Yde før man kan nyde???

Sommerhus hygge – med dyr

Lilletut elsker dyr – som i E L S K E R! I har det sikkert på fornemmelsen udfra de indlæg jeg tidligere har skrevet om dyre-oplevelser (altså desværre ikke dyre oplevelser, men dyre-oplevelser med dyr! Desværre fordi at det har vi ikke penge til) fx dengang vi var inviteret med i Knuthenborg Safaripark til en hel dag i familiens og dyrenes tegn… En dag i himlen for Lilletut, som på trods af hendes knap 1,5 år fik så meget ud af turen. Det kan godt anbefales – også selvom man bor lidt derfra. Læs om oplevelsen og se de fine billeder her.

Knuthenborg (132)bbglo

Uden mig har Lilletut været i Givskud zoo med mama og bedsterne, dengang jeg var græsenke derhjemme, og bare mama og Tut var på tur. Besøget i den lille zoo havde også været et gevaldigt hit, og i dag hvor vejret ved Henne Strand er noget gråt og kedeligt tænkte vi at et gensyn med dyrene i Givskud ville være et hit. I bedste sommerhus stil fløj tiden dog fra os, da morgenhyggerierne trak ud og vi pludselig kom i tanke om at vores bil punkterede på vejen herover. En skrue i dækket kan selv den sejeste bil altså ikke holde til. Givskud turen blev udskudt, bedstefar påtog sig opgaven med at få dækket lappet inde i Varde, og vi andre cyklede i stedet en tur hen til en gård med heste i nærheden af sommerhuset.

Billede 15-07-14 11.10.23

Billede 15-07-14 11.10.45

 

Billede 15-07-14 11.09.44

På gården havde nogle tyskere slået sig ned sammen med en masse heste og ponyer, som de lejede ud til børn og riderlige sjæle. For Lilletuts vedkommende var det 3 omgange for 30 kr på en hjemmelavet bane på en lille shetlandsk pony. Mega søde små dværg heste! Vel ankommet var Lilletut nærmest mundlam men heldigvis også meget interesseret i hestene og ville endnu mere heldigvis gerne op at sidde på den udvalgte “Heaven”. Mama var mest bange, og så kom jeg. Uhh man ved aldrig hvad sådan et uberegneligt (glubsk) dyr kan finde på!! Lilletut sad dog stolt og rank på hesten, med bedstemor i den ene hånd og sadlen i den anden som en anden rodeorytter. Selvom Heaven nogen gange var en bisse og ville hjem og/eller spise af kornblomsterne, sad Rodeo-Tut fast i sadlen og fortrak ikke en mine. Hestepærerne på banen fik et “ADDDDD” med på vejen, og Heaven fik engang i mellem et “PRUUUUH” og “SPISE” med på vejen – af Lilletut altså.

Billede 15-07-14 11.29.14

Billede 15-07-14 11.18.37

 

 

Billede 15-07-14 11.26.05

 

Billede 15-07-14 11.16.59

 

Billede 15-07-14 11.14.33

 

 

 

Da turen var slut og vi skulle hjemad græd Lilletut helt hjerteskærende og med store våde tårer trillende ned af kinderne. Ikke engang sutten kunne trøste! “MEEEEEEIRE” “MEEEEEIIIIRE”! Kun lovning om at vi på vejen hjem så på grise kunne stoppe tårerne. På vejen hjem kørte vi rigtig nok forbi to grise (vi er vel i Jylland), men der sad Lilletut bag på cyklen og var helt skeløjet af træthed og lagde slet ikke mærke til dem…

Billede 15-07-14 11.30.14 (HDR)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yde før man kan nyde???