Intimitet og terapi med alle på nettet... En fortsættelse!

“Du skal være glad Kat. Hvad gør dig glad”?? (?????)

 photo 1bc9dc0d-6254-4906-889f-babc721eb6cd_zps137581e2.png

Og så kom jeg til kort! For hvad fanden gør mig glad? Lige nu hvor alt virker uoverskueligt og ikke særlig “soon-to-be-happy” agtigt, kan jeg faktisk ikke svare. Eller jo mit nærliggende svar ville være at finde én at sige: “DIG…” til.

Men nooooo, jeg må jo ikke hænge min hat på at andre skal gøre mig glad. For note to self; det gør de sgu yderst sjældent!

Og så har min kloge terapeut sagt at det ikke kan lade sig gøre, og at det er et alt for stort ansvar at lægge på en andens skulder. Men for dævlen…lige nu aner jeg ikke hvad der gør mig glad? Jo min blog gør mig glad, og alle de søde mennesker og fede ting jeg oplever og møder rundt om den gør mig glad. Og så ville det i teorien gøre mig glad at spille fodbold igen (tror jeg). Men jeg vil være lige så god som sidst, stadig være anfører og stadig have alle mine søde daværende holdkammerater med på holdet. Og have det lige så pisse skægt som sidst. Det var jo mit liv. Og der jeg havde mange af mine veninder, dér jeg mødte mine kærester og dér jeg levede livet. Sad (måske) but true.

Men kan det gøre mig lykkelig nu også? Altså nu hvor Lilletut er i mit liv og jeg er hendes mor, og har ansvaret for det lille fantastiske menneske. Og nu hvor jeg i så mange år har stræbt efter og kæmpet for at få en familie – og så pludselig sidder her med en i stykker én af slagsen? Mit højeste ønske lige nu er at få en lykkelig familie. En familie hvor vi elsker hinanden. Giver hinanden plads – men aldrig glemmer hinanden. Og aldrig glemmer lidenskaben og passionen mellem os (altså blandt de voksne…mig og så X) En familie at finde ro og tro i. En familie at nyde og udvikle sig i. Og når nu mit største ønske er dét, hvordan kan jeg så finde ind til det som gør MIG lykkelig og glad, og som ikke indebærer eller decideret kræver en anden person. For det gør det jo??!!

Gad vide om jeg nogensinde finder ud af, hvad det egentlig er jeg har gjort Karma, som er så skide slemt og som gør at jeg i hvert fald ikke fortjener kærlighed i mit liv??? For seriøst det må eddermame være på linie med 9.11 (Ej, kan man tillade sig at sammenligne med sådan en katastrofe?!) Undskyld jeg finder lige noget andet…det må så eddermame være på linie med (…ej hvorfor kan jeg kun komme i tanke om store verdenslige katastrofer???)…på linie med (hmm)…da hende fra De Unge Mødre “pludselig” føder en sort/mulat dreng efter hun lige har kontaktet en meget hvid dreng og fortalt at “SURPRISE” han skal være far!!

Jeg synes bare godt at efter 33 år (ja, jeg er faktisk så gammel!) og et barn (en frygtelig graviditet og en efterfølgende utroskab), hvor meget mere skal jeg så gå igennem og vente??? Kunne man ikke bare have nem og gengældt kærlighed tilgode fra nu af?

NUUUUU…..

8 kommentarer

 • Maria

  Sender en stor håndfuld tanker din vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Lilletut gør dig vel glad….. Håber jeg.
  Måske du skulle prøve en lille øvelse…. I en uge skal du finde noget positivt ved alt….. Det er en udfordring….. Det virker!!!!!!! F.eks. Frem for at tænke det var en dårlig graviditet så tænk hvor var det fantastisk at få muligheden for at få et dejligt barn. Osv osv…. Sæt igang

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   TRUE!!! Tror sgu jeg gør det – det er en god ide og kan få mig til at være gladere (er allerede startet se;))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth

   Dygtiiiiig.
   Mer mer mer
   You Can do it
   Man vælger SELV om glasset skal være halvt tomt eller halvt fyldt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   FYLDT!!! FYLDT!!! FYYYYLDT!!! I hvert fald på fredag når jeg skal drikke fredagsøl med kollegaerne 😀

   TAAAAAK
   Kram til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea NS.

  Her kan jeg virkelig følge dig Katrine! Problemstillingerne omkring “hvad gør mig glad” og dét ikke at lade ens lykke afhænge af en anden person, er VIRKELIG også noget jeg kæmper med på trods af mine “kun” 19 år. Jeg er i et forhold på snart fjerde år, og har hele dette år kæmpet med at finde min lykke i andet end ham. Jeg er alt for fyldt op af ham og vores forhold, og det styrer mig virkelig i min hverdag. Vi har et lang distance forhold, hvilket ikke gør det lettere. Jeg går pt. (efter at være blevet student i sommers) uden arbejde, og hele min hverdag drejer sig omkring ham. Det er et eller andet sted frygteligt. Jeg prøver virkelig på at arbejde med at gøre ting som også gør mig glad. Men som du selv skriver, er det virkelig svært at finde ud af hvad det egentligt er!

  Nå nu skal det ikke handle om mig, men jeg ville egentligt give dig et lille trick jeg selv er begyndt at bruge. Hver aften når dagen er ved at være gået, så sætter jeg mig ned og tager et lille stykke papir hvorpå jeg skriver 3 ting der har været gode/positive ved netop denne dag. Derefter lægger jeg papiret i en lille kasse jeg har, og gemmer på papirene. Det kræver dig til at tænke positivt om dagen, og det har faktisk hjulpet mig til at finde ud af hvilke ting der gør mig bare en lille smule gladere i hverdagen.

  Jeg håber, at du kan bruge rådet, og ikke bliver for depri af min lille historie. 🙂 God aften til dig søde Katrine!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   NU fandt jeg dit svar søde Andrea!!!!!!! Tak!!! Og egentlig mega dt at læse lidt om dig – nåede lige at tænke “nej, ikke stop med at fortælle om dig…goder ikke høre om mig”;) God ide….tror jeg skal prøve det. Og man må ikke skrive kæresten (hvis der var en) vel?????
   Kram – og lang distance forhold! Shit…det er sejt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Intimitet og terapi med alle på nettet... En fortsættelse!