Singleladies...this one goes out to you! Status på 1.uge alene!

En hyggelig mangfoldig familiedag

Sådan helt apropos hvordan det lige går (eller ikke går) i vores familie for tiden, så var vi i lørdags udvalgt til at deltage i et fedt arrangement hos de virkelig cool’e og søde mennesker hos Lahme Kommunikation.

2014_ 8_16_20_12 (1)

 

Livol (og Axellus bag Livol) skal lave en ny reklamekampagne til diverse medier, hvor de hylder alle de mangfoldige familier i Danmark. Da jeg i sin tid så opslaget for kampagnen tænkte jeg med det samme at det var da lige vores lille familie. En regnbuefamilie som tør stå ved de udfordringer en børnefamilie (med/uden regnbuenfarver) oplever, er da som selvskrevet til sådan et arrangement. Heldigvis synes Livol og Lahme det samme så vi blev udvalgt og altså inviteret med til dagen. Som I måske kan gætte ligger invitationen et stykke tid tilbage i tiden, tilbage til den gang hvor både mor og mama indfandt sig på adressen SAMTIDIG! Den gang hvor der ikke var ugler i mosen. Og hvad gør man så, når er udvalgt til et mangfoldigt familiearrangement hvor dagens indhold går ud på at hylde familiens styrke og kærlighed, når man selv lige står midt i at finde ud at om der overhovedet er mere styrke og kærlighed tilbage i netop ens familie? Lyver man og tager med og lader som om alting er godt? Melder man fra? Eller bekender man kulør og lægger problemer frem på bordet?

Vi gjorde det sidste selvfølgelig. Og vi var velkomne alligevel, heldigvis, selvom konen sprang fra. Aftenen før arrangementet skrev jeg dog til konen og spurgte om hun ikke ville re-overveje hendes afbud. At skulle agere Lilletuts familie alene blev bare pludselig alt for mærkeligt! For uanset hvad der sker med konen og jeg i fremtiden, så vil hun jo altid være en del af Lilletuts familie. Vi vil altid være en regnbuefamilie. Og en meget mangfoldig en af slagsen for i princippet kan der jo så både komme en ekstra mand og kvinde ind i vores lille familie – ja eller to af den samme slags (who knows)!?

2014_ 8_16_20_10

Konen tog med, heldigvis. Det var lidt mærkeligt på nogen punkter – især til vores interview! Det skulle vi nok liiiige have tænkt lidt mere over!! Men nej hvor nød Lilletut at have sin mama med. Og hvor nød mama også at være sammen med Lilletut. Jeg nød dem begge to sammen og nød at se dem tumle og kramme igen. Vi fik set Flying Super Kids som Lilletut bare var ellevild med. “MIG” MIG” MIIIG PRØVE” lød det når de hula-hoppede, sprang på hoppepude og sjippede. Hun klappede ivrigt og så på med store betagne øjne (uden briller på). Efterfølgende var der workshops med de seje unger fra opvisningen, hvor man selv kunne prøve at hula-hoppe, hoppe på deres hoppepude og hvad man ellers havde lyst til.

2014_ 8_16_20_10 (1)

 

2014_ 8_16_20_11 (2)

Der var pyntet fint op i træerne med balloner og pompom’er og dækket lækkert op med en masse mad, drikke og snacks hele dagen. Og gjort klar til at man kunne male, lege med sæbebobler, tegne, lege med balloner og bare hygge sig med sin familie.

2014_ 8_16_20_11 (1)

 

Til arrangementet havde Johan fra Lahme lavet et fint manifest omkring den mangfoldige familie, som alle vi 7-8 familier fik udleveret. Vi var alle forskellige, men havde jo i bund og grund den samme bundlinie – vores familie. Hvordan den så lige var stykket sammen var bare dejlig mangfoldigt. Jeg var så heldig at få hilst på den søde blogger Esme Emma (der blogger her på Mini Love) og hendes dejlige datter. Lilletut fik hoppet sammen med hende og de andre børn, fik gået på trapper med dem og fik sagt “NEEEEEJ” til dem et par gange. Lilletut er bare en strid banan!

2014_ 8_16_20_12

 

2014_ 8_16_20_12 (2)

Vi fik taget billeder af en fotograf, som jeg er MEGET spændt på at se. De andre gik ind og stillede sig “klik, klik” og så var den angiveligt i kassen. Med os…not so much!!! Det sagde bare “klik, klik, klik, klik, klik, klik” gange 3000… Lilletut var selvfølgelig også mere på hovedet, dansende og uden for billedet end sødt i hendes mor eller mamas favn! Åhh så pose dog når der bliver sagt SMIIIIL blogger-barn!!

Da dagen var slut havde vi en hyggelig dag i bagagen på trods af vores egen noget mærkelige familiestatus. Om vi har forstyrret konceptet mere end gavnet vil tiden jo vise. Jeg håber virkelig vores filminterview blev ok, selvom svarene nok burde have været tænkt lidt nøjere igennem. Jeg håber billederne blev gode på trods af umuligus barn med sår på kinden, trætte og grådkvalte øjne (fordi hun selvfølgelig lige den dag havde nægtet at sove lur), en mor med bums på kinden (hvorfor???!) og en mama der måske følte det hele lidt akavet.

Ohh yeah dét er vel mangfoldighed når det er bedst!!! Stay tuned for de (forhåbentlig) fantastiske resultater af dagen…

2014_ 8_16_20_11 (3)

 

3 kommentarer

 • Nanette

  Åh, det skær i hjertet, jeg ved ikke hvad grunden til jere brud er, eller om det er definitivt… Men det lyder trist og fyldt med savn. Hvis kærligheden stadig er der, bare skyggen håber jeg i kan finde den igen. Min kone og jeg har flere gange kigget i afgrunden og været lige ved at gå fra hinanden, ikke fordi vi ikke ville hinanden men fordi det har været så hårdt med børn og alt andet bøvl i familierne! Ligemeget hvordan det ender så håber jeg at det bliver godt for jer alle ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   TAK!! og ja, jeg synes det er en bumbastisk størrelse det her….men regner med vi begge kommer stærkere ud på den anden side…hvor/hvad det så er og betyder…
   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Opravuji se, jen sedmnáct nemovitostí a to byty nebo vily a dokonce tam pÅ™ipojil i jejich půdorysy. Hotel prý žádný nekupoval. Hrdina akce ÄŒistých rukou!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Singleladies...this one goes out to you! Status på 1.uge alene!