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Åhr HEJ STINE 🙂 Hvor er du sød, tak 🙂 Ihh det betyder sgu noget når det kommer fra en af de gamle 😉 Og haha, ååhhh ja den julefrokost der!!!!! 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når følelsen blot er... - part 2 "Planen"