Godnat og sov godt! ...blev der sagt! For 25. gang!

Den Røde Ballon

 photo 783d05b4-27f8-4fc0-95ea-d100c9a4fd94_zps381bfe9d.jpg

Jeg synes sgu I er nogen dejlige læsere. Det synes jeg sgu! Og har da vist også skrevet det før – men gør det nu gerne igen og igen – især fordi det passer!! Jeg elsker jeres input, jeres meninger, jeres erfaringer og at I gider bruge tid på mig og mit skriveri! Jeg tager det oprigtigt til eftertanke, og jeres kommentarer og input og mit efterfølgende tænkeri gør at jeg aldrig kan logge ind på bloggen og vide præcis hvad jeg vil skrive….det kommer undervejs; i takt med jeg læser jeres kommentarer og i takt med at fingerene trykker på tasterne på computeren.

Så nej nogen gange er det ikke super gennemtænkt – Velkommen til mit liv 😉

GODNAT OG SOV GODT – FOR 25.GANG tænkte jeg egentlig skulle stå alene, men efter at have læst jeres mega fede kommentarer, virkelig gennemtænkte erfaringer og tanker så går det jo ikke! Jeg er nød til lige at tage jeres input ind – vende og dreje dem lidt – og så komme med en part to. Jeg elsker jo part to (og tre og fire….). Så det er ikke for at være led, at jeg ikke har svaret hver enkelt af jer – det kommer!

Men lige i dag vil jeg altså invitere jer ud! Til Dansehallerne i Carlsberg (her i Kbh) nærmere bestemt. Jeg har fået lov til at udlodde 2×2 billetter til den eventyrlige og lattermilde danseforstilling udført af elever fra Tivolis Ballet Skole her i efterårsferien – Den Røde Ballon! Forestillingen “Den Røde Ballon” bygger på en af de største klassikere i fransk børnelitteratur og handler om venskabet mellem en dreng og en rød, drillesyg ballon, der en dag dukker op i drengens liv, og som trofast følger ham i hans hverdag gennem Paris. Tim Rushton har lavet koreografien der udspiller sig i Carlsberg hemmelige verden af i går med sine fantastiske bygninger, snoede skorstene og kobberkedler, bryggerheste, brosten og kæmpeelefanter.

Lilletut ville elske et stykke med “GALLOMER” (balloner) og elefanter, men desværre ville hun helt sikkert ikke kunne sidde stille under et stykke, der varer over 1 minut. Og det gør det her heldigvis – og derfor skal I med når nu vi ikke kan.

Forestillingen I kan vinde 2×2 billetter til spiller i efterårsferien d. 15.okt. 2014 kl. 13.

Svar blot på følgende spørgsmål – og følg min blog på Bloglovin

A: Børn fra Den Kongelige Ballet

B: Børn fra Frederiksberg Balletskole

C: Børn fra Tivolis Ballet Skole

Så mens I svarer her og deltager i den fine konkurrence, så læser jeg lige jeres kommentarer igen og tænker over min part to.
 photo 8a6e1239-dcc7-4fec-aeff-1cb7b98c6265_zps35fc5c93.png
Billedet er fra Google

5 kommentarer

 • Truc/petittruc1981

  Ja, det kunne da være så hyggeligt at tage afsted med min 4-årige dreng 🙂 for så du selv siger tror jeg My på halvandet ville blive meget utålmodig.

  Det rigtige svar er C: Børn fra Tivolis Ballet Skole

  Krydser fingre

  P.S. Det skal nok gå alt sammen, livet har sin måde at gå sin gang-og tingene løser sig altid på den ene eller den anden måde. Det der virker som verdens undergang ligenu-vil bare være en oplevelse set i bakspejlet-a bump in the road 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Rink

  C : tivoli ballet skole

  Det ville jeg, konen og Emma elske 😀

  To billetter i hånden er bedre end ingen i …… bukselommen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Rink

  Svaret er C, Tivoli balletskole. Det kunne være så fedt at vinde to biletter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Andersen

  Svaret er C:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Ih jeg tror at min Laura My ville elske det 🙂 Svaret er C. Tak for god blog, også i sværere tider!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godnat og sov godt! ...blev der sagt! For 25. gang!