"Du skal være glad Kat. Hvad gør dig glad"?? (?????)

Lilletut og jeg skrider – Secret Escape (ja tak!)

 photo 9369ce03-d2f3-48d2-abe4-3c1c00393254_zps12cb9e04.jpg

For ja, nu har vi fået lidt smag for det! Altså at smutte hjemmefra ud til dejlige steder, for det er jo lige præcis det vi har haft gjort her i weekenden. Ikke at vi har været under fjerne og eksotiske himmelstrøg – eller jo hvis man synes at Slagelse og Bildsøstrand lyder fjernt (det kan jeg så give jer ret i) og eksotisk, ja så er det jo lige der vi har været.

En lille Escape – ikke at den var særlig Secret, fordi den har været planlagt og skrevet i skema utrolig længe – men lidt i stil med de dejlige weekendture og længere varende ferier man trods alt kan finde HERINDE !

Faktisk gad jeg SÅ godt følge linket HER og trykke BOOK! Jeg gad så godt stikke lidt af fra hverdagens trummerum – og de udfordringer vi har i øjeblikket – og så bare dase ved en pool, drikke lidt drinks (uden alkohol forståes når nu Lilletut er med), se på lækre mennesker (M/K) i badetøj, drikke kaffe på fine cafeer og shoppe!!!

BOOK, BOOK, BOOOOOOOOOK!!!!

Og så til panikken – kan man godt slappe ordentlig af med en lille tumlinge Tut og få nydt det at være udenlands?? Og mangler man ikke én at dele tingene med? Altså én der er voksen, kan drikke en øl uden at blive hentet af de sociale myndigheder og én man kan putte sig ind til på terrassen sent om aftenen???

Jeg synes at de her Secret Escapes er en fed ide. Tilbud på værelser rundt om i Verden – også her i lille DK – som ikke bare alle får. Lidt VIP. Nice!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Du skal være glad Kat. Hvad gør dig glad"?? (?????)