Nåhr ja, Lilletut...

Regnbuefamiliens Pride – hver for sig!!

I denne uge er det Pride-uge her i København. Altså “Pride” som i “Copenhagen Pride” hvor bøsser, lesbiske, transseksuelle, biseksuelle (og andre seksuelle minoriteter hvis de findes) fejrer deres mangfoldighed og retten til at have en anden seksualitet. Det er her “VI” (freaks) laver diverse happenings på Rådhuspladsen – som jo skulle hedde (eller måske hedder??!) Regnbuepladsen – småfester en hel uge, viser vores børn frem om fredagen (hov, det er idag – Lilletut bliver så ikke vist frem!) og lader det hele kulminerer i et optog gennem Københavns gader om lørdagen (altså i morgen) med endestation på netop Rådhuspladsen, hvor der så er gigantisk gadefest med taler, koncerter, fadøl, bøsser i mavebluser, drag shows og bare pisse god stemning. Om aftenen er der diverse homo-fester rundt omkring i det Københavnske gay-natteliv.

IMG_2244

 

Forestil jer lige om det var “THE BOMB” da man var yngre, single, nybagt homo (oplært på fodboldholdet) og ikke havde nogen bekymringer om noget overhovedet!?!? Altså lige undtagen om man nu skulle spille seriøs fodboldkamp om søndagen?! (og det skulle man faktisk tit…hvorfor dævlen ligger man kvindefodboldkampe efter sådan en begivenhed, det burde give sig selv at ALLE på holdene jo skal med til de fester?!?!) Hold nu op…P A R T Y og KØDMARKED siger jeg bare!! Den søde Johanne (min yndlings IG-kæreste) aka Nutidensmor spurgte mig idag (eller var det igår?!) på instagram om jeg havde et billede der kunne hamle op med hendes lækre (og hun ER jo altså pæn) fortid som Cult-pige i lårkort rød palliet-nederdel…og tro mig…havde mine veninder dengang været ædru nok til at håndtere et kamera, så kunne et sådan billede helt sikkert findes her. Og ellers kan det formentlig tages på lørdag!!! I dare you (not).

Pride-optoget har altså altid været lig med veninde-lebbe-hygge (og NEJ ikke på DEN måde), øl og shots meget tidlig på dagen og udklædning (vores gruppe har altid været brude og gomme, og jeg var det ene “lege-fake-DUM-gravid” og det andet år rigtig gravid i 6-7 måned). En hyggelig begivenhed hvor vi altid først har set optoget gå fordi, og så danset med i enden på det og fulgt med ind på Rådhuspladsen, hvor festen så rigtig har taget fat.

iphone sep 284

IMG_2279

 

Sidste år da Lilletut var en baby på 8-9 måneder var jeg derinde med klapvogn, baby med hørebøffer og veninder med ligeså. Vi vinkede og flagede ivrigt til de andre regnbuefamilier, der gik med i optoget, men magtede ikke helt selv at gå med da det var et langt optog og altså en lang dag at stå op i. Og vi ER jo gamle damer! Med børn! Festen om aftenen blev også droppet – selvom der ikke engang var en fodboldkamp dagen efter (spild). I år…åhh ja…i år!!

IMG_5939

 

Vores lille regnbuefamilie er jo i en mærkelig undtagelsestilstand, hvor ingen ved hverken ud eller ind. Og i al fald kan vi ikke finde ud af at gøre noget sammen – konen og jeg. Konen skulle have været med til bare at se optoget med hendes veninder, men har måtte trække sig fra det pga….ja hvad ellers; en fodboldkamp. Til gengæld har hun så planer om at give den gas om aftenen (og natten og næste morgen hvis jeg kender hende ret!).

Jeg selv er blevet lokket i det pureste fordærv! En af mine gode veninder fik mig allerede for nogen måneder siden til at sige ja til en “Pride i optoget”. !! Og ja, så er det jo lige gået op for mig hvad “i optoget” helt præcis betyder! Det betyder at jeg så skal MED I OPTOGET! Ja, nogen gange er jeg åbenbart lidt fatsvag!? Så de damer (og den herrer) i morgen er jeg så en af de tosser, der står og gør sig til oppe på en af vognene! Åhh føler mig allerede nu som en abe i bur. Som en del af et freak-show der skal udstilles, og som “ALMINDELIGE” mennesker står og tager billeder af, vinker til og griner til (af?!). Jeg har det sgu pludselig lidt stramt med det. At jeg så yderligere også skal have stramt tøj på – i form af en lille laber stewadesse-sag – gør det bare endnu mere stramt! Min post-mor-fodbold-krop i mini-dress kommer helt sikkert IKKE til at pryde nogen Pride overhovedet.

Jeg siger ikke hvilken vogn, vi skal te os i, men hvis I ser mig så vink endelig og råb HEJ. Hvor lang min Pride-dag i morgen bliver vil tiden (og antal øl) blot vise. Men jeg har ikke i sinde at lade den fortsætte så længe som konen sikkert driver den. Åhh kan nemlig allerede nu ikke overskue næste uge med post-tømmermænd og konstant træthed. Kender I det alle jer seje singlemoms og moms??? Altså at man nærmest ikke magter på forhånd fordi det kræver i den anden ende?? Åhh gamle kedelige regnbue mig! (ps, Lilletut bliver passet af bedsterne både lørdag og søndag, så der er jo egentlig “plads” til det). Åhh!

7 kommentarer

 • Nyd det – du fortjener og trænger helt sikkert til at komme ud og more dig 😀 Helt ærlig så gad jeg sgu godt prøve at være med (mig totalt jyde har jo aldrig været med til sådan en fest).. Måske bare lidt et år hvor jeg ikke er gravid 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Åhh nyd priden lidt ekstra for mig ❤️ Glem kaosset for en stund.

  Jeg vil blive hjemme på fyn, gammel, kedelig og gravid…

  Kæmpe kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber i får en fantastisk dag, og læg gerne billeder eller noget på bloggen 🙂 Sådan en nordjyde som mig gad godt opleve det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Rink

  Live like ther is no tomorrow 😉

  Lilletut har det godt, nu skal du have det godt. Men man behøver ju ikke at drikke sig skide fuld 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Nyd det nu med 110 km i timen! Du skal nok overleve næste uge alligevel. Og du fortjener det! Sgu! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ej, øv… Mig og min datter plejer at tage ind og se på kjoler (ja, ja…)
  Men i år kiksede det. Ville sgu ellers godt ha vinket til dig : )
  Håber du får en fest!
  Kh. Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Det var en lortefest…så du gik ikkr glip af mig 😉 Næste gang måske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nåhr ja, Lilletut...