Crazy Cat Lady...på pension

Hvad facebook fortalte…

Facebook kan være en kælling! Helt ærligt det er jo råt for usødet diverse facts og lykkelige stunder (for andre) tyret direkte ind i fjæset på en – om man vil det eller ej!

Her den anden dag fandt jeg fx ud at jeg ikke længere var gift med min kone! Egentlig en information jeg hellere ville have haft fra konen selv!! Og hvis ikke face to face så i det mindste bare i en sms, hvor jeg kunne være sikker på at JEG ville læse det før alle mulige andre! For at alle konens 773 venner på facebook har haft set kendsgerningen en hel uge før mig selv gør sgu lidt ondt! Og at hun så også har slettet vores fælles efternavn, og mig som ven i øvrigt, var da lige lidt flødeskum på lagkagen, prikken over i’et og sugerøret i drink’en – låget på ligkisten – som man jo siger det!

Egentlig får det mine tanker tilbage på dengang i 7.klasse, hvor min daværende kæreste en aften på vej hjem fra ungdomsskolen slog op med mig ved at sende hans nye kæreste over til mig med beskeden! Hun havde dog nosser nok til at sige det til mig direkte, i stedet for i en af de der sedler vi ellers brugte til den slags vigtigheder. At han så ingen havde var formentlig bare en tidlig begyndelse på en god klassiker for mange mænd (og damer). Jeg kan huske at jeg syntes de begge var nogen kæmpe idioter, men min egen sti var vist ikke ren nok til at jeg decideret kunne udbasunere dem som dårligste mennesker off the year! Faktisk er jeg formentlig stadig kærester med en af klassekammeraterne fra netop 7.klasse i og med vi da vist aldrig fik slået korrekt op, men bare lod det fade ud i form af at jeg fik en anden kæreste!

Nemt? Ufølsomt? Tankeløst? Måske? Men specielt meget værre end at blive skilt på facebook, nej vel?

Uhh og så det der med liiiige at stalke på exen, egentlig mest bare for at se hans/hendes billede, men så for at finde ud af at vedkommende “ER I ET FORHOLD”! Wtf?!?! Hvad er der blevet af de gode gammeldags jungletrommer? Sladderen der løb på gymnasiet, på fys-skolen, på Vela eller hvor man nu var, hurtigere end vi selv kunne bunde en øl?! Hvorfor er det nu Facebook der er den all-mighty’e og ved alting?

[wpsocialite][wpsocialite][wpsocialite] photo e0367cd8-9af5-4d5c-a5b7-3b9dfc5c5daa_zps74ed5bb0.jpg

8 kommentarer

 • <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Rink

  Jeg har ingen ord. Kram til dig ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cat

  Kæmpe kram til dig fra en læser, det normalt aldrig kommenterer. Shit det er jo bare så pisse hårdt, når folk man troede man kendte ud og ind pludselig svigter på den måde. Husk der er lys for enden af tunnellen – selvom du ikke lige kan se det nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Truc/petittruc1981

  Kærlige tanker din vej…
  Nu har jeg ikke fulgt med fra start, så kender ikke hele historien. Men som en familie-eller det der var en familie (??) ville man da ønske at tingene kunne blive kommunikeret ud på andre måder end lige gennem facebook 🙁 Good luck !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En ting er at hun fjerner sit efternavn og sit gift med dig… men at slette dig som ven, det synes jeg er tarveligt :-/
  I har jo et barn sammen! I SKAL samarbejde de næste 16 år. Selv da jeg var allermest nede slettede jeg ikke Kammas far. Jeg skjulte ham, så jeg slap for at se hans opdateringer.
  Kram til dig, det er bare en lortesituation at stå i <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er satme dårlig stil af din eks.
  Har selv prøvet det lidt den anden vej. Min kærestes bror blev hemmeligt gift, hvilket da er fint, men ikke engang hans bror fik det af vide i så meget som en sølle SMS. Vi opdagede det ret tilfældigt ved at det poppede op på facebook. Det synes jeg virkelig var dårlig stil. At ens bror er lige stillet med tilfældige folk på ens venneliste, med folk man ikke har set siden folkeskolen..! Seriously?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Aj men for f. da – hun er ikke sød! Det mindste man kan og skal og bør (sgu!) gøre er da at give besked. Fint nok, at I ikke er venner på fb, men hun skal altså lige sige, at nu opfatter hun sig som “ikke-gift”. Jeg synes faktisk, at at fb har alt for stor magt, livet og alt det vigtige foregår ovre i den rigtige, almindelige verden.
  Jeg er selv p….træt af at min mand er venner med sin ex på facebook, det er i mine øjne helt unødvendigt. De samarbejder da ikke om deres datter på 8 over facebook, så hvorfor så dele det netværk? Nå anyways, det er en helt anden diskussion 🙂
  Tag magten tilbage fra fb, det er mange gange en facade-verden, hvor alt er lyserødt og fyldt med billeder af perfekte solnedgange, middage og “se mig, jeg har trænet igenigenigen”…. 🙂
  Jeg har en bekendt, der er dødtræt af sine bonusbørn, men når de så kommer på besøg, så kommer der en status med lovprisninger af øgleungerne, for det skal jo se godt ud….
  Kram til dig. Du klarer det godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Hej alle søde jer,
  Jeg svarer lige jer alle på én gang sådan her, så jeg ikke gentager mig selv 🙂
  Først; mega tusind gange tak for jeres søde kommentarer og tanker – det luner!!
  Dernæst; Det var aldrig min mening at udstille konen! Men jeg kom vist til det! UPS! Jeg skal nogen gange varer mine fingre og tanker lidt……
  Og dumme facebook!!!
  Peace and låååååve 2 y’all

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crazy Cat Lady...på pension